Chyba aukce, věc zmizela.
Pánové,
poprvé se mi stala věc, že jsem koupil předmět na aukci a ten předmět nikde není.
Nemá někdo podobou zkušenost respektive jak to vyřešit?
Dík
http://puczok.milan.sweb.cz/aukce%20chyba.jpg
poprvé se mi stala věc, že jsem koupil předmět na aukci a ten předmět nikde není.
Nemá někdo podobou zkušenost respektive jak to vyřešit?
Dík
http://puczok.milan.sweb.cz/aukce%20chyba.jpg
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Re: Chyba aukce, věc zmizela.
občas se to stává. Zatím pokaždé jsem item dostal ale jednou to trvalo vic jak den.
myslíš že mám počkat. Nebo napsat blizzardu.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Me to nekdy trva i dva dny, takze neboj.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Presne..cekat, cekat a cekat..zrovna vcera sem mel stejne problem a dneska predmet dorazil.obcas pomaha koupit neco dalsiho a prijde i ten na kterej cekas..

Mě se to stává skoro pořád, když je to něco za málo peněz tak to koupím znovu (když je to komodita) a ono se to objeví oboje, nebo když je to předmět tak počkat, doufám že to v příštím patchi opravěj. Naposledy se mi to stalo s receptem na Deadeye za 5mio, tak jsem si koupil druhej a teprve pak se mi objevili oba v okně completed, no ale ten druhej ne a ne prodat a už je samozřejmě za míň.

jj je to tak. Dal jsem bid někdo mě přeplatil a když jsem si vyzvedaval goldy tak tam byla i chybejici zbran...
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Na oficiálním webu blizz uvádí dokonce lhůtu 4 dny čekání na předmět, než se má psát na support. Takže tak 

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
hoši hoši, stava sa to, ale v prvom rade opustite AH a znova zapnite ak tam nebude ani potom tak kupte nejake šmejdacke veci, trebars aj 10 (modre, za 1000 goldov) a on sa objavi.
je to tak
já si koupil vymazlenou zbran a ona nikde. Trochu panika
, ale pak se objevila. Byl to happy end. Měli k tomu ah napsat návod k použití. 
já si koupil vymazlenou zbran a ona nikde. Trochu panika

no spíš to mají zabugovaný a nic s tím nedělají. 

-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Mě se tohleto stává docela běžně - hodně filpuju - takže doporučuju, zkusit koupit nějaký levný předmět (já třeba kupuju jednu Tome of Secrest) anebo zruším nějaký předmět, který zrovna prodávám. Tím se spustí nějaká aktualizace a ten předmět, co jsem koupil, mi vyskočí a není třeba čekat den či dva 

Většinou to pomůže, ale ne vždy. Stalo se mi, že se předmět objevil až po 4 dnech, i když jsem mezitím koupil/prodal asi 20 dalších. Ale vždycky koupená věc přijde, i když se zpožděním.