bonus Odyn Son

Vše o předmětech a craftování
Odpovědět
Roukiero
Quill Rat
bonus Odyn Son

Příspěvek od Roukiero » 01.09.2014, 16:28 hod.

Ahoj lidi, mám takový zvláštní dotaz...trošku to rozeberu, než se zeptám....u monka nepoužívám žádný attack s lightning poškozením....ale používám Odyn Son, které mi dává +15% k lightning poškození...druhou jednoručku mám Thunderfury....v amuletu mám Wreath of Lightning....chtěl jsem se zeptat, jestli ten bonus z Odyn Son se počítá i na dmg z Thundrefury a na ten gem v tom amuletu....další dotaz, kolik vlastně dává dmg ten chain z Odyn Son?...otázka je, jestli se to vyplatí, protože v bedně mám jiný kuchák, jehož bohus nevyužiju totálně ( bonus dmg ke zmraženým mobkám), ale aspoň mi zvýší dps....
bátl ne pro pochlubení, ale pro lepší představivost, jak to celé myslím http://eu.battle.net/d3/en/profile/Cryp ... ro/6475827

předem děkuju za rady a porady

Roukiero

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Re: bonus Odyn Son

Příspěvek od Seton » 01.09.2014, 16:42 hod.

Bonus z Odyna se nevztahuje na TF (tunderfury). Je tam napsáno "Lightning skills". Je TF skill? není ;-). Je to myšleno na tvoje skills které používáš.
No a vzhledem k tomu, že efekt kamenu taky není skill, tak bych tipnul, že také ne, ale tady nevím jistě ;-).
Snad se nepletu, kdyžtak mě někdo opraví ;-).
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Joshua88CZ
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 01.09.2014, 19:43 hod.

Vzhledem k tomu ze seton je odbornik na monka tak se urco neplete...ale ten tvuj monk je totalne nevyuzitej.Pokud ti zatim nepadlo nic jineho, tak se neda nic delat.Ale urcite doporucuji jeden ze dvou setu site monkovi na miru.Innas nebo set co mas ramena.Urcite sbirat veci light dmg a skilly tez na light.Pro monka blizz vytvoril velkou skalu item co se tyce tezby z light.
Ja sice light monka nemam, ale vse je jen otazkou itemu.Ted sem ho dlouhou dobu zanedbaval, ale nej buildy sou proste zamerena na light dmg.

Roukiero
Quill Rat

Příspěvek od Roukiero » 02.09.2014, 06:01 hod.

No já jsem za něj asi rok nehrál, protože mě nebavil, takže equip teprve hledám....každopádně jak to vysvětlil Seton, tak to mohlo napadnout i mě, že je to bonus ke skillům, tudíž děkuji za velice praktické a jednoduché vysvětlení....

Mlok
Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 02.09.2014, 07:20 hod.

+% light skill dmg funguje s gemem Wreath of lightning. Už je to otestované. na US Bliz. fóru k dispozici i video s důkazem.

To stejné platí i pro ostatní gemy (také otestováno), tedy že u nich funguje bonus % dmg k příslušnému typu dmg (poison, atd.).

Innominate
Quill Rat
BattleTag:Innominate#2901

Příspěvek od Innominate » 02.09.2014, 08:14 hod.

Já ho na svém light monkovi mám a dává to crity okolo 4M. Celkem mám cca +82% light. Procuje to celkem slušně, takže zatím spokojenost.

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.09.2014, 08:18 hod.

@Roukiero:Takže tak, měl jsem jen poloviční pravdu :). Takže s kamenama to funguje, dobrá zpráva každopádně :). Sorry za mistifikaci (nechtěnou)
@Joshua88: Tak tady si nejsem jistej, jetli si to myslel dobře, nebo to byl sarkasmus :D. Monka mám od vanily a stále ho nějak udržuju, takže to asi nebude tak zlý s vědomostma o něm :).
@Mlok: Díky za vyvedení z omylu :)
Obrázek

Roukiero
Quill Rat

Příspěvek od Roukiero » 02.09.2014, 10:09 hod.

Já děkuju všem, který mi sem hodili radu - Setone, není se za co omlouvat.

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 02.09.2014, 14:26 hod.

Neni zac a setone, to nebyl sarkasmus. :)

Seton
Na-Krul

Příspěvek od Seton » 02.09.2014, 14:58 hod.

:) tak to sem rád.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Předměty“