Pomoc s odhadem ceny
Re: Pomoc s odhadem ceny
Bohužel jen drobné - všechno OK, ale jak tam není vlastnost "critical hits grants arcane power", cena je o ničem
No těm kteří jedou archona jako já, je crit on arcane power k prdu takže nějakou cenu to má, já bych to i koupil ale potřeboval bych to porovnat.
Průměrná dmg této triumviratky je 240 a ceny takových offhandů začínají na 5M a velmi podobná s 6% rolem ke všemu je na AH za 12
Technická poznámka... Triumvirate Arcane power on crit nerolluje.Tyckin píše:Bohužel jen drobné - všechno OK, ale jak tam není vlastnost "critical hits grants arcane power", cena je o ničem
http://us.battle.net/d3/en/item/triumvirate
To si pleteš s Chantodo's Force.
http://eu.battle.net/d3/en/item/chantodos-force
Technicka poznamka.... Triumvirate Arcane power on crit rolluje... ako 1 random magic properties... tam kde mas ty Socket
Ok bro.
Necituj predchozi prispevek - Kuki
obarveno . kojot
Na mobilu me to nejde - Kuki :-D
edit: to Kuki: Ok bro!
Necituj predchozi prispevek - Kuki
obarveno . kojot
Na mobilu me to nejde - Kuki :-D
edit: to Kuki: Ok bro!
Tak APoC tam samo být může, no s tou cenou fakt nevím, já mám tenhle za 5M a už hezky dlóuho
Jenže APoC bych na tomhle bral spíš jako zápor. Tohle se jede na Archona-tam samozřejmě APoC nevyužiješ, off-hand s APoC se jede na Criticalmass Wize, kde se ale používá Chantodo's Force s APoC v kombinaci s Chantodo's Will-taky s APoC kde využijete set bonus..... takže socket místo APoC by podle mě měl cenu jen navyšovat.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Kdyz jedu vetsi mp kde archona neudrzim, tak ten apoc je celkem poznat, ale to zalezi na kazdym.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Tak tak, taky jsem farmil s archonem (MP1), ovšem i ten občas za určitých podmínek spadne (málo mobů a zejména na vyšší MP), a pak se APoC zatraceně hodí
Ale tím netvrdím, že za určitých situací někdo prostě ten APoC potřebovat nemusí.
Ale tím netvrdím, že za určitých situací někdo prostě ten APoC potřebovat nemusí.
Tak záleží co používá člověk vedle archona,já třeba jedu living lighting a tam APoC nepotřebuju
- SuperSrac
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SuperHrac#2104
Ja jsem si navic vymenil Diamond Skin za Cold Snap, takze kdyz nahodou spadne archon, tak si moby zafrostuju, pustim do nich living lighting a za 5 s nahazuju znovu archon.
Co jsem koukal na AH tak šly tyto offhandy celkem s cenama nahoru, pár měsíců zpět jich byly na AH tuny (těch bez APoC) a za pakatel, ale teď by jsi nějaké ty miliony vydělat mohl, gl