TOP Thunderfury
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Sun Keeper > Thunderfury > Shard of Hate IMHO
Ale tak zalezi aky build, aky styl hrania, vase pocity z tych zbrani atd.
Thunderfury je cool na vyssi torment, kvoli tomu ze znizuje attack speed mobkam co vam moze zachranit pr*el. No u mna na barbarovi vychadza Sun Keeper alebo dokonca Monarch lepsie nez Thunderfury aj keby malo 2,6k dps
Ale tak zalezi aky build, aky styl hrania, vase pocity z tych zbrani atd.
Thunderfury je cool na vyssi torment, kvoli tomu ze znizuje attack speed mobkam co vam moze zachranit pr*el. No u mna na barbarovi vychadza Sun Keeper alebo dokonca Monarch lepsie nez Thunderfury aj keby malo 2,6k dps
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Re: TOP Thunderfury
Padá... Zbraně se moc nevyplatí tahat z kadaly...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
-
- Fallen Shaman
no ja zni uz taham tejden kukriho ale TF by se take sikla
Včera mi thale zbraň padla sice ne s takhle hezkými staty, ale docela ujde. Než na ní začnu něco u mystika předělávat tak by mě jenom zajímalo, pro koho je ta zbraň vlastně dobrá? Viděl jsem s tím běhat nějaký WD a monky, ale pro mýho cruse vypadá nepoužitelně, snížila mi dps docela o hodně takže nějak nevim... Potřeboval bych nějakou konkrétní radu jak s tímto naložit... Díky
Je to dobre pro lightning barbara, eventuelne monka, nebo followera.
Pak to ma jeste specificke vyuziti u wizarda, kdyz nosi Tal Rasha's set a potrebuje nejakym zpusobem aktivovat lightning meteor a nema na skillech pro to prostor.
Crusader ma mrte jinych zbrani, ktere vyuzije.
Pak to ma jeste specificke vyuziti u wizarda, kdyz nosi Tal Rasha's set a potrebuje nejakym zpusobem aktivovat lightning meteor a nema na skillech pro to prostor.
Crusader ma mrte jinych zbrani, ktere vyuzije.
Díky za rychlou odpověď, tak to s tím barbarem mě taky napadlo, přemýšlím že ho asi rozjedu a dostane tuhle hračku plus teda shard of hate, kterej mi padnul a leží jenom v truhle ptž fakt netušim co s nim, ještě jednou dík
Jak píše "AlterEgo" - taky to právě používám na mém barbíkovi (lightning + TF + SoH)
Taky se pochlubim. Sice nema takovy damage jako zde uvadene, ale ma sanci na krvaceni
http://postimg.org/image/42abnufdd/ee75cbd9/
http://postimg.org/image/42abnufdd/ee75cbd9/
Tak pripraveno na patch, ze se tam uz jen zpatky vyvrta dirka pres Ramalandi's Gift
Ta je ale moc pekná Jediná chybička je knockback pro melee class, jinak luxus.
Ten knockback temer vubec neprocuje a kdyz ano, tak to neodhazuje nijak daleko, takze to nicemu nevadi u melee charu.