Slusny drop pochlubte se :-)
- Still
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stillovy#2593
Jo to zcela úplně chápu 

Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Určitě by jsi ji prodal,vždyt je to skoro top roll viz diabloprogressStill píše:Ani jsem jí nedal na AH páč si myslím že by to nikdo kvůli ceně nekoupil a tak ji nafasovala moje CM wizka kterou mám na odreagování

za nejakych 1b alebo tak do 100e by to slo predat asi.. to uz sa oplati viac ako to nechat na sekundarnej postave 

presne tak, prodej to dokud to ma hodnotu..
- Still
- Gorebelly
Ukecali jste mě, zbavím se toho dokud to má cenu,mám to dát na RMAH, nebo je lepší na nějakej prodejní server?Máte s nimi zkušenost?Díky
no nie je to zase top item za stovky eur, takze kludne na RMAH, mas to bez starosti a bez rizika...
- Still
- Gorebelly
ok je to RM, náhoda je že mi dropla 1. dubna přesně na moje 26. narozeniny.pěknej dárek od blizzu 

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
predal si? za kolko? lebo ja mam lepsiu.
To ReptileSVK :
Ty mas lepší dmg,lepší itemy,lepší postavy,lepší dropy,lepší elity .....máš prostě všecko lepší ale nikdo nikdy neviděl tvůj profil
Ty mas lepší dmg,lepší itemy,lepší postavy,lepší dropy,lepší elity .....máš prostě všecko lepší ale nikdo nikdy neviděl tvůj profil

-
- Zhar the Mad
tu lepší už si Reptile prodal, nebo jsem slepej? To co máš na sobě není lepší...
-
- Zhar the Mad
a ten armor co? na inteligenciu sa vykaslat, tu dozenies inde. ma vyssiu all resist + armor.
Mno nechci se tu handrkovat o číslíčka ale ty máš o 200 vice Armoru. U clothaka uplně zanedbatelnej stat protože tě nejakých +200 armoru navíc vůbec nevytrhne. a +4 all res že máš navíc ?!To je hloupej vtip :-D
Jeho chesta ma o cca +50 intelu vice a cca +40vita vice :-) tož to ve výsledku dělá lepší chestu :-)
Ale ve směs je to úplně jedno protože obě chesty jsou dobré a rozhodně lepší než ta moje
Jeho chesta ma o cca +50 intelu vice a cca +40vita vice :-) tož to ve výsledku dělá lepší chestu :-)
Ale ve směs je to úplně jedno protože obě chesty jsou dobré a rozhodně lepší než ta moje

-
- Fallen Shaman
- BattleTag:jardach85#2631
- Kontaktovat uživatele:
nevyznám se v postave WD ale pro CM wizze je mnohem lepší nalezený drop, nez ten co máš na sobě...na mé postave cca 4.4k dps a cca 2.6k HP bych vymenil za trochu armoru.... (mysleno vuci tal rashe na reptilovi)
-
- Zhar the Mad
ale no tak esopeso si to mrkni na AH kde sa hybe jeho chesta a kde moja. armor je ziadana vec, kedze je ekvivalentna k all resistom. ma o 40 vitality viac pre boha to je +1400 life. To len prejde okolo elitky a uz ho strati. Kdezto moj armor jej da riadne zabrat v kombinacii s takmer top rollom na all resist.
no v niecom mas vynimocne reptile pravdu a to v tom, ze ten 200armor je dobry bonus (celkovo armor je super a pritom je to dost zanedbavany a prehliadany stat) a ze v porovnani s 40 vit je tazko povedat, co prinesie viac EHP, to zalezi aj od konkretneho charu... druha vec ale je, ze to co predava itemy na RMAH/AH su vysoke cisla, a to hlavne primary statu a vit... to su najcastejsie 2 veci, ktore sa vyhladavaju na armoroch, ktore maju AR v zaklade... no a kedze tvoj armor ich ma nizke a Stillov relativne vysoke, myslim ze sanca ze sa preda jeho podstatne skor a za viac je tak 10/1 v jeho prospech
ReptileSVK : jeste bych zminil prave ze ma o cca 50 intelu vice coz ve vysledku i s resisty dela vice nez +4AR na tve cheste. Ale jak rikam je mi to jedno pac mam totalne crapovou chestu a tu vasi bych bral tak jako tak :-) mir a laska 

- Still
- Gorebelly
ReptileSVK:
Nechci si tady měřit e-penis, ale co se týče G/AH je moje chestka dražší a co se týče nahánění statů na jiných items, tak třeba necka s trifectou a 200 armor je polovinu levnější než stejná trifecta s 50 vit
tvé: http://oi46.tinypic.com/4j85f6.jpg
mé: http://oi45.tinypic.com/212fuyp.jpg
Nechci si tady měřit e-penis, ale co se týče G/AH je moje chestka dražší a co se týče nahánění statů na jiných items, tak třeba necka s trifectou a 200 armor je polovinu levnější než stejná trifecta s 50 vit

tvé: http://oi46.tinypic.com/4j85f6.jpg
mé: http://oi45.tinypic.com/212fuyp.jpg
tak par M za to hadam aj dostanes... ale na RMAH to fakt nie je