RoS - Loot 2.0 - dropy
babacho ved pretoc ten spectral blade na int/str/dex a budes stoho mat universal WH:D podobny my padol na season chare a najprv som bol tiez stoho nastvany ale potom myz doplo ze pohoda
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Skoda ze nejedu arcane dmg
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Kadala už není čubka, nějak si to u mne snaží v poslední době vylepšit. To mi holka dala dneska po několika pokusech.
Poslední rift před spaním
Ta je sakra pěkná CG
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Už běžte nekan s tema kukrinama, uz me to fakt sere, kazda bukva uz ju ma.
Chtěl sem to na WD ale kluci prej ze aughild je lespi, takze se me bude valet v krabici, wiza nejedu, zacnu az najdu WoW.
Chtěl sem to na WD ale kluci prej ze aughild je lespi, takze se me bude valet v krabici, wiza nejedu, zacnu az najdu WoW.
Buchis je death, ať žije herdek
Moc pěknej HF amulet, teda pokud jedeš obřího pejska
S těma Kukri se přidávám, má už to každej trouba a já za půl roku nic, a přitom to jediné mne může vlastně pořádně někam posunout
Alespoň už mám physical SoJ (konečně) - už mne přestalo bavit krmit Kadilu na pásky (WH nedala ani za 70k), tak jsem zkusil chvíli ringy a hned dva SoJ - první poison, druhej konečně physical, juché Teď jen řeším dilema zda se zase vrátit k WH páskům či z ní zkusit mlátit Kukri, drahá sranda ty shardy
S těma Kukri se přidávám, má už to každej trouba a já za půl roku nic, a přitom to jediné mne může vlastně pořádně někam posunout
Alespoň už mám physical SoJ (konečně) - už mne přestalo bavit krmit Kadilu na pásky (WH nedala ani za 70k), tak jsem zkusil chvíli ringy a hned dva SoJ - první poison, druhej konečně physical, juché Teď jen řeším dilema zda se zase vrátit k WH páskům či z ní zkusit mlátit Kukri, drahá sranda ty shardy
ja mlatim kukri, sice v to moc neverim ale nemam za co jineho utracet, ta sance u K je mensi nez loot ve hre. Nekde tu je odkaz na procent sqnci na itemy tak se mrkni, ale.byt tebou valim ten WH pask, tam je sance vetsi, u kukri je 1,84 ve hre u kadaly 0,92.
Buchis je death, ať žije herdek
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
mne sa tiez vidi ze kukri uz maju vsetci len ja nie
250 hodin za WD od ROSka a nic, padlo mi cez 200 ceremonialov a nic
250 hodin za WD od ROSka a nic, padlo mi cez 200 ceremonialov a nic
Ahoj ta base dmg zalezi na tom kdyz hraju fire build musi byt taky fire ?
Achievements: 7400 (92%)
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Včera od kadaly, říkala že pro tento měsíc měla už poslední, tak se nesnažte .
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Dik za info aspon mam duvod se zase nevratit a hezky si to ladit na Plejku
Tak konečně i mně padnul opravdu pěkný drop. Dalo by se říct naprosto perfektní roll. Byla tam nízka int. Zatím reroll na vysokou hodnotu int, protože se povedl téměř okamžitě a mám nedostatek topazů (jediné co mi ještě trvale chybí). Časem z toho udělám ChD.
Vím že to není nějaký extra roll ale čekal sem na něj přes měsíc tak se musím pochlubit...
A jako bonus když sem ho testoval mi fakt potěšil
Vím že to není nějaký extra roll ale čekal sem na něj přes měsíc tak se musím pochlubit...
A jako bonus když sem ho testoval mi fakt potěšil
OMG! Těžká závist u té Kalamity !! farmím ji už tak 5 měsíců a nic :/ :/. Parádní roll ! CG
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !