Nikde jsem to tu nenašel, tak zakládám novej topic ohledně tohohle, možná trochu pozapomnělého, fenoménu. Po startu RoS jsem na různých zahraničních fórech četl teorii o tom, že při startu hry je každému hráči přidělen jakýsi "possible drop" seznam legendárních a setových itemů pro danou hru (do leavnutí, kicku atd...), které v dané konkrétní hře mohou danému konkrétnímu hráči padnout (drop, kadala, kešky) v rámci toho 90 procentního Smart Lootu.
Inu před nějakou dobou jsem se jal to vyzkoušet a hle - mě se daná teorie potrvdila. Lacuni mi padly naposledy kolem Vánoc 2012

Podobně jsem farmil RoRG. Udělal jsem cca 50 kešek - tři otevřel, když nedropl, tak leave a zase back...jakmile se mi objev v prvních třech, tak jsem otevřel zbytek...a vykulilo se jich cca 14 nebo 15 (vesměs nic moc, ale o to tu nejde).
A opačně, když mi třeba po dvou hodinkách hraní nepadly kupř. žádný rukavice a stejně jsem nacpal 500 bs do Kadaly, tak vyplivla jen švédskou vlajku. A to třeba 2x za sebou - obětovat 1000BS se mi často moc nechtělo, ale testnout jsem to musel.
Topic jsem založil pro to abych se vás zeptal, jestli máte podobnou zkušenost - tudíž jestli na té teorii něco je a nebo jsem byl extremely lucky...ale to se mi nezdá. Páč dropnout 5x Lacuni z 1000 BS, 4x WH z 1000BS, 4 Rucksack z 500BS atd....ta pravděpodobnost se dost silně limitně blíží k nule...
Zároveň i jako tip pro lidi, kterým konečně dropnul vytoužený item, ale s rollem kterej stojí za vyliž (_._)...zkusit v té samé hře ještě trochu poznásilnit kadalu...