RMAH komodity
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Tiež sa Vám zdá za jednotku hocičoho 0,25e veľa ? Totižto si neviem predstaviť, kto by to kúpil... 100 Tome of secrets alebo nejakej inej blbosti, proste pod 0,25 predávajúci ísť nemôže. A potom príde týpek a vidí 100 ToS za 25 euro... tak ide do GAH a to isté s gemmi. Ak má niekto 20 Radiant Star či ako, tak sa mu to vyplatí dať každý za 5. Alebo radšej za pár miliónov do GAH... takže mi snáď napadá len predaj fakt uber plánkov.. nič viac..
Aký názor na to máte Vy ?
Aký názor na to máte Vy ?
Re: RMAH komodity
pokud pujde dat mensi cena nez 0,25€ za kus, tak to pujde, tkale je to tezce neprodejny...
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. 0,10 alebo 0,05 je slušná cena, ale štvrť eura to je proste na hlavu.
Uměle to tlačí do vyšších částek, aby víc vydělali. V tomhle případě ale myslím, že marně...
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Jako píše tam, average last trades... 0.25 per unit.. ale kto to kupuje.. kupi niekto moju časť ? Neviem no...
tam jde imo o cilovou minimalni castku, takze 5x100000 za 0,25e je 1,25e a uz to pujde postnout, ale 3x100000 nepujde protoze za 0,75 uz postovat nejde, pokud nechci prodat za vic, musel bych za vic nez 0,33e aby to slo
castka nesmi klesnout pod 1e takze pujde prodavat treba 10m goldu treba za 1e
tak to chapu, no ale to co jsem napsal nechapu, to je fuk no
castka nesmi klesnout pod 1e takze pujde prodavat treba 10m goldu treba za 1e
tak to chapu, no ale to co jsem napsal nechapu, to je fuk no
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
uz funguje rmah na komodity??
Jeden pozitivní dopad ta cena 0,25E za kus má, cena inferno esencí jde docela pěkně nahoru (za dva dny +300 za kus v goldech)
- 16cmfan
- Gorebelly
- Kontaktovat uživatele:
Ale je možné, že sa to potom prelije na druhú stranu váhy, pretože zlato sa kupovať nedá a tí, čo nemajú milióny radšej dajú nejaké to euro
-
- Zhar the Mad
no to bol jednodnovy boom, uz sa tam nepredava nic.
a s goldami je to ako? predal uz niekto na rmah nieco? lebo tam je ta ciastka tiez v podstate 2,5e/1m co je dost, tak ci to kupuje vobec niekto
-
- Zhar the Mad
no ja myslim, ze predavat sa predava, ale kedze je v podstate fixna cena t.j. 0,25 eur/ 100 000 (alebo za komoditu) tak si viac menej v poradovniku. ked tam 3 milion ludi hodi po milione a len 250 000 ludi si kupi zlato tak sa na teba ani nemusi dostat, kedze aukcia trva potažmo 1,5 dna.Punky píše:a s goldami je to ako? predal uz niekto na rmah nieco? lebo tam je ta ciastka tiez v podstate 2,5e/1m co je dost, tak ci to kupuje vobec niekto
no prave preto ma zaujimalo ci sa uz napr par ludom podarilo predat, ci to ma vobec zmysel... tiez su tam vyssie poplatky pokial bereme viac milionov keby chcel dat clovek, tak ci sa potom radsej neoplati kupit kvalitny item za goldy a ten nasledne hodit na rmah
-
- Zhar the Mad
no ja som predal 17 kusov emeraldov radiant square. jeden kus za 0,39 eura, ale vyslo ma to na 2 890 000 goldov. predane boli do 3 hodin, ale asi sa skor oplati predat to zlato.Punky píše:no prave preto ma zaujimalo ci sa uz napr par ludom podarilo predat, ci to ma vobec zmysel... tiez su tam vyssie poplatky pokial bereme viac milionov keby chcel dat clovek, tak ci sa potom radsej neoplati kupit kvalitny item za goldy a ten nasledne hodit na rmah
no tak za tie goldy by si dostal (pred poplatkami) 7 eur, za tie itemy 6,63... takze lepsie predat v tomto pripade by bolo goldy, ide ale o to ci ti to niekto kupi, lebo cakat kvoli par centom napr den... to nema zmysel... skor ma zaujima pri vyssich ciastkach a v porovnani s itemamy... napr pri 100m uz celkom poznat tych 2x 15% dole, ci by fakt nebolo lepsie za to kupit item a predat ho nejak dobre, tam predsa len 1euro a 15%
-
- Zhar the Mad
preco 2x15% ? mne z tych 17 emeraldov strhlo 1 euro a z toho 15%. takze na mnozstve nezalezi. ked predas 100 milion goldov za 250 eur, tak by si mal dostat 211,65 eur...t.j. uplne rovnako ako keby si predal item za 250 eur.Punky píše:no tak za tie goldy by si dostal (pred poplatkami) 7 eur, za tie itemy 6,63... takze lepsie predat v tomto pripade by bolo goldy, ide ale o to ci ti to niekto kupi, lebo cakat kvoli par centom napr den... to nema zmysel... skor ma zaujima pri vyssich ciastkach a v porovnani s itemamy... napr pri 100m uz celkom poznat tych 2x 15% dole, ci by fakt nebolo lepsie za to kupit item a predat ho nejak dobre, tam predsa len 1euro a 15%
-
- Zhar the Mad
jo a ked das 1000 000 goldov napredaj, neznamena to, ze od teba si niekto kupi cely milion. mozno sa ten milion rozdeli medzi 25 000 ludi.
no ked som vcera ingame pozeral moznost predaja goldov, tak som tam dole v kolonke fees videl ze sa ti strhaju 15% z vyslednej hodnoty pre PP a dalsich 15% si bere blizz (miesto 1eura ako u itemov)... tak nejak to pisali aj na offic strankach co si pamatam... ze goldy (a ostatne komodity) budu mat v rmah zrazky 2x15%...ReptileSVK píše:preco 2x15% ? mne z tych 17 emeraldov strhlo 1 euro a z toho 15%. takze na mnozstve nezalezi. ked predas 100 milion goldov za 250 eur, tak by si mal dostat 211,65 eur...t.j. uplne rovnako ako keby si predal item za 250 eur.
-
- Zhar the Mad
no tak ja neviem, ale mne strhlo 1 euro + 15%