Drop legendarních předmětů
Zdravím,
nevím jestli jsem jediněj, ale osobně mi přijde, že drop legendárek je dost mizernej. Jsem na inferno s DH na začátku třetího aktu. S barbarem na začátku třetího aktu na hell a jednou sem to prošel se monkem. První akt na inferno sem prošel nejméně 3x. Mám tedy odehráno přes 100 hodin a ani jeden legendární předmět ani setovej mi nepadl.
Jsem jedinej kdo to dohraje za všechny postavy a nepadne mu jediná legendárka.
nevím jestli jsem jediněj, ale osobně mi přijde, že drop legendárek je dost mizernej. Jsem na inferno s DH na začátku třetího aktu. S barbarem na začátku třetího aktu na hell a jednou sem to prošel se monkem. První akt na inferno sem prošel nejméně 3x. Mám tedy odehráno přes 100 hodin a ani jeden legendární předmět ani setovej mi nepadl.
Jsem jedinej kdo to dohraje za všechny postavy a nepadne mu jediná legendárka.
Re: Drop legendarních předmětů
no ja jsem v 3actu s dh na infernu, s barbarem a monkem v 2actu na infernu a taky mi nic jeste nepadlo, docela smutny ze za mesic hrani nepadla ani jedna legendarka ci setovka..
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
Ja dohral za dh i inferno a s barbarem jsem na nightmare a uz mi padlo legendarek asi 6...
Me padly za celou dobu (barbar - 2 akt inferno) 2 legendary. Obe uplne, ale uplne k h*vnu. Toz asi tak - k cemu "legendary" kdyz je to horsi jak rare.
Mě osobně taky zatím nic. Ale kamarádovi padla za barbara ve 3. aktu na normál!!! Bohužel prý byla úplně na ho*no.
nie si sam mam odohranych 200 hodin
DH prejdene inferno
Barbar zaciatok act2 inferno
a legendarka setovka ziadna
DH prejdene inferno
Barbar zaciatok act2 inferno
a legendarka setovka ziadna
Tak to sem rád že nás je takových víc, už sem si myslel že něco není v pořádku
Radsej ziadnu legendarku ako toto http://tinypic.com/r/jhsl69/6
Mě už padli 4, z toho 2 z obyčejných potvor, jedna z goblina a jedna z questovýho monstra. Bohužel všechno to byl odpad, kterej se dá na AH sehnat za 2k. Dokonce i ty, který mi padli a infernu. Není o co stát.
Padlo Vám někomu něco slušnýho z chestek ve 3 aktu - myslím tím set, legendary nebo slušné množství rare vzhledem k počtu runů?
Me taky stale zadna legendary/set nepadla - po cca 2tydnech na infernu To uz snad neni mozny... podle me je ten system dropu buglej - nekomu to pada na ukor ostatnich
Mně padly v:
3.a normal
2x 2.a nm
3.a inferno
a myslím ještě někde jedna
3.a normal
2x 2.a nm
3.a inferno
a myslím ještě někde jedna
Za cca 250h mám:
2x Scorn
1x Messerschmit's reaver
2x Tal'rasha chesta
1x Blackthorn setová chesta (nejsem si jistej názvem toho setu)
1x Cuckeye luk
1x WD hlava
1x Eternal Union ring
Vše padlo z bílejch mobů/chestek/weapon racků/sudů/mrtvol....z elity mi padl jen Skorn. Příde mi, že to padá v nějakých návalech, třeba týden mi nepadlo nic a pak během jednoho runu Mes.reaver+Skorn a ta Blackthorn chesta vše během asi 1/2h jen sem čuměl co se to děje.
2x Scorn
1x Messerschmit's reaver
2x Tal'rasha chesta
1x Blackthorn setová chesta (nejsem si jistej názvem toho setu)
1x Cuckeye luk
1x WD hlava
1x Eternal Union ring
Vše padlo z bílejch mobů/chestek/weapon racků/sudů/mrtvol....z elity mi padl jen Skorn. Příde mi, že to padá v nějakých návalech, třeba týden mi nepadlo nic a pak během jednoho runu Mes.reaver+Skorn a ta Blackthorn chesta vše během asi 1/2h jen sem čuměl co se to děje.
Tak mi dnes na Hellu z unique (žlutýho) potvoráka padla legendary opasek String of Ears s 14% blockem, takže docela spokojenost
- Crackonos
- Fallen Shaman
- BattleTag:Cr4ck0n0s#1547
Zhruba předevčírem mi pod 1 hodinu padly 4 legendary zbraně na infernu 2 act, nechápu jak je to možné :-D
https://www.youtube.com/watch?v=8tFKHd5s0LA GR 55 4ppl
Nabíráme nové členy do ViP klanu
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 16&t=11020
Nabíráme nové členy do ViP klanu
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Když to tak člověk čte, nezbývá než kroutit hlavou. Něco málo jsem už taky odehrál, i když ve srovnání s jinými ne zas tak moc. Možná se mnou někteří nebudou souhlasit, ale na té hře je potřeba udělat ještě spoustu práce, aby se dalo hovořit o dobré hře. Ono totiž v tomto konkrétním případě nejde ani tak o drop unikátů, jako o jejich využitelnost. Z toho celkovýho počtu je jich snad jen pár co se dají využít (zmiňovaný String of ears, starý známý Stormshield...) a to ještě člověk trne, v jaké míře mu to případně danou vlastnost vygeneruje. Ale těch podivných mechanismů, co ovlivňují hratelnost je celá řada. Snad aspoň ty unikáty (legendary) v dalším patchi rozumně upraví, aby se jich dalo využít víc.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Jak už sem řekl dva týdny po začátku - teprve ted probíhá ta "ostrá" verze bety... Skutečná hra začne až po kompletním vybalancování s prvním datadiskem
prumerny drop legendarek
http://www.diablofans.com/uploads/galle ... 7_9396.png
http://www.diablofans.com/uploads/galle ... 7_9396.png