RoS - Loot 2.0 - dropy
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Tak tohle je pěkný rol..skoro max na damage - vitalitu bych buď nahradil Damage 10% anebo cooldown reduction 10%, záleží na buidlu...GZ
vdaka... uvidim co zmenim... zatial ho ma moj wiz... typek co hral so mnou mi za neho ponukal 100x soul
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
A byl bys hloupý, kdybys mu ho za ty souly prodal, protože má rozhodně vyšší cenu takže GL a ať slouží..mimochodem, forgotten soul není bound to account?
vidis... a to mi ani nenapadlo... tak ci tak som to hned odmietol,takze sme ani nekusali ci by to fungovalo...
-
- Quill Rat
- BattleTag:epicvictory#2717
Skoda ze tyto stare vanilkove veci uz jsou tak k nicemu no. Jsou daleko lepsi itemy k mani :-)
@tabletofon
@tabletofon
Z věcí, co byly i ve Vanille, asi zatím nejlepší drop.
Krásky opasok, aj ja taký chcem :p
Pred pár dnami som rozbehol DH, Wizard ma už akosi prestal baviť. Zatial behám normal-hard na rýchly základný equip. Včerajší úlovok:
Pred pár dnami som rozbehol DH, Wizard ma už akosi prestal baviť. Zatial behám normal-hard na rýchly základný equip. Včerajší úlovok:
Pěkné ! super takže palčáky padají taky to rád čtu ..
tomisco: jj taky mám jeden 70tkovej witching .. na mém profile ho najdeš na Barbarovi
tomisco: jj taky mám jeden 70tkovej witching .. na mém profile ho najdeš na Barbarovi
Tak předevčírem mi konečně padl dlouho očekávaný TF, sice DPS na houby, ale to ještě trochu naženu navyšení lightning damage u báby - doufám
Umírá to teď samo, jako mouchy, fakt paráda A ten potion taky potěšil - padl s goblina.
Umírá to teď samo, jako mouchy, fakt paráda A ten potion taky potěšil - padl s goblina.
Takovy dotaz pro majitele tech potionu. Kdyz uz ho mate co pak s health potionama? Kdyz je to tak naprd ze se sbiraji samy proti me vuli
@tabletofon
@tabletofon
Tak pres dvacet pokusu u Myriam zatim jenom 43%
Achievements: 7400 (92%)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
Pro mou havěť krása Kadala je ale mrcha, vytlouk jsem z ní asi 13 hnedejch helem a až ta třináctá byla ta pravá
hnedych leg mi pada mraky, ale nemam stesti na zeleny sety, skoda ze neni presna lokace kde to pada, kdyz kouknu kolem tak ma spousta lidi aspon 2 casti z raiment of 1000 thorns setu, blede zavidim, ten chcu
Jeste dodam ze jedu jen T3 rifty, kde by ta sance naka mela byt.
Jeste dodam ze jedu jen T3 rifty, kde by ta sance naka mela byt.
Buchis je death, ať žije herdek
asi poviem somarinu... alebo to tak je... ale ani mne to nepadalo.. dokial mi nepadla prva zelena... a ked som si ju dal,tak do dvoch dni mi padli dalsie dve zelene veci z tej istej sady... nahoda? ze presne pre ten set ktory som mal na sebe...? potom mi padla vec pre dalsi set,tak som si ju dal a do hodiny mi padla dalsia zelena prave pre ten set... neviem ci je to len blba nahoda,ale sety padaju podla toho ci uz mas nejaku vec zo setu na sebe...