Craft - ugpgrade

Vše o předmětech a craftování
FujiwaraCZ
Quill Rat
Re: Craft - ugpgrade

Příspěvek od FujiwaraCZ » 10.06.2012, 13:48 hod.

Proč by to byl křáp z hell? Je to inferno plánek. Původní DPS nehraje roli, jde jen o to, co ti to vygeneruje za těch 5 vlastností... Otázka je jestli se to za ty prachy vyplatí vůbec zkoušet. Muselo by ti to dát +% weapon damage, elemental damage + další dobré vlastnosti jako je dex atd. Já osobně bych zbraně asi necraftil, ty jsou snad nejhorší. U nich jde hlavně o DPS, bez toho to prostě neprodáš. Craftil bych spíš armor, tam to není tak rizikové i když je na uvážení každého jestli do craftu investovat nebo si raději pořídit na aukci item na míru.

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 25.06.2012, 14:34 hod.

Craftíte někdo po aplikaci patche? Jak často vám padají plánky např. v porovnání s rare itemy? Pořád si říkám, zda se tím vůbec zabývat...

dragonek
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od dragonek » 27.06.2012, 09:35 hod.

Cus.muze mi nekdo poradit JAK a KDE ziskam Page of Blacksmithing a Page of Jewelcrafting ???????????jsem tesne u konce.hraju to na NORMAL.moc diky

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 27.06.2012, 09:39 hod.

dragonek píše:Cus.muze mi nekdo poradit JAK a KDE ziskam Page of Blacksmithing a Page of Jewelcrafting ???????????jsem tesne u konce.hraju to na NORMAL.moc diky
Začnou ti padat hned ze začátku další obtížnosti...

mishiczka1
Quill Rat
BattleTag:mammamiaa#2645

Příspěvek od mishiczka1 » 30.06.2012, 07:58 hod.

Mám kováře i klenotníka na 10 lvl. Jak je mám ještě víc vyučit, když to píše, že to víc nejde? Na AH vidím i vyšší gemy, ale já je prostě nevykraftím.
Asi mi má padnout nějaká další (pro mě zatím neznámá kniha, plán), který musím nějak použít na kováře a klenotníka?
Měla jsem nedávno dva nějaké žluté listy a pravým kliknutím na (tuším kováře) zmizely. Nezjistila jsem, co se stalo.

Jo a jsem naštvaná ! Zmizel mi vykraftovanej nejvyšší šutr. Prostě jsem kraftovala druhý do sbírky a najednou koukám, kde mám ten první a on prostě není. Zmizel. A peněz to stálo jak šlupek. Mohlo se jednat o nějaký bug, nebo jsem já něco podělala?
Lepší je být 5 minut za blbce a zeptat se, než mlčet a být hlupákem po celý život.

V-tec
Wraith
BattleTag:Vtec#2519

Příspěvek od V-tec » 30.06.2012, 10:32 hod.

Táákže :) ..
Na vyšší lvl než 10 nemůžes artisany vyučit..Na lepší gemy musíš najít plánky (Design).
Ty žluté listy byly právě plánky ke kováři..Naučila si se tim 2 nové věci (bývají označeny hvězdičkou)..
A zmizení gemu mohl být bug (v tom případě napiš ticket), ale spíš si ho jen někde přehlídla (gemy se dávají do stacku, tak pozor na to :))

Still
Gorebelly
BattleTag:Stillovy#2593

Příspěvek od Still » 10.07.2012, 21:12 hod.

Ahoj, včera mi vypadl rare plan a nepřišel jsem na jeho využití, protože Blacksmith ani Jeweler ho nechce nijak využít pro můj prospěch :) tak se obracím na vás.Díky za rady

Obrázek

jo oba dva artisany mám vytechovaný na 10 level.

Nekronaut
The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 10.07.2012, 21:23 hod.

Vidíš ten červený nápis "already known" ? :roll:

Sanien
Quill Rat
BattleTag:Sanien#2971

Příspěvek od Sanien » 10.07.2012, 21:24 hod.

vidíš tam to červené "Already known"?
to znamená, že tenhle recept už umíš, proto ti s ním nejde nic udělat. ;)

Still
Gorebelly
BattleTag:Stillovy#2593

Příspěvek od Still » 10.07.2012, 21:26 hod.

Nekronaut píše:Vidíš ten červený nápis "already known" ? :roll:
srry vidím, jsem blbec ..... :/

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 09.08.2012, 08:31 hod.

mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 09.08.2012, 08:43 hod.

Relic píše:mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?
oni existuji v DIII i unikatní předměty? Já myslel, že máme jen bíle (normal), modré (magic), žluté (rare), hnědé (legendary) a zelené (set).

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 09.08.2012, 12:02 hod.

smurfiik píše:
Relic píše:mam taku otazku... daju sa vycraftit aj zelene a zlate predmety myslim setove a unikatne??? lebo na normal nightmare zatial ani hell som nenasiel ziadne plany...funguje to iba na inferne?
oni existuji v DIII i unikatní předměty? Já myslel, že máme jen bíle (normal), modré (magic), žluté (rare), hnědé (legendary) a zelené (set).

no tak sorry myslel som legendarne

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 09.08.2012, 12:05 hod.

v pohodě, já zas myslel/doufal, že mi něco uniklo. A k tvé otázce, ano lze vykraftit i legendární předměty. Například mě plánek na legendary belt padnul už někde na NM.

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 09.08.2012, 12:16 hod.

smurfiik píše:v pohodě, já zas myslel/doufal, že mi něco uniklo. A k tvé otázce, ano lze vykraftit i legendární předměty. Například mě plánek na legendary belt padnul už někde na NM.
cozeee??? a to teda musiii hodne nepadat tie plany hm... daju sa plany kupit na AH?

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 09.08.2012, 12:20 hod.

jj, je to dost o náhodě. Nicméně co jsem tak pročítal topicy, tak plánky jdou určitě koupit na AH (sám to nevím, nepoužívám ho).

Odpovědět

Zpět na „Předměty“