Obě vyflusl boss při speed GR 38 ,šance že to padne tahle je asi taková jako vyhrát sportku dvakrát za sebou na stejný čísla ne ?:D Sentryna leží v bedně ,tohle mě donutilo tahat set na Multishot
Smir se s tim ze uz neni komu ukazovat E pindika protoze Diablo 3 uz je skoro mrtva hra....hraje to uz jen par lidi kterym jeste nedoslo ze ta hra je o nicem a Slizz ji kazdym dalsim patchem posila vic a vic do sracek....nikdy sem nemyslel ze to napisu ale zlata vanila...RIP
E pindika neresim Tohle dela radost predevsim me a porad beru Diablo jako relax.At uz je v takove fazi ci jine.Nijak to nehrotim.Ten kdo nechce at to nehraje jak jednoduche
Souhlas, poslední patch bych výborný. Tedy hodnotím z pohledu Wizarda, kdy je velká variabilita buildů. Ale i gear a gemy (velké množství použitelných prstenů a utočné/obranné legendární gemy).
... to bylo na mě?:-)) ... pokud jo, tak jsi poněkud ( netradičně ) mimo ... jen pro představu, pracuji cca 12h denně ( světe div se i teď jsem v práci ) , zbytek času věnuji rodině a dětem a hraju jen po večerech, když už děti spí a o víkendu vůbec :-) ... pokud to na mě nebylo, tak jsem jen napsal, že i příležitostným hráčům může padnout Top roll :-) ...
To bylo na mě , mám to stejně, teď v práci, doma pověnovat rodině, až všichni usnou a je půl 11 se pověnovat diablu ale to je fuk, já na to schválně nereagoval, protože vím co z toho vzniká
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !