Drop legendarních předmětů
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Pamatuji si to. Však můj předchozí příspěvek můžeš brát jen jako potvrzení tvého výroku Yako.
Mě samotný drop ani tak netrápí jako spíš některé nesmyslné koniny, které se na něm generují. Toť prozatím vše k danému tématu.
Mě samotný drop ani tak netrápí jako spíš některé nesmyslné koniny, které se na něm generují. Toť prozatím vše k danému tématu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Re: Drop legendarních předmětů
Jo tak mě první a zatím jediný padl ještě na noční můře něco přes 40h hry(já vím je divné že jsem byl ještě na Night,hold jsem nespěchal), Jako předmět to nebyl nic moc, hodil jsem ho do aukce ze srandy za 200000 a kupodivu se za hodinu prodal, zvláštní, když se tam teď podívám na podobné tak stojí okolo 40000. Je fakt že by to mohlo padat častěji, ale zase musíte uznat že s nephalem zase máte moře raritních. A kdo chce legendárky může si zajít do aukce. Hůl kterou jsem nosil až do šedesátky jsem bidnul za 50000 a měl jsem výběr z tolikati, že se ani nechce věřit tomu že legendárky nepadají.
4act NORMAL
http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-crown
http://eu.battle.net/d3/en/item/leorics-crown
Diablo hraju odjakživa
http://www.ceskaprirovnani.cz
http://www.ceskaprirovnani.cz
No,já zas na tom taky nejsem lépe.Na začátku hry mi spadly lvl 15 boty a tělo:). když to vezmu ohledem zpět,tak snad jedině jedna setovka tělo v Act 1 Inferno,takže podle mě je to o štěstí a to dělá hru zábavnější:)
dalších 50 hodin hry a žádná legendárka to máme jedna za 90 hodin. Vtip je v tom že za 90 hodin. Ale já mám celkově dost smůlu, zatím mi nepadlo nic moc na prodej.
Drtivá většina legendárek je aspoň zatím k ničemu, takže já ani nechci aby mi padaly
Jinak mě zatím padly tři legendárky a dvě setovky, všechno crap do 300K goldů maximálně.
Jinak mě zatím padly tři legendárky a dvě setovky, všechno crap do 300K goldů maximálně.
-
- Quill Rat
Nahráno 100 hodin a ani jedna Legendary nebo set věc mi nepadla! Chápu malý drop, ale u hry, která se hraje prakticky jenom pro radost z dropu je to docela nešťastné....
Padlo mi celkem 8 legendarek a 1 setovka. 7 z nich bylo ilvl61+. Byly uplne skvele proto sem je sesrotoval. Pak si nechavam vyrabet Helm of Command. Mel jsem celkem stesti. 73 str., 160 vit, 43 all resist, socket. Jinak legendarky mi padaji normalne z elite/championu s 5 NV (celkem 276 mf). Vcera mi padly 2 leg. + setovka. Farmim 2. akt. Ale jak rikam, jsou tak dobre, ze mi nestoji ani za to aby zabiraly misto v aukci. btw: uplne prvni legendarka (1. akt inferna) mi padly rukavice ilvl62 a to takovym zpusobem, ze se predemnou z niceho nic objevily, kdyz jsem se vracel od waypiontu na misto smrti (v tom miste ani mobove nejsou). Jedinou radost, kterou legendarky udelaji, je ta, kdyz vypadnou z monstra a vidite ji na zemi. Pak ani netouzite to identifikovat, pokud to neni ring/amulet, nebo par konkretnich kousku.
Přesně, ta už tak neobvyklá barva člověka hrozně poteší, ale z toho zase rychle vystřízliví když ji identifikuje...
-
- Quill Rat
Já bych byl rád i za legendary lvl. 5. Už jenom kvůli tomu pocitu že už mi to sakra padlo!!!
Padly mi dva kusy, oba na noční můru a oba ultracrap. Ale stejně se prodaly za 100K, jedno byl Scourge dvojručák s žalostně malým DPS a bonusem do INT, druhé Saffron wrap , pásek s nic moc staty.
A včera další legendary, totální crap na normal z truhly v Areat crater 1, sekyrka s dmg 22 :-). Zatím tedy skore na čtyři postavy (2x 60lvl, 2x 53 a 1x 32) tři "legendary" ishty.
A stačilo by jen o 400-500 lepší DPS a byla by to paráda
Jako dostává mě, jak to má 80 od každého statu
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Veď toto.. mať do dvojnásobok.. to by bolo trošku iné..Nekronaut píše:
vcera ring lvl 59 , ani sem neskumal co to je a skusil predat UNID a stastena sa ukazala - 800 k doma
-
- Quill Rat
- BattleTag:Ado
ahoj, som tu novy. som s monkom a barbarianom v inferne a zatial mi padli 4 kusy legendary. amulet(neviem aky uz) predany za 127000, giant skull, nejake bracers a nejaka kniha s kt. som ukul u kovaca legendary nejaku vtakovinu kt. nik nechcel a tak som ju predal za 8000 litrov. vlastne vsetky tie legendary kt, mi padli boli o nicom, vsetko o dost slabsie ako rare. mali by na tom popracovat. ak uz raz chytim legendary tak by to mala byt pecka a nie taky sunt.
a dnes som zacal hrat aj hardcore, pozdravujem touto cestou kamarata Jozka kt. je z hardcoru pokakany.
a dnes som zacal hrat aj hardcore, pozdravujem touto cestou kamarata Jozka kt. je z hardcoru pokakany.
Tak za cca 150 hodin na Infernu mi padlo 10 legendarnich a 4 setove itemy. Pro zajimavost, posledni 2 legendarky mi padly v rozmezi 5 minut. Z tech 14 itemu jsem dal do aukce jen 3. Zbytek salvage. Takze na to ze by nepadaly si stezovat nemuzu, jen ta kvalita je mizerna
Mě zatím padly 4 legendárky. 3 na normálu a 1 na Nightmeru. Setovka zatím žádná.
Pokud se jedná o častost dropu, tak by mohla být i menší. Legendárky by opravdu měly být vzácné. O to víc potěší, když vám padne. Co mě vadí je jejich hodnota nula, nula, nic! Když už legendárka padne, měla by být fakt legendární. Z těch mých 4 jsem nenasadil ani jednu. Pokud legendárka padne, měla by vydržet aspoň 10 úrovní, než padne lepší rare. Pokud padne na lvl 60, tak by měla vydržet, než najdete lepší legendárku.
Měla by být velká vzácnost ji najít, ale měla by mít legendární vlastnosti.
Pokud se jedná o častost dropu, tak by mohla být i menší. Legendárky by opravdu měly být vzácné. O to víc potěší, když vám padne. Co mě vadí je jejich hodnota nula, nula, nic! Když už legendárka padne, měla by být fakt legendární. Z těch mých 4 jsem nenasadil ani jednu. Pokud legendárka padne, měla by vydržet aspoň 10 úrovní, než padne lepší rare. Pokud padne na lvl 60, tak by měla vydržet, než najdete lepší legendárku.
Měla by být velká vzácnost ji najít, ale měla by mít legendární vlastnosti.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
sme dneska šli 4 mf chary na butchera a za run padly 3 legendárky... jedna i mě...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil