Hellfire Ring _ Infernal Machine
Jak přesně teď funguje IM? Mám 4 klíče, vyberu si, který IM si vyrobím. Tam někde bude boss, kterého sejmu a možná vypadne materiál. A pro výsledný produkt potřebuji 4 různé materiály ze všech 4 IM? Je to tak? A jak zhruba vypadá výsledný produkt?
Re: Hellfire Ring _ Infernal Machine
Jo, je to tak .
Výslednej produkt zatím nemám, snad brzo...
Výslednej produkt zatím nemám, snad brzo...
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Já teprve začnu ve velkym farmit klíče Ikdyž ten droprate se mi vůbec nelíbí
Ještě mě tak napadlo. Můžu mít na jedné ruce HR lvl 60 a na druhé lvl 70?
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Výsledný produkt je úplně o ničem já jsem craftnul jeden a poslední a mám ho na followerovi, tak se můžeš mrknout. Sice jsem ho mohl prohnat přes Myriam, ale i tak je to strašně malá šance, že se tam objeví něco jako crit chance apod...a hlavně je to opravdu velmi dlouhý proces, než ten ring poskládáš Podruhé už se mi do toho nechtělo...Kaplan007 píše:Jak přesně teď funguje IM? Mám 4 klíče, vyberu si, který IM si vyrobím. Tam někde bude boss, kterého sejmu a možná vypadne materiál. A pro výsledný produkt potřebuji 4 různé materiály ze všech 4 IM? Je to tak? A jak zhruba vypadá výsledný produkt?
Vysledny produkt :
Jeste sem nenasel fire Stone of Jordan,tak ho nosim
Jeste sem nenasel fire Stone of Jordan,tak ho nosim
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
na první pokus, takže vidíš, že z toho něco aspoň trochu použitelného může vylézt
kaplan: dříve to šlo oba ringy, co jsem to naposledy zkoušel, před pár dny, už nejde... co droprate klíčů, ty máš za chvíli, ale ty orgány... ghom mě nesnáší a dal mi jeden z 8pokusů a to chodím i na T6
kaplan: dříve to šlo oba ringy, co jsem to naposledy zkoušel, před pár dny, už nejde... co droprate klíčů, ty máš za chvíli, ale ty orgány... ghom mě nesnáší a dal mi jeden z 8pokusů a to chodím i na T6
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No jasně, že jde udělat dobrý roll, ale je to hrozně o haluzi. A mě ten můj první ring tak zklamal, že další pokus už se mi zkoušet ani nechtěl
Každopádně si myslím, že alespoň jeden ring by měl mít každý Začal jsem na tom dělat a klíče se sbírají docela dobře. IM to chce asi dávat ve skupině na vyšší T.
Hodně záleží na buildu. Mně se třeba do buildu nehodí hellfire ring ani kdyby měl perfektní roll (cílený stav je Royal + SoJ). Ale i teď co zatím nosím stále jeden žlutý ring (SoJ zatím není) bych velmi obtížně sháněl aspoň srovnatelný Hellfire. To by bylo asi na hodně pokusů i když ani ten žlutý ring není perfektní (7% cool down redukce, 5% CC, 47% CD, 402 int).
Ono ale hlavně Hellfire nemá už takový přínos jako dříve. Dříve se bonus exp. z itemů násobila s bonusem za obtížnost. To už teď neplatí a už se to jen sčítá. A tam už není žádné terno ani když je navýšeno u Hellfiru na 45%.
Ještě tak pro hraní na nízkou obtížnost typu T1 (a nižší), tam těch 45% trochu znát je když to je 300% x 345% a současně není třeba tak moc řešit ideální výbavu.
Pro hraní vyšších obtížností si myslím, že Hellfire ring nemá smysl kromě tedy využití na followerovi.
Ono ale hlavně Hellfire nemá už takový přínos jako dříve. Dříve se bonus exp. z itemů násobila s bonusem za obtížnost. To už teď neplatí a už se to jen sčítá. A tam už není žádné terno ani když je navýšeno u Hellfiru na 45%.
Ještě tak pro hraní na nízkou obtížnost typu T1 (a nižší), tam těch 45% trochu znát je když to je 300% x 345% a současně není třeba tak moc řešit ideální výbavu.
Pro hraní vyšších obtížností si myslím, že Hellfire ring nemá smysl kromě tedy využití na followerovi.
HF ring už dnes fakt netáhne, vlastně každej nakonec pojede kombinaci SoJ + ring na sety, takže se tam nevejde
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
jo jenze nez ti oba ringy padnou, zabere to nejakej cas... navic na expeni alta se neztrati... a myslim, ze nektery support tank buildy by ho ocenily spise nez soj
Odesláno z mého GT-P5100 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého GT-P5100 pomocí Tapatalk
Já beru ring jako výzvu, kterou je potřeba splnit
Prosím, můžu se zeptat co je to ten Nephalem Valor, který je potřebný na vypadnutí klíče? Jsem docela nováček, děkuji ^-^
Profil (◡‿◡✿)
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
For all the happiness you wish for someone, someone else gets cursed with equal misery.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tím už se netrap, to bylo potřeba dřív.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz