RoS - Loot 2.0 - dropy
koukám, že hodně lidí je na tom podobně . blizz nedal nikam varování, že mi to rozkope biorytmus , asi je zažaluju .
Ohledně úpravy, zatím to vydím positivně, většinou tak 2-3 pokus....socket do mé Andariel´s Visage šel na druhej pokus .
Ohledně úpravy, zatím to vydím positivně, většinou tak 2-3 pokus....socket do mé Andariel´s Visage šel na druhej pokus .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Socket sa podaril až na 10. pokus, ale predsa
Celkom zaujímavý amulet k mojmu disintegrate buildu
Už někomu vypadnul nějakej elixír?
Kód: Vybrat vše
http://www.diablofans.cz/elixiry.html
Elixír zatím ne ale těším se na něj. Jakou bude mít barvu na zemi ? svítící s hvězdou jako lege ? nebo obyč nějaká ?
taky se těším, ale doufám, že bude nepřehlídnutelnej . protože jinak jich moc mít nebudu .
....Zed23 píše:Tak za včerejšek 2 použitelné lehgendárky:
Ty jsou super, můj DH s nima pořád sprintuje
No a tady už jenom udělat socket
Ten Uskang je 1h????? no nech ti nepere....DDDD
Včera na nejnižší obtížnost 1 akt adventure. Nejak nás štvalo že mlátíme do těch potvor na "master" jak blbí, trvá to dlouho atd., tak "pojď zkusíme jak rychle se to dá proběhnout na nejlehčí". Rychle.
takže si jel na normal? na normal to teda pada stejně jak na T ? to jsem tady jedinej, kdo se snaží jet torment?
ja si torment 1 davam uplne na pohodu s mojim barbarom...ale rozdiel medzi torment a normalom moc nevidim mozno v expoxh legendarky atd padaju aj tam aj tam
no, cumel jsem jak puk, fakt to padlo na normal. Je pravda ze to byla jedina legendarka za cely adventure - 5 ukolu akt 1. Ale probehnes tim za par minut a vse to chcipe bez jakehokoliv zdrzovani. Takze mozna na farmeni nejlepsi, jen je to hrozna nuda.Seton píše:takže si jel na normal? na normal to teda pada stejně jak na T ? to jsem tady jedinej, kdo se snaží jet torment?
To musi byt nejaky bug, jinak obtiznosti pro drop leg nema dle popisu vyznam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:jardach85#2631
- Kontaktovat uživatele:
Nekde jsem cetl,ze ty nove legendarky (ty co jsou v ofiko guidu lvl70) muzou padat jen od tormentu+
Ano, některé legendárky mohou opravdu padnout pouze na Torment.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Já v podstatě farmím pouze na normal. a přehodím to jakmile budu mít gear na to, abych mohl rychle a efektivně farmit T1. Jinak na T1 a výš padají hlavně nejlepší setové předměty.
Já už na T1 a i na T2 gear mám .. jen čekám na kluky ,až se vylepší a jdeme na to .. T1 runy
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Na HC ?
Nee... HC budu resit jindy. Zatim ficim SC
@tabletofon
@tabletofon