co s demonic essence

Vše o předmětech a craftování
Odpovědět
Crypto
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
co s demonic essence

Příspěvek od Crypto » 11.06.2013, 12:56 hod.

Ahoj lidi, možná asi noobská otázka, ale přece se zeptám....D3 jsem asi 1/2 roku nehrál nicméně vlivem nudy jsem to zase nainstaloval....po 4 hodinách hraní mi popadalo asi 10ks demonic essence ( jestli málo nebo hodně nevim), nicméně nevím nějak, co s tím mám dělat....v popisu předmětu je, že mi buďto kovář nebo JWC zvýší kvalitu itemu, jenže jak to použít? Díky předem za rady

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Re: co s demonic essence

Příspěvek od spiderer » 11.06.2013, 13:05 hod.

DE pouzijes na crafteni novych veci, ktere blizz pridal v patchi 1.0.8 - jedna se o ramena, bracery, chestu, rukavice a amulet u klenotnika. Nejprve je potreba najit nebo koupit na AH planky na vyrobu - Archon shoulders of dexterity/int/str/vit atd a pak uz muzes esence uspesne zacit spotrebovavat. PS: Craftene veci maji garantovany stat 200-230 + 5 random statu = mohou byt skutecne dobre a craft se vyplati ;)

Crypto
Quill Rat

Příspěvek od Crypto » 11.06.2013, 14:09 hod.

jo takhle to je....tak já našetřím nějaké ty miliardy a zajdu se podívat na AH.....každopádně díky moc za radu....

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 11.06.2013, 14:12 hod.

Miliardy netreba, planky jsou skoro zdarma a craft stoji 50-100k za kus myslim = za par goldu budes ze tretiny oblecenej :)

Crypto
Quill Rat

Příspěvek od Crypto » 11.06.2013, 14:28 hod.

no nevim teda....jak jsem psal, půl roku jsem to nehrál, ale co si tak pamatuju, tak se ceny pohybovaly někde mezi 5-30 mio, včera jsem tam viděl nějakýho čímana prodávat neck za 250 milionů :shock: ....na AH jsem ještě neměl odvahu se podívat....dneska po práci prubnu....btw jak se ty plánky jmenují víte, nebo mě to hned trkne a budu vědět?...

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 11.06.2013, 14:29 hod.

to hnedka poznáš, bude tam např. Amulet of Dexterity
Obrázek

Crypto
Quill Rat

Příspěvek od Crypto » 12.06.2013, 12:02 hod.

jj....hned jsem to poznal....zvláštní věc, plánek na torso 1,7 mio, plánek na ramena 1070goldů....ještě jednou díky za vysvětlení mého problému.... :wave:

Odpovědět

Zpět na „Předměty“