farmeni inferna I. a II. akt
ja farmim 2 act, tak 2 hod denne a za poslednych 10 dni mi padlo asi 8 legendary+ 3set + 2 navody na perfekt gemy a to vsetko az vtedy ked som s MF+valor prekrocil 100, ale teraz uz mam hodne viac a mam pocit ze sa drop zhorsil.. uvidim dam tomu este cas. Inac MF ma vplyv na kvalitu veci nie mnozstvo.
Re: farmeni inferna I. a II. akt
Nějaký link, kterým bys to podpořil? Co já vím, tak má vliv na množství rare itemů a snad i na počet statů, ale ne na hodnotu statů...peter10 píše:Inac MF ma vplyv na kvalitu veci nie mnozstvo.
pletete dva pojmy...počet předmětů a počet rare přemětů. MF nemá vliv na počet předmětů, ale má vliv na to kolik z těch předmětů bude rare.
No vy to pořád nechápete. Je prostě daný že z toho packu vypadne určitej počet itemů. Na MF záleží jenom jaký ty itemy budou (ale jejich počet se nemění). U každého itemu hra výpočtem zjistí, jaké bude item kvality, tzn. jestli bude Legendary, Set, 6affix Rare, 5affix Rare, 4affix Rare, Magic, Normal, nebo Cracked (nebo jak se to jmenuje ). Řekněme, že z nějakýho packu padá 10 itemů. Někdo bude mít MF 0% a druhej MF 300%. Tomu prvnímu z těch 10 itemů padne 1 5affix Rare, 3 Magic a 6 Normal, tomu druhýmu padne třeba 1 Legendary, 1 6affix Rare, 2 5affix Rare, 4 Magic a 3 Normal.
Edit: Přesně jak píše Quetak.
Edit: Přesně jak píše Quetak.
Takhle jsem to přesně myslel, ale kolega myslel zřejmě kvalitou něco jiného než barvu itemu...Quetak píše:pletete dva pojmy...počet předmětů a počet rare přemětů. MF nemá vliv na počet předmětů, ale má vliv na to kolik z těch předmětů bude rare.
Tak myslí kvalitu, jako počet affixů. Čím víc má item affixů, tím je vyšší šance, že bude dobrej. To je myšleno tím, že MF má vliv na kvalitu itemů.
Tak to je dobře, už jsem zase chytal nerva z toho, že je to možná jinak než vím
A veci se na predmetu generuji pri dropu nebo pri identifikovani?Ma cenu mit na identifikovani nastackovanej valor popripade itemy na MF?
zdravím
prosil bych o radu jak nejefektivněji farmit akt 2
dík
prosil bych o radu jak nejefektivněji farmit akt 2
dík