Patch 1.0.5 - legendárky

Vše o předmětech a craftování
Odpovědět
Ryliah
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Patch 1.0.5 - legendárky

Příspěvek od Ryliah » 06.11.2012, 22:04 hod.

Tak ale každý tu rozoberá inú vec, je rozdiel ked sa bavíme o hraní for fun, čiže ako píšeš ty Kuki aby to bol aj nejaký challenge a nepripadal si si ako na normalu a druhá vec, ktorá sa tu rozoberala je čistá efektívna farma a následný drop legendáriek, v podstate o legendárkach je aj tento topic. Netvrdím že na MP7 sa nič dobré nadropovať nedá, ale z hladiska rýchlosti je to neefektívne, wizzarda som síce dlhšie už nehral ale pochybujem že Archona sa dá b pohode udržať na MP7 ..a keď už ho stratíš tak elitky zdaleka za 15 sekúnd nedáš..mimo iného aj expy idú oveľa rýchlejšie na nižšom MP. Niekde na offic fóre som videl aj štatistiky , porovnania kolko sa dá cca dosiahnuť expov za hodinu ri roznych MP, ono to nie je ani problém otestovať, ako ten drop(teda rýchlosť farmy) tak aj expy, možno sa do toho pustím cez víkend ked si nájdem čas ;)

Sory, keďto je OT, už viac nebudem rozoberať.
S4 Monk 1100+

finc
Wraith
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od finc » 07.11.2012, 10:00 hod.

Take s Archonem jezdim Act3 na MP2. Prijde mi, ze vyssi MP je neefektivni. S followerem mam dmg 190 tisic (kdyz nahodim skilly na dmg). Kdyz nahodim Archona, jsem nekde kolem 240 tisic. Idealni dmg na MP2-3. Vyssi MP je uz o nicem, protoze se stava, ze potkam elitku, na ktere mi archon spadne.

Jestli tady nekdo s Archonem dava 500-800 tisic dmg, tak pochopim, ze jede vyssi MP. My ostatni musime byt v nizsich patrech 8-)

To ze jako frost wizard dokazu sam hrat MP8-10 je sice hezke, ale silene neefektivni. Navic od toho neustaleho nahazovani Diamond skin a mrazeni s vybuchy me akorat boli prsty. S archonem si hezky letim, drzim prave tlacitko mysi a obcas neco seberu. Proste pohodova hra :)

A jestli si nekdo mysli, ze na MP1 ci 2 nemuze legendarka padnout, je na velkem omylu. Padne casteji nez na MP10 (v zavislosti na case).
Jsou to jednoduche pocty a lze to jednoduse vyzkouset: "Kolik XP, goldu ci rare jsem schopen ziskat behem 1 hodiny?" Test muzu provest na MP0-10. Pak si to porovnejte a uvidite co je a neni efektivni. U vetsiny z nas se ta efektivita bude pohybovat nekde mezi MP1-3. Co jsem koukal, tak zde na foru neni moc lidi, kteri by mohli tvrdit, ze je pro ne nejefektivnejsi treba MP6. Jestli to nekdo tvrdi, tak bud ma gear za miliardy, nebo keca.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 10:12 hod.

Pro me je efektivnejsi mp6,7 uz kvuli mf,gf, xp, i kdyz nq mf neverim...
Ovsem ze efektivnejsi bude MP1, ale to uz zalezi na nazoru...
Na MP6-8 uz me ten archon taky obcas spadne, ale vetsinou je za chvilku je hned rdy.
Btw. Vcera jsem zkousel slow time a to je silene op.:-)
Sice utocim jen archonem a DI, ale to nejak extra nevadi.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

finc
Wraith

Příspěvek od finc » 07.11.2012, 10:18 hod.

Kuki: Ukaz nam alespon gear, ktery na to pouzivas. Protoze ten co mas ted na sobe v Armory tomu neodpovida ani nahodou. Obcas je tam zpozdeni, nez se ukaze co skutecne clovek nosi. A nebo jsi jeden z tech vykuku, co si ho schovava, aby nebyl videt.

Ja bych potreboval tak 2-3 miliardy, abych mohl efektivne hrat MP 6 :(

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 10:21 hod.

No urcite tam je gear co nosim unbuffed cxa 150k tusim, 600 all res 3% ls...

Rekni me proc by to neslo prosimte?:-D

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 07.11.2012, 10:21 hod.

Kuki ale tak to si protirečíš ked hovoríš že na MF neveríš a zároveň píšeš že MP6,7 je pre teba efektívnejšie aj kvoli MF ;) ..Už keď nie kvoli tomu bonusovému MF tak prečo by to malo byť efektívnejšie ? Ale chápem, sto ľudí sto chutí, každému sa bude zdať lepšie niečo iné. Ja tiež chodievam MP2-3 aj keď viem že ešte efektívnejšie by bolo MP1..ale z čisto matematického hľaadiska, keby si nejako dlhodobo testoval počet expov, dropnutých itemov za hodinu, či už rare alebo legendariek tak prídeš na to že nízke MP z toho stále vyjde najlepšie.
S4 Monk 1100+

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 10:26 hod.

To sice ano, ale na mp1-3 je vsechno skoro ik pri 200k dmg ze?
To je pro me zbytecny radsi mam aspon pocit kvuli mf expum atd.... i kdyz nato neverim...
Hlavne me nerikejte, ze to nejde hrat efektivne na mp6-8....
Ano nejefektivneji bude dycky mp1 ale pro nehrat vyzsi, kdyz to jde?
Si projed yt, kdyz neveris ze s 200k nejde vcelku v pohode mp6-8....
Zdechnu obcas na tech sucubach, jina skoro vubec....

finc
Wraith

Příspěvek od finc » 07.11.2012, 10:33 hod.

Kuki10: Otazka neni jestli to jde ci nejde. Jasne, ze to jde. Myslim, ze sam mam Wiazarda dostatecne silneho, abych uhral i MP10, takze o tom se nema cenu bavit. Otazka je, co je efektivni v zavislosti na dropu legendarek ci ziskavani exp.
Evidentne nejsem jediny, kdo si mysli, ze MP6 efektivitu snizuje (alespon pro prumerny gear, ktery mame). Az budes mit dmg 300-400 tisic, tak se tomu bude dat verit. Zatim je to tak, ze mas temer identicke staty jako ja, takze vim, ze kecas :) ... Nebo jinak: nechces si to priznat.

Takze naposled:

1. Na vyssi sanci dropu legendarek (v zavislosti na case) je nejidealnejsi nizke MP. Stejne jako na ziskavani exp, goldu, rare, atd.
2. Na klice a infernal machine je idealni vyssi MP (kvuli vetsi pravdepodobnosti dropu - tam totiz zabijime konkretniho nepritele a ne tisice mobu).

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 10:36 hod.

Aha kecam jasne.:-D
Pro me je to lepsina netrva to o moc dyl, kdyz na nizsich mp davam ik k cemu mi to je?
Stejne me nepada nic ani na mo1 nebo 8....
10 jsem zkousel taky ale to uz je na dlouho, tak uznej sam, ze na mp6,7 se zdrzis na elitkach trochu, jinak te tam nema co zdrzet ne?

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 07.11.2012, 10:42 hod.

Ako píše Finc, nikto tu ntvrdí že vyššie MP sa hrať nedá, ale celý čas sa tu bavíme o tom čo je efektívnejšie, nie to či sa dá farmiť na MP7+ alebo nie, samozrejme že sa dá a s tým príkladom čo som uviedol že 200k DPS kludne aj MP10, avšak stále to nebude zdaleka také efektívne ako napríklad MP2-3. Ale rovnako som povedal že s rastúcim DPS sa ten rozdiel stále znižuje, čiže keby som mal napríklad 300k+ unbuff DPS tak zvážim to že začnem farmiť efektívne aj MP3-4,5, moby by stále padali extrémne rýchlo a ten časový rozdiel by bol minimálny oproti ako pri MP1-2 a tým pádom by som ten MF bonus čo poskytuje vyššie MP videl ako výhodu..Finc to na konci pekne zhrnul..
S4 Monk 1100+

patriarchf
Fallen Shaman
BattleTag:patriarchf#2640

Příspěvek od patriarchf » 07.11.2012, 10:47 hod.

No, nad pravdou o efektivitě nebudu polemizovat, tam bych to viděl nějak jak se výše píše. Já ale například také hraju MP7 a proč ? Protože je to zábavné, což nižší MP opravdu pro mne a další nejsou. Takže za mne: efektivní/neefektivní, uhratelné/neuhratelné - je mi jedno, nastavuji si MP tak, aby mne hra bavila.
Patriarchf
[SC] Barbar 60 (40) DiabloProgress Inferno completed 1.0.3
[SC] Wizard 60 (03) DiabloProgress Inferno completed 1.0.5

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 10:51 hod.

No a tim bych to ukoncil.:-)
Na co budu maxovat dmg, kdyz bych hral mp1-4....
Ale kazdej hraje jak chce, ja se snazim co nejvic mp, dokud to jde jeste rychle...

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 07.11.2012, 10:56 hod.

Kuki10 píše:Aha kecam jasne.:-D
Pro me je to lepsina netrva to o moc dyl, kdyz na nizsich mp davam ik k cemu mi to je?
Stejne me nepada nic ani na mo1 nebo 8....
10 jsem zkousel taky ale to uz je na dlouho, tak uznej sam, ze na mp6,7 se zdrzis na elitkach trochu, jinak te tam nema co zdrzet ne?

Ako sám hovoríš zdríš sa trochu, myslím že si písal 10-20sec ? A teraz si spočítaj čisto teoreticky keby si mal na jednu lokáciu 3-4 elite packy, dokopy prebehneš napr 6 farmiacich lokácií, dajme tomu že za run dáš 20 elite packov, a teraz si spočíaj to priemerne 15 sekundové zdržanie,možno viac, na pri každej elitke. Viem, nie je to veľa ale teraz si vyskúšaj nahodiť MP1-2, zdržanie máš minálne kedže takmer všetko dostane IK, neumreš nikdy a rovnaké lokácie nafarmíš o pár minút skor..Možno na jeden run nepocítiš ten rozdiel ale z dlhodobého hľadiska je farma na nižšom MP oveľa rýchlejšia aj efektívnejšia čo pocítiš aj na drope legendáriek. Schválne aj keď nie si Barb, vyskúšaj chodiť lokácie na MP1-2 na ktorých farmil paragona Alkaizer, pre Archon mága sú takisto vhodné kedže sa ho tam snažíš udržať čím dlhšie podobne ako WOTB a garantujem ti že ti legendárky začnú padať lepšie ;)

Edit: Už aj ja končím s touto debatou, aj si z času načas zahrám na vyššom MP, lebo farmiť MP1-2 nonstop prejde časom do stereotypu, takže netvrdím že to je zábavne, len som sa celý čas som sa snažil vysvetliť že je to efektívnejšie ;)
S4 Monk 1100+

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.11.2012, 11:18 hod.

Barba mam taky celkem schopneho, chdim s nim mp5-7 hlavne kvuli klicum, tam se zastavim dycky, kazdej run....
Ale pravdu mas v tom, ze nejefektivnejsi bude dycky Mp1 pak uz to jen na kazdym.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 07.11.2012, 11:28 hod.

Můžete mi říct - s jakým celkovým MF si představujete efektivní farmení?

Ryliah
Doom Knight

Příspěvek od Ryliah » 07.11.2012, 11:44 hod.

Tak samozrejme čím viac tým lepšie, ale zase nie na úkor equipu. Max MF(300 bez valoru a MP bonusu) je určite najlepšie, ale zase nie každý na to má equip,goldy a hlavne paragon lvl. V podstate MF sa dá teraz pekne vyšvihnúť aj gearom aj keď máš nízky paragon lvl, MF na itemoch už nie je také predražené ako pred paragon patchom a stále ide dole kedže s pribúdajúcim paragon levelom odpadáva závislosť mať MF na equipe ;)
S4 Monk 1100+

Lenny
Quill Rat

Příspěvek od Lenny » 07.11.2012, 11:48 hod.

Osobně mi přijde nejefektivnější farmit na MP1 Warrior rest dung pořád dokola, alespoň co se itemů týče....bez NV mám 325 MF. Negativní stránky věci jsou relogy každých 30 vteřin a nižší exp kvůli farmení bez NV. Na druhou stranu full inv rare itemů dělám za 10 minut + sem tam nějaká legendárka...když mám volnej den klidně i 20 se jich vysype :)

Dante
Quill Rat

Příspěvek od Dante » 07.11.2012, 11:52 hod.

K te efektivnosti MP je udělané pěkné video (alespon z pohledu XP):

http://www.youtube.com/watch?v=BYiUs45g ... plpp_video

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 07.11.2012, 12:50 hod.

si taky prihreju polivcicku k tomu maxovani dmg: Ja kdyz jsem zacinal tak nejak farmit s archonem s cca 130k dmg buffed tak mi proste nic jineho nez MP1 hrat neslo, aby ten build mel nejaky smysl. S postupnym vylepsovanim equipu jsem se posunul na MP2 az na soucasne MP3. K tomu ze nejlepsi je mp1 bych zase dodal, ze mp1 je zbytecne pokud mam dostatecny dmg a IKuju bile moby a elitky mam za par sekund dole bez ztraty kyticky je dobre se presunout vyse. Momentalne mam nejakych 205k dmg s buffama a MP4 se uz da hezky, ale porad to neni ono a radeji zustanu u MP3 :)

esopeso
Doom Knight
BattleTag:Esopeso#2983

Příspěvek od esopeso » 07.11.2012, 14:51 hod.

Sám farmim Mp3-4 a jsem spokojen. V parte farim MP4-MP5 a jsem spokojen.
Mám pouhých cca 130K dmg unbufed

Efektivni je zabit vice elit za hodinu na mp3 nez zabit to stejny za 2hod na mp 5. To je muj nazor ! a ted Hateri do me :D
Obrázek
Diablo uložen v ledu , jedu si SC,TR,BS,FiFu,lol,BF3

Odpovědět

Zpět na „Předměty“