Slusny drop pochlubte se :-)
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
Tak jsem pred chvili dropnul s witch doctorem legendarni sipy level 53 pro Demon Huntera koukal jsem na aukci co tam maji za 25mega-50mega zlatych a nemuzu rict ze jsou lepsi nez ty moje to same na auci ze eura. :-D co se tyce dmg... Davaji 23,4% dmg 142-275 plus socket atd.... Kdyby nekdo mel o ne zajem muzeme se domluvit na cene... Jinak pochlubte se vy ostatni o vasich dropech :-)
Naposledy upravil(a) sensation86 dne 04.07.2012, 18:04 hod., celkem upraveno 1 x.
- sensation86
- Gorebelly
Re: Slusny drop pochlubte se :-)
Nevim jak udelam screen pac kdyz ho chci udelat tak se udela screen me plochy a ne hry tak nevim.... Udelam foto a v pripade zajmu poslu nekomu na mail....
Udělej screenshot ve hře (klávesa Prt Sc - pak v dokumentech Diablo III máš screenshoty ze hry), pokud by to byl problém, zkus fraps, umí taky dělat screenshoty. A pokud hraješ v okně a nejde printscreen (to vážně nevím, proč by nešel), tak použij utility výstřižky (ve Windows 7, možná i 8?).
- sensation86
- Gorebelly
Ok ok mrknu na ten screen ale udelal jsem foto tak ja nevim nevim jak se sem vkladaji fotky tak ti to muzu poslat na mail a ty to sem vloz :-D
nice moc :-D dobry quiver ma 100+ DEX 8+ critic sance AS 17%+ socket a nejaky diciplin navic
- sensation86
- Gorebelly
Hango: na aukci nenajdes lepsi prolejzal jsem to :-) kdyz maji trosicku vetsi dmg tak ale % maji treba 13 :-) apod. To ze tam jsou co davaji treba plus 50dex. tak maji o 20-30dmg zase min coz je vic nez 50 dextek :-)
mozna hrajes na jinem serveru co ja? :-D skoro vsechny, co tady vidim jsou lepsi. A na lv54 to nikdo nekoupi
- sensation86
- Gorebelly
Hogo: jasny no 100-300dmg tam maji ale nedaji tolik ve finale dmg pac je spodek 100vka treba strop tj. 300 neni tolik dulezity... :-) Za druhy vetsina z nich ma sanci % kolem 16ti a dmg nizsi cena 2mega a prodano atd atd no nebudu se s tebou dohadovat dal poradne jsem si to prolezl a vidim :-)
ty sa riadis podla toho 23% bleed ? , asi nechapem , vysvetli podla coho usudzujes ze je tak dobry
teraz som pozeral aukciu a nasiel som podobne za 50 000 gold . bud si robis pr*el alebo si upe mimo . ale strasne sa skodoradostne tesim na ten okamih ako zistis ze to je takmer bezcenne
teraz som pozeral aukciu a nasiel som podobne za 50 000 gold . bud si robis pr*el alebo si upe mimo . ale strasne sa skodoradostne tesim na ten okamih ako zistis ze to je takmer bezcenne
GroSo ja jsem se snazil nebyt tak kruty :-D
- sensation86
- Gorebelly
Podle ceho usuzuju kdyz tam za x mega prodali borci predmety ktery maji mensi % a mensi dmg :-) Nebudu to komentovat dal :-D :-D
ok a tento si kolko myslis ze ma asi cenu ?
- sensation86
- Gorebelly
Nevim kolik ma ale rikam co jsem videl na aukci podle toho jsem usoudil ze jsem udelal dobrej drop kdyz tam podobny co mam prodali za x mega...
ma cenu 50000
- sensation86
- Gorebelly
No tak si ten dotycnej neprosel celou ukci protoze vcera kdyz jsem na to koukal tak tam nekdo o neco horsi prodal nevim za kolik ale zaklad byl 2mega... A uplny s*it na zakladni cene 500tis takze tak...
tak ti ho predam za 500000 chces ho ? zozeniem ti aj dalsich 10
sensation86 píše:Podle ceho usuzuju kdyz tam za x mega prodali borci predmety ktery maji mensi % a mensi dmg :-) Nebudu to komentovat dal :-D :-D
mensi dmg za miliony ?? tak to by som chcel vidiet ved ten tvoj pridava jediny dmg v 42dex
upřímně...nestál by mi ani za salvage. Fakt je to mizerie...nepíšu to ze závisti, ale z upřímnosti.
atk. speed - nejnižší, co vůbec může být
EHA +130 life - zbytečnost
3% life - nic moc
+6 max. disciple - běžně je alespoň +9
+ crit. hit chance 4,5% - je spousta itemů s vyšším procentem
bleed - podle mě úplně zbytečnej stat
spíš jsi asi nadšenej z toho, že je to legendárka, ale připrav se na to, že legendárky jsou bohužel v D3 fakt mizerný.
atk. speed - nejnižší, co vůbec může být
EHA +130 life - zbytečnost
3% life - nic moc
+6 max. disciple - běžně je alespoň +9
+ crit. hit chance 4,5% - je spousta itemů s vyšším procentem
bleed - podle mě úplně zbytečnej stat
spíš jsi asi nadšenej z toho, že je to legendárka, ale připrav se na to, že legendárky jsou bohužel v D3 fakt mizerný.