Heller ty ses hroznej killer By me zajimalo jestli nekdy nekomu vypadly 3 lege z jednoho packu, ale to snad uz nejde Priste vypadne komplet IK set, drzim palce
Taxem fčera skočil třetí akt, se dvema stackama NV mi padl legendary luk 63 lvl je to WIndforce a má 156 sily takže je uplně k ničemu a prodám ho tak max za pár Káček. Opět se zlobím na tento výtvor tohle sa nedá žrat!
Echoing fury sem dropl taky ve druhym aktu cestou na Zoltana a taky se to neda bez life on hit moc pouzivat... a ten fear to je taky vopruz, akorat dobrej dmg no... No nic Windforce bude asi nosit Scoundrel
mne dnes droplo toto http://www.2i.cz/d99bb69c4f
konečne po dlhej dobe mi padla setovka, ak by mal niekto o to záujem, tak mi dajte vedieť, nejako sa na cene dohodneme
Tohle by mohlo mít nějakou slušnou hodnotu, ne? Je to moje první SETovka a první slušnej drop (>1M Gold) vůbec (celkově 9 Legend drop/crap), po 217 odehraných hodinách s MF 215% na mé "kouzelné" Hermioně.
Zkusím Bid 100 M a uvidíme ...
To, že nemá allres vůbec nevadí. Ten life regen je mazec. Při aktuálních 1800 Lps bych se dostal na 2300, což je už clkem slušný. Škoda jen, že nemá crit dmg tak 9 a k tomu ještě avg dmg tak 50-70. To už by byl úplnej mazec