Craft - ugpgrade
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Proč by to byl křáp z hell? Je to inferno plánek. Původní DPS nehraje roli, jde jen o to, co ti to vygeneruje za těch 5 vlastností... Otázka je jestli se to za ty prachy vyplatí vůbec zkoušet. Muselo by ti to dát +% weapon damage, elemental damage + další dobré vlastnosti jako je dex atd. Já osobně bych zbraně asi necraftil, ty jsou snad nejhorší. U nich jde hlavně o DPS, bez toho to prostě neprodáš. Craftil bych spíš armor, tam to není tak rizikové i když je na uvážení každého jestli do craftu investovat nebo si raději pořídit na aukci item na míru.
Re: Craft - ugpgrade
Craftíte někdo po aplikaci patche? Jak často vám padají plánky např. v porovnání s rare itemy? Pořád si říkám, zda se tím vůbec zabývat...
Cus.muze mi nekdo poradit JAK a KDE ziskam Page of Blacksmithing a Page of Jewelcrafting ???????????jsem tesne u konce.hraju to na NORMAL.moc diky
Začnou ti padat hned ze začátku další obtížnosti...dragonek píše:Cus.muze mi nekdo poradit JAK a KDE ziskam Page of Blacksmithing a Page of Jewelcrafting ???????????jsem tesne u konce.hraju to na NORMAL.moc diky
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mammamiaa#2645
Mám kováře i klenotníka na 10 lvl. Jak je mám ještě víc vyučit, když to píše, že to víc nejde? Na AH vidím i vyšší gemy, ale já je prostě nevykraftím.
Asi mi má padnout nějaká další (pro mě zatím neznámá kniha, plán), který musím nějak použít na kováře a klenotníka?
Měla jsem nedávno dva nějaké žluté listy a pravým kliknutím na (tuším kováře) zmizely. Nezjistila jsem, co se stalo.
Jo a jsem naštvaná ! Zmizel mi vykraftovanej nejvyšší šutr. Prostě jsem kraftovala druhý do sbírky a najednou koukám, kde mám ten první a on prostě není. Zmizel. A peněz to stálo jak šlupek. Mohlo se jednat o nějaký bug, nebo jsem já něco podělala?
Asi mi má padnout nějaká další (pro mě zatím neznámá kniha, plán), který musím nějak použít na kováře a klenotníka?
Měla jsem nedávno dva nějaké žluté listy a pravým kliknutím na (tuším kováře) zmizely. Nezjistila jsem, co se stalo.
Jo a jsem naštvaná ! Zmizel mi vykraftovanej nejvyšší šutr. Prostě jsem kraftovala druhý do sbírky a najednou koukám, kde mám ten první a on prostě není. Zmizel. A peněz to stálo jak šlupek. Mohlo se jednat o nějaký bug, nebo jsem já něco podělala?
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.
Táákže ..
Na vyšší lvl než 10 nemůžes artisany vyučit..Na lepší gemy musíš najít plánky (Design).
Ty žluté listy byly právě plánky ke kováři..Naučila si se tim 2 nové věci (bývají označeny hvězdičkou)..
A zmizení gemu mohl být bug (v tom případě napiš ticket), ale spíš si ho jen někde přehlídla (gemy se dávají do stacku, tak pozor na to )
Na vyšší lvl než 10 nemůžes artisany vyučit..Na lepší gemy musíš najít plánky (Design).
Ty žluté listy byly právě plánky ke kováři..Naučila si se tim 2 nové věci (bývají označeny hvězdičkou)..
A zmizení gemu mohl být bug (v tom případě napiš ticket), ale spíš si ho jen někde přehlídla (gemy se dávají do stacku, tak pozor na to )
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
Ahoj, včera mi vypadl rare plan a nepřišel jsem na jeho využití, protože Blacksmith ani Jeweler ho nechce nijak využít pro můj prospěch tak se obracím na vás.Díky za rady
jo oba dva artisany mám vytechovaný na 10 level.
jo oba dva artisany mám vytechovaný na 10 level.
vidíš tam to červené "Already known"?
to znamená, že tenhle recept už umíš, proto ti s ním nejde nic udělat.
to znamená, že tenhle recept už umíš, proto ti s ním nejde nic udělat.
- Still
- Gorebelly
- BattleTag:Stillovy#2593
srry vidím, jsem blbec ..... :/Nekronaut píše:Vidíš ten červený nápis "already known" ?
mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?
oni existuji v DIII i unikatní předměty? Já myslel, že máme jen bíle (normal), modré (magic), žluté (rare), hnědé (legendary) a zelené (set).Relic píše:mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?
smurfiik píše:oni existuji v DIII i unikatní předměty? Já myslel, že máme jen bíle (normal), modré (magic), žluté (rare), hnědé (legendary) a zelené (set).Relic píše:mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?
no tak sorry myslel som legendarne
v pohodě, já zas myslel/doufal, že mi něco uniklo. A k tvé otázce, ano lze vykraftit i legendární předměty. Například mě plánek na legendary belt padnul už někde na NM.
cozeee??? a to teda musiii hodne nepadat tie plany hm... daju sa plany kupit na AH?smurfiik píše:v pohodě, já zas myslel/doufal, že mi něco uniklo. A k tvé otázce, ano lze vykraftit i legendární předměty. Například mě plánek na legendary belt padnul už někde na NM.
jj, je to dost o náhodě. Nicméně co jsem tak pročítal topicy, tak plánky jdou určitě koupit na AH (sám to nevím, nepoužívám ho).