Patch 1.0.5 - legendárky
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Tak vcera 3 legendarky, firewalkers, shaefers hammer a neco dalsiho. Botky se prodaly asi za 100k, zbytek je crap.
Dnes dopoledne zatim nic, co me stve vic je, ze ze 4 runu na a2 klic nepadl ani jednou.. jsem zvedav jestli padne aspon vecer...
Dnes dopoledne zatim nic, co me stve vic je, ze ze 4 runu na a2 klic nepadl ani jednou.. jsem zvedav jestli padne aspon vecer...
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
pavkatekk píše:mě všichni se*ete sakra.5nv 325MF MP1-2-3 cokoliv.odehrano x hodin a nepadlo nic jen rare a ještě ktomu k ničemu..jsem už zoufalej pač nepadla ani jedna legendara za cely 1.04 a ted je to očividně uplně to samé až na možnost težší obtiž nosti.no pro mě osobně max přínos do hry![]()
![]()
skus zmenit gear, ja som mal snuru este pred 1.4 ked mi 10 dni v kuse padali legendarky v priemere kazde 2 hod, ale potom som zacal ist na MF(okolo 200) a uz nic, za cely patch 1.4 mi padla 1 legendarka, teraz som sa vykaslal na cely MF, zmenil som gear len na DPS a vcera za 4 hod 3ks, dnes za 2 hod 2ks + 1ks setovka. Uz som to cital od viacerych ludi ze 1 item ti moze uplne zmenit drop, bolo to tak aj v D2....... verim tomu ze to maju zabagovane

Taky si nemůžu na drop po 1.0.4 stěžovat .. Do té doby mi padly legendárky snad 4 , z toho použitelná 1 ..
V 1.0.5 je ten drop fakt znát , běhám 2 Act MP1 a od včera 7 legendárek , z toho 2 sety .. Pravda , žádný extra drop se nekonal a většina dropu se neprodala za více jak 3M ale hlavní je že to padá , teda zatím:)
V 1.0.5 je ten drop fakt znát , běhám 2 Act MP1 a od včera 7 legendárek , z toho 2 sety .. Pravda , žádný extra drop se nekonal a většina dropu se neprodala za více jak 3M ale hlavní je že to padá , teda zatím:)
Je to sranda no.
Co jsem se tak díval na ceny leg/setovek, co mi droply, tak prodejné relativně dobře jsou snad 2 kousky (IK belt a teď nevím co bylo to druhý
)
Prča taky je, že salvage už se až tak nevyplácí
ceny Fiery rapidně rovněž klesly, nevím co s tím.
Co jsem se tak díval na ceny leg/setovek, co mi droply, tak prodejné relativně dobře jsou snad 2 kousky (IK belt a teď nevím co bylo to druhý

Prča taky je, že salvage už se až tak nevyplácí

trosicku OT, ale musim se pochlubit: fakt mi na mojem wd chybelo nejaky sani zivotu tak jsem hledal vhodnou zbran a manajuma mi prisla idealni, jenze se socketem je to strasne draha zalezitost, tak si hledam brouzdam a nejakej typek tam dal zrovna jednu bo za 10m, tak sem po ni okamzite skocil jako slepice po flusu a je moje:) neumim screenit ale odkaz na profil mam v podpisu. Usetril sem imo spousty milionu 
857dps
socket
186int
+ leech + CD

857dps
socket
186int
+ leech + CD
Tak konečne aj mne niečo padlo. Mal som: Equip 0 MF!!, NV3, MP2. Koľko tipujete cenu ? Je narolované naozaj pekne. Poprípade keby mal niekto záujem, tak cez správu, alebo priamo v hre...

1 den ako prisiel patch 1.0.5 - 3 legendarky
2 den 4 x setovka stoho opasok IK, neake nohavice set monk a 2x ring a este 2x legendarka
3 den nepadlo nic.
ked to shrnem padlo mi toho viac ako za celu hernu dobu diabla
2 den 4 x setovka stoho opasok IK, neake nohavice set monk a 2x ring a este 2x legendarka
3 den nepadlo nic.
ked to shrnem padlo mi toho viac ako za celu hernu dobu diabla

Taak od 1.0.5 z XX legendáriek je toto jediné čo sa dalo predať. Nič extra ale aspoň niečo mi to hodilo

S4 Monk 1100+
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Tak vcera po patchi mi behem jednoho runu A1 padly hned 3 legendarky. Vsechny uspesne prodany ve forme materialu na krafteni :-D
S4 Monk 1100+
peter10 píše:pavkatekk píše:mě všichni se*ete sakra.5nv 325MF MP1-2-3 cokoliv.odehrano x hodin a nepadlo nic jen rare a ještě ktomu k ničemu..jsem už zoufalej pač nepadla ani jedna legendara za cely 1.04 a ted je to očividně uplně to samé až na možnost težší obtiž nosti.no pro mě osobně max přínos do hry![]()
![]()
skus zmenit gear, ja som mal snuru este pred 1.4 ked mi 10 dni v kuse padali legendarky v priemere kazde 2 hod, ale potom som zacal ist na MF(okolo 200) a uz nic, za cely patch 1.4 mi padla 1 legendarka, teraz som sa vykaslal na cely MF, zmenil som gear len na DPS a vcera za 4 hod 3ks, dnes za 2 hod 2ks + 1ks setovka. Uz som to cital od viacerych ludi ze 1 item ti moze uplne zmenit drop, bolo to tak aj v D2....... verim tomu ze to maju zabagovane
právě že gear byl 25MF celej 1.04. a nyní sem ho navyšil na 300+ a stále nic nepadalo.jen včera se zadařilo a padla setovka 2h IMK a slušne rare shoulders..ale na dobu hrani cca 30h v novem patchi nic moc.SNAD SE TO JEŠTĚ PROLOMÍ

-
- Fallen Shaman
- BattleTag:FatboySlim#2129
Dneska jsem jel jenom 3akt na mp 5 - dal jsem dohromady 10klíčů a padlo mi 6 legendárek a 1 setovka. Nabral jsem 5nv - Korsikk a pak na Wardena.
Bohužel však samé srajdy padly... :-( , ale padá to...
Bohužel však samé srajdy padly... :-( , ale padá to...
Vcera padly tri legend nic moc uzasnyho ale aspon neco a ma prvi setovka a dva recepty oba knicemu docela to pada. Vse 1.act-inferna na MP1 MF cca 240 s 5NV
Povedal som si že si idem dať na dnes posledný nábeh na keywardena v 1. akte po celovečernom farmení, key mi síce nepadol ale miesto toho dropla táto krásna vecička, konečne poriadna trofej po dlhšom čase

S4 Monk 1100+
Dnesek byl ve znameni crap legendarek napr. ivory tower, cindercoat, grandfather, stormshield...nakonec to zachranilo 1k+ dmg echoing fury se socketem a danetta revenge s crit dmg 

Tak u mě obligátní trojka Frostburn Gauntlets, Ivory Tower a Vigilance. K tomu ještě slabý Triumvirate. Trochu to zachránil legendární Ceremonial Knife s 980 dps, z kterého pár miliónů půjde vytřískat.
o vikendu neco napadalo... pekne rollnuty ville ward (+ 8 procent life) a nat. embrace s all ress 
andarielka bez socketu naopak moc neuchvatila...
tormentor s 500+ int a LS by byl uzasnej, kdyby nemel DPS jen 880
+ nejaky ten crap
vse s 400 MF vcetne 5NV A1/MP1
jinak kyewardena jsem zabil snad 20x a zatim ani klicek

andarielka bez socketu naopak moc neuchvatila...
tormentor s 500+ int a LS by byl uzasnej, kdyby nemel DPS jen 880

+ nejaky ten crap
vse s 400 MF vcetne 5NV A1/MP1
jinak kyewardena jsem zabil snad 20x a zatim ani klicek

Naposledy upravil(a) Zaljan dne 22.10.2012, 10:52 hod., celkem upraveno 1 x.