THIS ! Jinak ten borec je vtipnej no, myslim ze dostat se do stadia kde je on tak by me to prestalo bavit protoze uz ma opravdu tezko co upgradovat a serezat s tim nikoho nemuzefinc píše:A ja jsem vzdycky nadsenej, kdyz prodam vec v radech 10-20 milionu. Rikam si jakej to nejsem bohac
Slusny drop pochlubte se :-)
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Menší OT - tady je potřeba se zamyslet, jaký smysl bude mít PvP v takové hře, jako je diablo 3. Jak chcete organizovat PvP ve hře, kde hlavní slovo má aukce a equip, který si kdo sežene, nadropuje nebo nakoupí. Těžko porovnávat skill u hráčů v tomto systému. Fakt sem na to zvědavej, jak to chtějí udělat.... a obávám se, že tu bude spousta smutnejch lidí
Myslíte si - že když proti Vám nastoupí podobně vybavené hovado, jako je tento, že máte nějakou šanci??
Není potřeba odpovídat - se skilem to nebude mít nic společného samozřejmě.
Myslíte si - že když proti Vám nastoupí podobně vybavené hovado, jako je tento, že máte nějakou šanci??
Není potřeba odpovídat - se skilem to nebude mít nic společného samozřejmě.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Proc resit PvP, kdyz se poradne ani nevi jak to bude?
Nekde jsem zaslechl, ze bude vendor spesl na PvP a gear ze hry nebude k nicemu, nekde zas neco jineho....
Proc si s tim lamat tedka hlavu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Nekde jsem zaslechl, ze bude vendor spesl na PvP a gear ze hry nebude k nicemu, nekde zas neco jineho....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Takže wow systém - není potřeba to řešit, jen to prostě pro mě osobně nějak postrádá smysl ve hře jako je diablo 3 dělat PvP. Z druhé strany když už začneme přebírat PvP systém z wowka, přeberme i další věci, které by diablo zcela jistě zatraktivnily jako jsou lepší a propracovanější encountery bosů, HM atd... Upřímně řečeno MP10 je vlastně jen MP0 akorát to trvá 10x déle:(Kuki10 píše:Proc resit PvP, kdyz se poradne ani nevi jak to bude?
Velmi jednoduše řečeno.
Yaka - Wow si vzalo z diabla urcite prvky a to same udelalo diablo od Wow . Nic noveho ,nic prevratneho a muj nazor je ten : PVP JE NUTNOSTI PRO D3.
PVP je bolo o equipe skoro v každej hre, nechápem čo tu riešite, áno tým že je tu RMAH to je nevýhoda pre neplatiacich ale tak to obolo aj za čias D2 hoc tam nebol RMAH, equip sa predával cez XX stránok, nelegálne a rovnako za stovky eur, kto mi bude tvrdiť že nie tak nikdy na bnete a na PVP scéne D2 nebol...Ja som len zvedavý ako PvP zamieša ceny na AH
S4 Monk 1100+
Tak dneska plodný večer, hlavně ten IK belt se moc hezky naroloval.
Neni nejhorsi ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Moc peknej ring.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
socket muzes brat jako kdyby tam byl nejlepsi jakykoliv sutr, tzn 58 int dex str. Podle me to je ring za 100 mega urcite, mrkni na AH podobny by tam mohl byt, pokud si zadas misto toho socketu urcity stat
Ring je pekný ale až 100m za to nedostane, tak 20-30 max.
S4 Monk 1100+
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
100M ? Ten môj som kupil za pár šupiek a je ich tam viac. Teda, ak sa nič nezmenilo. CC je gut, že je o 1,5% ale nemá primary stat. U mňa sa dostaneš cez 100+ dex. A to mám ešte vyšší CD. TO by potom môj gear musel stáť 1000M.. čo nestojí ani dvadstianu z toho ledava. Max 50M....
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
a tvuj ma all res a light res? dle me to za 100 proda
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Ale ten primary stat je fakt dôležitý... all ress je pekný ale takých rolluje veľmi veľa v hre.. ono, ako sa vraví, vždy tomu niečo chýba. Buď máš prsteň na dmg alebo na defense... a najlepšie je na obidva, že ? Mať to cc.. a nebodaj ias tak uuuuuuweee, to by bola iná káva.
Tak tak, na ringoch sa pozerá hlavne na celkovú DPS čo pridáva, socket a all ress je síce pekný ale chýba mu main stat..na AH stoja podobné ringy o odsť menej ako 100m takže ho zbytočne oblbuješ akurát mu to bude visieť na AH..Kebyže tam je main stat aspoň 50+ alebo vyšší CD tak to možno za tých 100m predá al takto určite nie. Ale zarobíš si na tom aj tak pekne
S4 Monk 1100+
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Já jsem tenhle prsten prodal za necelých 70 euro a to je bez socketu
Može byť Ten tvoj prsten je ale o dosť lepší, síce nemá socket ale main stat(str) 85 + life% a pekná + dmg nehovoriac o max crit. chance rolle a veľkom CD, to je krásna kombinácia. A to nepotrebuješ ani all ress aby mal takú cenu Kebyže tam je ešte attack speed tak sa cená ešte znásobí
S4 Monk 1100+