Primal Ancient
Ahoj lidi, kde se statisticky dá dropnout Primal ancient ??
Jsem paragon 730 a zatím padli jen tři .. všechny z GR 70+ ...
1) dá se dropnout Primal i v rámci utrácení shardů u kadaly?
2) Lze v rámci vytváření legendary i temu v canais cube vytvořit legendary item ?
3) Co klasicky Nephalem rift ?
Diky moc..
Jsem paragon 730 a zatím padli jen tři .. všechny z GR 70+ ...
1) dá se dropnout Primal i v rámci utrácení shardů u kadaly?
2) Lze v rámci vytváření legendary i temu v canais cube vytvořit legendary item ?
3) Co klasicky Nephalem rift ?
Diky moc..
Re: Primal Ancient
V okamžiku kdy splníš s nějakým charakterem solo GR70 se ti odemkne drop Primal Ancients pro všechny postavy z daného módu (každý mód zvlášť: SC,HC,SSC,SHC, si musíš odemknout přes GR70) a padnout mohou kdekoliv (Cube, Kadala, Bounties, Rifty, GRka, proste všude). Snad to stačí jako odpověď
Jj stačí,
tak super... :-)
tak super... :-)
Popravdě je mi to nějaké divné.
Na patchi 2.5.0. jsem udělal cca 50 PL NS ( nyní 2060 NS ) a doposud žádný PA item.
Opravdu je solo GR 70 jedinou podmínkou ? Opravdu stačí dát solo GR 70 s jakoukoliv NS postavou a buildem a PA budou přístupné pro všechny NS postavy a buildy ?
Na patchi 2.5.0. jsem udělal cca 50 PL NS ( nyní 2060 NS ) a doposud žádný PA item.
Opravdu je solo GR 70 jedinou podmínkou ? Opravdu stačí dát solo GR 70 s jakoukoliv NS postavou a buildem a PA budou přístupné pro všechny NS postavy a buildy ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ano.Zulu píše:Opravdu je solo GR 70 jedinou podmínkou ? Opravdu stačí dát solo GR 70 s jakoukoliv NS postavou a buildem a PA budou přístupné pro všechny NS postavy a buildy ?
Děkuji za ujištění.
Tak po absolvování cca 100 PL NS ( nyní 2110 ), na patchi 2.5.0., mi padl 1. PA item. Pravděpodobnost dropu PA je opravdu velice nízká.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
A to je dobře !!!Zulu píše:Tak po absolvování cca 100 PL NS ( nyní 2110 ), na patchi 2.5.0., mi padl 1. PA item. Pravděpodobnost dropu PA je opravdu velice nízká.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Já mám na sezoně tesně pod 800PL, ale PA mohli padat až cca od PL600 kdy jsem dal GR70, takže cca necelých 200PL a už mám 4x PA a světe div se, všechny použitelný do buildu!! (2x set, Wraps bracery a Cinder) viz sekce radosti .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak povediac dokonala PA keby takto dropovali aj ostatne ze ked uz padne tak ju aj pouzijem
- nizo
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:D3WiLL #2725
- Kontaktovat uživatele:
No ved prave. S paragonmi aj s hracim casom som na tom podobne ako Seton. Tiez to hravam po nociach. Droplo mi uz sest PA-itemov, a ani jeden sa nehodil do buildu. Az ten posledny vcera vecer zapasoval. Len neviem ci som urobil dobre, ked som obetoval vitku v prospech resist all a natocil tam 20% do lightning skills damage.
https://eu.battle.net/d3/en/profile/D3W ... o/91321447
https://eu.battle.net/d3/en/profile/D3W ... o/91321447
No tak schází tam ještě +350 za gem. A taky to ackovy brnco mělo skoro ideální staty.
Teraz som si nie isty ked zatlacim shift deaktivujem gemy ale aj augment? ked ano tak to je cisty boost. a co pretocit zeby secondary xxx life per kill?
Deaktivuješ i augment a je to čístý boost. Kdyby to započítalo i augment, tak ten účkový kus na tom bude o dost lépe (dmg dělá pouze dex v tomhle případě a áčkový kus s augmentem má dex mnohem více).
A ten PA kus není boost žádný. Ten áčkový je díky lepším secondary celkově jasně lepší. Rovnou bych ten PA vyhodil.
A ten PA kus není boost žádný. Ten áčkový je díky lepším secondary celkově jasně lepší. Rovnou bych ten PA vyhodil.
Mlok: a teraz ti mozem napisat ze nemas pravdu asi si si nevsimol ze na PA nemam nic pretocene takze ked pretocim secondary bude ten PA lepsi
Pěkný. Ale proč je teď boost o 0,5 když předím byl 0,2?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: