Follower a magic find
Zdravim. Zajimalo by me, jestli kdyz dam followerovi predmet s MF , zvedne se mi MF nebo ne? Pripadne musi byt follower zivy abych tento bonus ziskal?
Predem diky za odpoved
Predem diky za odpoved
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Follower a magic find
zdvihne sa, ale menej ako je na iteme...mozno aj 3-4x menej. preco, to neviem, proste asi inferno.
nemusí být naživu, stačí ho mít "s sebou". podobně jako když zabíjíš diabla a follower zůstane chycený před ním v kleci, i tak zůstane bonus od něj.DavidM píše:Zdravim. Zajimalo by me, jestli kdyz dam followerovi predmet s MF , zvedne se mi MF nebo ne? Pripadne musi byt follower zivy abych tento bonus ziskal?
Predem diky za odpoved
získáváš 20% (tj. jedna pětina) z toho, co má follower. pokud bude mít 100% gold find, 50% magic find a 30 experience per kill bonus, tak ty z toho profituješ 20% gold find, 10% magic find a 6 experience per kill. nezáleží na obtížnosti. na všech je to snížení stejné.
Diky moc. Chystam se farmit 3. - 4. inferno act, tak by me jeste zajimalo,ktery z nich bude vuci kvalite itemu lepsi?
Cau
Ja pouzivam ako followera Templara, pretoze je schopny ti pridat najviac MF. Do ruky som mu dal Sun Keeper (+41% MF), ringy, amulet a shield ma s max. MF, po vydeleni piatimi mi to prida +27MF k mojmu, co je takmer maximum co z toho mozes vytrieskat .
Hram wizarda, takze je templar celkom fajn volba, ale zalezi od teba ci obetujes bonusy od inych followerov (armor-enchantres, crit.chance - scoundrel) voci MF.
Ja pouzivam ako followera Templara, pretoze je schopny ti pridat najviac MF. Do ruky som mu dal Sun Keeper (+41% MF), ringy, amulet a shield ma s max. MF, po vydeleni piatimi mi to prida +27MF k mojmu, co je takmer maximum co z toho mozes vytrieskat .
Hram wizarda, takze je templar celkom fajn volba, ale zalezi od teba ci obetujes bonusy od inych followerov (armor-enchantres, crit.chance - scoundrel) voci MF.
nejlepší mi přijde enchantress. s MF equipem jsou followeři věčně mrtvý a templář je mrtvej prakticky k ničemu. encha ti dá armor i atack speed, což je s přehledem nejprospěšnější.DavidM píše:Diky moc. Chystam se farmit 3. - 4. inferno act, tak by me jeste zajimalo,ktery z nich bude vuci kvalite itemu lepsi?
pravdou je, že z ní nedostaneš tolik mf jako z templáře, ale díky redukci se jedná opravdu jen o pár %, moje encha mi dává 20%.
Tak toto vobec nie je pravda, pri templarovi staci pozerat na 2 staty .. vit a MF, aj tak to nie je ziaden dmg dealer, takze strength navyse mu moc netreba, ak bude mat dostatocne vela vitality, tak prezije takmer vsetko (moj ma 85k life).v0kurka píše:s MF equipem jsou followeři věčně mrtvýDavidM píše:Diky moc. Chystam se farmit 3. - 4. inferno act, tak by me jeste zajimalo,ktery z nich bude vuci kvalite itemu lepsi?
hm, to je super. a těžíš z jeho brutálního hp regenu, masivního healu, perfektně načasovanýho knockbackování monster či občas dobře použitýho stunu? tenmplář je opravdu na infernu nejméně užitečný. co se týče EHP, tak armor sám o sobě přebije veškerý healy, co ti dá kdyby na sebe byl aspoň schopnej efektivně natahat monstra, tak nic neřeknu, ale oni ho většinou obcházej. z důvodu trapně slabých healing abilit ho používám pravidelně do hellu, tam je to ještě znát.
navíc hpčka jsou hpčka... stačí elitka s moltenem a stejně umře. a opravdu ho neohrožuje jen molten, umře prakticky na random dmg affix.
navíc hpčka jsou hpčka... stačí elitka s moltenem a stejně umře. a opravdu ho neohrožuje jen molten, umře prakticky na random dmg affix.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja mam templara. ma vyhodu ze ma sem tam vylieci. sice stale je mrtvy, ale moji miniony ho uz strazia po patchi 104
U DH furt jedu templa a u monka enchu, ať si všichni maj třeba scoundrela
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
u DH jedu templáře, 143k hp, 1860 armor, 230 resy a celkem vydrží, k tomu má 600hp/hit
netvrdím že je to nejlepší volba, ale mě vyhovuje nejvíc a když nahodím smoke screen tak dokáže monstra na čas zabavit, což je jeho úkol
netvrdím že je to nejlepší volba, ale mě vyhovuje nejvíc a když nahodím smoke screen tak dokáže monstra na čas zabavit, což je jeho úkol
Já s DH používám Enchantress. Zvýšení Armoru je fakt docela znát a Attack speed taky není k zahození, no a když se jí někdy podaří zacastit blind nebo confuse na Elitku, tak je to úplně paráda . Většinou se docela drží, ale když nahodím SS, tak je hned tuhá...
vřele doporučuji pro DH scoundrela s Winforce... 50%+- knockback+multi shot+itemy s AS....co byste chtěli více?