Puzzle ring
Ahojte, práve mi padol puzzle ring, je super,vyvoláva goblina,čo by mal šancu na loot predmetov.Ale mi nie je jasné, ako tie predmety majú padať: či pri tom, ako zasiahnem či dorazím monštrá, či mám sám nejako ho zasiahnuť (neviem ako, nedása zatiaľ) nebo či pri tom,ako mňa monštrá zasiahnu.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Puzzle ring
Zdar.Ja mel ten ring taky A goblin mi cosik dal,az po tom co nazbiral 14 normalnich itemu ( bile,sede,ktere padaji ze stojanu apod.) Jinak nekdy je tezke si vsimnout,ze neco ze sebe vyhodi
Puzzle ring otazka
Prosim vas chtel jsem se zeptat ohledne tojo PUZZLE RINGU kde vam padl? Jestli je vyhrazena primo lokace akt cibje to nahodne? Diky
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Muze padnout kdekoliv, stejne jako kazdej item.:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Nejlepší je chodit Halls of Agony 2 a 3 a ze stojanů tam padá skoro vždy bílý předmět, mě ten goblin dá něco po 12 kusech bílých, ale musí to padnout jen z monstra nebo ze stojanu, jinak to nesebere. Z asi 10 pokusů mi hodil 2 legendárky, 1 boty pro wizze a štít pro crusadera, který mám schovaný na RoS
Ahojte, prišiel som na jednu vec: ak máte puzzle ring a váš goblin potrebuje max 13 bilých (či menej) itemu na výrobu rare či leg itemu, v 5 akte Kormak može otvoriť portál do sídla temlárov, kde je myslím presne 13 stojanov.Možte potom vstupovať do aleluja do tochto sídla a vyrábať si rare či pri šťastí aj nejaké leg itemy, pokiaľ nesplníte úlohu v tom sídle, Kormakov portál by mal byť stále aktívny.
Kilovať stojany na zbrane musí byť cool.
i na T6 jim dáváš instant kill
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Co udělá Puzzle ring na followerovi? Funguje tak jako bych ho mel ja?
nefugnuje, neobjeví se goblin
byl jsem rad, ze jsem se ho zbavil..je to vopruz kdyz ten goblin stale sbira ty bile, ktere nutne potrebujes na craft itemu...myslim ze tenhle ring je zbytecnej i kdyz jsem mel na nem vcelku solidni roll
Klidne ho nech at je sbira..na bile veci si muzes kdykoliv skocit na jeden kratky run kde je asi 5-6 stojanu s gearem + truhly a je to v act5 myslim ze pandemonium neco..z hlavy ti ted nereknu, ale jestli budes chtit vedet vic, rano zjistim. Na zbrane zase run na Magdu..
Btw z tech truhel stale pada leg, vcera set firebird..
Btw z tech truhel stale pada leg, vcera set firebird..
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Téma který potřebuju Puzzle ring mám, hodil mi už pár lege, ale většinou rare item. Co mi ale vrtá hlavou je to, že to neprocne vždycky...potíž je ve změnách lokací? Já myslel, že si ten goblin pamatuje kolik toho sebral a když kvůli bounty skočim z festeringu do fields, tak by měl pokračovat, ale přijde mi, že to počítá odznova. Neví někdo jak to doopravdy je? Jestli si ten goblin pamatuje ty bílý a šedý itemy jen v tý jedný lokaci a při přechodu to jede znovu, nebo by si to měl pamatovat až dokud nerestartuju hru? Díky za odpověď
Sh.
Sh.
- Kuki10
- Globální moderátor
Když jsem to zkoušel, tak počítal furt v ramci jedné hry.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
hm tak mám asi pitomce co chyběl v matice na základce, ale stejně vyhlížím zuni pox, pak půjde puzzle do sběru
- Kuki10
- Globální moderátor
Se diviš když furt vrejska jak kdyby mu někdo něco tlačil někam.:-D
Profil zde!
Expendables stream!