EDIT: z toho 2 crapy, 2 jsem prodal za nějaký goldy a jedna za 30€
?? proč by tam mělo bejt lepší str než int nebo dex?? ta zbraň má jedinou slabinu - absenci crit dmg nebo socketu. možná by mohla mít ještě větší dmg, nebo ten stat bonus. jinak ten LOH a LS je dost brutální. nebál bych se, že se neprodá.Paja1986 píše:
Bohužel je tam dex a int místo str, takže je na prd a nejspíš jí neprodam. Ale to LoH a 5,60% damage dealt is converted to life vypadá pěkně.
Na RMAH neni sekera s lepšim damage ve spojení s těma statama.
Já měl zato, že je to spíš zbraň pro barbara a proto mi tam ta str chybělav0kurka píše:?? proč by tam mělo bejt lepší str než int nebo dex?? ta zbraň má jedinou slabinu - absenci crit dmg nebo socketu. možná by mohla mít ještě větší dmg, nebo ten stat bonus. jinak ten LOH a LS je dost brutální. nebál bych se, že se neprodá.Paja1986 píše:
Bohužel je tam dex a int místo str, takže je na prd a nejspíš jí neprodam. Ale to LoH a 5,60% damage dealt is converted to life vypadá pěkně.
Na RMAH neni sekera s lepšim damage ve spojení s těma statama.
Vidět tohle kámoš DH, asi bude mít ve svých pokročilých 35 letech první mrtviciattivo píše:Mám nějak štěstí na ty amulety. Dneska nad ránem tohle v 2. aktu. Půjde za eura...
tak attacck speed je bezna vec na prstenoch, skor movement speed sa nevidi na nich. Inak konecne padaju zlte veci aj z truhiel a mobov, pretoze po patchi 1.0.3 sa to fakt ani neoplatilo otvarat ci rozbijat.v0kurka píše:včera mi dropnul první setovej item od patche. je to docela zajímavej ring, s as se moc nevidí, takže jsem spokojenej.
ale proč se především chlubím? protože mi dropnul z rozbití nějakýho kusu prostředí, kzrátka nějaká věc, ze který před patchem nic nepadalo, ani nemohlo. už nyní se snažím rozbít vše na potkání, ale teď budu ještě důslednější, než kdy předtím ;D
ReptileSVK píše:
tak attacck speed je bezna vec na prstenoch, skor movement speed sa nevidi na nich.
Bomba ja mam zatim jen dve lege lvl 52,55 k nicemu....v0kurka píše:včera mi dropnul první setovej item od patche. je to docela zajímavej ring, s as se moc nevidí, takže jsem spokojenej.
ale proč se především chlubím? protože mi dropnul z rozbití nějakýho kusu prostředí, kzrátka nějaká věc, ze který před patchem nic nepadalo, ani nemohlo. už nyní se snažím rozbít vše na potkání, ale teď budu ještě důslednější, než kdy předtím ;D