Setove planky
Mam otazku. Daji se najit planky na vsechny setove veci v D3? Zajima me konkretne barbar. Ten ma 2, immortal a ten novej. Nebo lze tyto sety jen poskladat z nalezenych predmetu. Diky za odpoved
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Re: Setove planky
mno zrovna na tyhle 2 sety plánky nejsou... Pokud vím tak Loot a craft má rozdílné věci (alespoň jsem nikdy neviděl padnout caina nebo plánek na IK set)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Tak treba Cain set mi jiz padnul. Pomohl mi pri expeni Crusadera. Jak muzu zjistit pravdu
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Jsou sety kterou jdou jenom kraftit a itemy z nich nepadaji. A pak jsou sety, ktere ti muzou padnout, ale nedaji se kraftit. Plaky ti padnou nahodne kdekoli.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Nechci zakladat dalsi tema tak to hodim sem...ma smyl craftit Cosmid Strand? Nebo neni nic extra?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vyrovna se mu dobre rollnuta rare offhanda, kdyby alespon v Archonu ten teleport fungoval ... zkusil bych radeji stesti na Triumvirat u Kadaly
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
u kadaly ted zkousim botky..nebo spis od zacatku ROS..ale porad nic :/
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:NoNormal#2841
jo ten zkousim skoro od zacatku a tipuju, ze jsem tam uz utopil pres 2500 BS a jedinej uspech vcera chantodo, sice vse ma hezky rollnuty, ale to dmg by clovek plakal, jinak samy rare a hurGuru píše:Vyrovna se mu dobre rollnuta rare offhanda, kdyby alespon v Archonu ten teleport fungoval ... zkusil bych radeji stesti na Triumvirat u Kadaly