Příspěvek
od Quetak » 08.10.2012, 14:29 hod.
Já jsem z toho dropu legendárek dost zmatenej, už nevim co si mám myslet.
25 paragonů s wizardem -> mf 100-150, převážně farma A3, full runy, asmo runy -> asi 6 lege lvl 52-59.
25 paragonů s DH -> max mf 375 + občas solo s followerem 396mf, hodně farma voa , A3 full runy -> totéž co s wizem, asi 6 52-59 lege.
Od levelu 25(aktuálně 32) se mi to s DH nějak zlomilo (to bylo ve čtvrtek) -> mf cca 330, full A3 runy, asmodan/siege runy -> za víkend 3 setovky(chando wanda, zunimashi chesta a blackthorne amulet) a asi 5 lvl63 legendárek (lacuni, stormshield, windforce, emp. messenger, nějaká polearma).
Od patche žádná setovka při 2x 0-25 paragonu a žádná lvl63 legendárka a za víkend 25-32paragonu tohle. Mám pocit, že paragon je trochu víc vázanej na legendárky než obyč mf, protože stejně tak to měli dva spoluhráči co sem s nima o víkendu hrál, od 25ky paragonu jim to začlo padat (zuni botky 2x, 2x lege plánek, perfektní vile wardy pro barba str+vit, inna pásek, andarielka, setovej ring kompas, firewalkery s all res, oculus ring a nevím co ještě za tři dny) a ten čtvrtý co měl paragon myslím 18 tak mu s náma nedroplo ani prd.