Drop legendarních předmětů
Re: Drop legendarních předmětů
No drop v HC může teoreticky být jiný (lepší), protože blizzard se už před vydáním D3 vyjádřil v tom smyslu, že drop je nějakým způsobem ovlivněn nabídkou na AH a jelikož HC hraje míň hráčů, tak by podle toho měl být drop lepší... Jestli to tak opravdu funguje, je však jenom spekulace, možná menší počet HC hráčů nějak zohlednili.
Já jsem z toho dropu legendárek dost zmatenej, už nevim co si mám myslet.
25 paragonů s wizardem -> mf 100-150, převážně farma A3, full runy, asmo runy -> asi 6 lege lvl 52-59.
25 paragonů s DH -> max mf 375 + občas solo s followerem 396mf, hodně farma voa , A3 full runy -> totéž co s wizem, asi 6 52-59 lege.
Od levelu 25(aktuálně 32) se mi to s DH nějak zlomilo (to bylo ve čtvrtek) -> mf cca 330, full A3 runy, asmodan/siege runy -> za víkend 3 setovky(chando wanda, zunimashi chesta a blackthorne amulet) a asi 5 lvl63 legendárek (lacuni, stormshield, windforce, emp. messenger, nějaká polearma).
Od patche žádná setovka při 2x 0-25 paragonu a žádná lvl63 legendárka a za víkend 25-32paragonu tohle. Mám pocit, že paragon je trochu víc vázanej na legendárky než obyč mf, protože stejně tak to měli dva spoluhráči co sem s nima o víkendu hrál, od 25ky paragonu jim to začlo padat (zuni botky 2x, 2x lege plánek, perfektní vile wardy pro barba str+vit, inna pásek, andarielka, setovej ring kompas, firewalkery s all res, oculus ring a nevím co ještě za tři dny) a ten čtvrtý co měl paragon myslím 18 tak mu s náma nedroplo ani prd.
25 paragonů s wizardem -> mf 100-150, převážně farma A3, full runy, asmo runy -> asi 6 lege lvl 52-59.
25 paragonů s DH -> max mf 375 + občas solo s followerem 396mf, hodně farma voa , A3 full runy -> totéž co s wizem, asi 6 52-59 lege.
Od levelu 25(aktuálně 32) se mi to s DH nějak zlomilo (to bylo ve čtvrtek) -> mf cca 330, full A3 runy, asmodan/siege runy -> za víkend 3 setovky(chando wanda, zunimashi chesta a blackthorne amulet) a asi 5 lvl63 legendárek (lacuni, stormshield, windforce, emp. messenger, nějaká polearma).
Od patche žádná setovka při 2x 0-25 paragonu a žádná lvl63 legendárka a za víkend 25-32paragonu tohle. Mám pocit, že paragon je trochu víc vázanej na legendárky než obyč mf, protože stejně tak to měli dva spoluhráči co sem s nima o víkendu hrál, od 25ky paragonu jim to začlo padat (zuni botky 2x, 2x lege plánek, perfektní vile wardy pro barba str+vit, inna pásek, andarielka, setovej ring kompas, firewalkery s all res, oculus ring a nevím co ještě za tři dny) a ten čtvrtý co měl paragon myslím 18 tak mu s náma nedroplo ani prd.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Zajimave....to vyzkousim....
Ja mam wizza 24 tusim a celkem kulovi....
Jo ale barb momentalne 14 tusim, to je aspon rizek....
Ten me uz vydelal 100m a obcas dropnu dvakrat za run, nechapu....
Jinak jak jsi mi postoval co ti padalo, tak jsem chtel chvilkama ten monitor vyhodit z okna.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja mam wizza 24 tusim a celkem kulovi....
Jo ale barb momentalne 14 tusim, to je aspon rizek....
Ten me uz vydelal 100m a obcas dropnu dvakrat za run, nechapu....
Jinak jak jsi mi postoval co ti padalo, tak jsem chtel chvilkama ten monitor vyhodit z okna.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Já přidám post též, po patchi drop 1x legendarka lvl 63 a 1x nižší a to jsem se převlékal a měl sem mf přes 350. Vzdal sem převlékání a za posledních 14 dní mi droply 3 legendarky 63 lvl a 2x setovka ( jedna setovka prodána za 750M a druhá se právě prodává ). Dle mého názoru propočty a výpočty za jakých okolností padne či může padnout legendarka či setovka je zbytečné. Prostě to nechávám osudu a jsem mile potěšen když mi něco padne a nebudu si drtit "koule, kousat si nehty" že mi nic nepadlo. Hraju pro zábavu.....
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Ze svého pozorování mohu říct, že to začalo tak nějak rozumně padat, až když jsem se dostal s mf přes 200 v základu. Slovem rozumně mám na mysli 1x legendary za 2-4 dny a obden dobrá rare v řádech milion - x milionů. Hraju tak +- 4 hodiny denně, o víkendech jsem většinou off úplně.
Muzu souhlasit s postem nade mnou.. Taky mi to zacalo padat az kolem mf 300 s valorem tedy 200+ zaklad
Jedine na co mam opravdu smulu jsou setovky.. Jsem paragon 59 a za celou dobu mi padly dve.. presneji receno 2x ta sama natalya kuse ktera je uplne k hov.. snad se to taky nejak zlomi protoze zelenou vidim na obrazovce akorat kdyz padne "bloodstained letter" grrrrrrrrrrrr
Jedine na co mam opravdu smulu jsou setovky.. Jsem paragon 59 a za celou dobu mi padly dve.. presneji receno 2x ta sama natalya kuse ktera je uplne k hov.. snad se to taky nejak zlomi protoze zelenou vidim na obrazovce akorat kdyz padne "bloodstained letter" grrrrrrrrrrrr
já hrál s full mf a nepadalo mi to, teď nehraju s mf a taky mi to nepadá
Já jedu už delší dobu s MF přes 200, aktuálně 260 + NV, paragon lvl 30 a poslední leg. mi padla 27.9. Celkové mám nahráno 502 hodin a setovku jsem ve hře ještě neviděl. Padl mi kdysi jeden plánek na nějaký setový crap lvl 54, tak si brzo ze zoufalství asi jednu vycraftím.
Cenu ti teď neřeknu, ale kdyby měla vyšší DPS (ideálně 1100+), tak by to bylo opravdu dělo a určitě bych ji chtěl, ale takhle bych si pohoršil. Každopádně ale pěknej drop. gratz