Craft - ugpgrade
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Ahá, takhle to myslíš.Zatím jsem v 1.Aktu, tak snad dál to bude lepší.
Re: Craft - ugpgrade
Jo je to jak píše mafian. Na začátku každé obtížnosti ti padají i předměty, ze kterých to udělá materiály z té předchozí.
Zdar,
moc nerozumím tomu jak vycraftit itemy, které jsou na oficiální stránkách zde
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... n/#level=4
jedná se mi o ty setové a legendární.
Domnívám se, že mimo potřebné suroviny potřebuju ještě nějaký konkrétní plán na daný item?
Kováře mám vyexpeného na potřebný lvl.
Dík
moc nerozumím tomu jak vycraftit itemy, které jsou na oficiální stránkách zde
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... n/#level=4
jedná se mi o ty setové a legendární.
Domnívám se, že mimo potřebné suroviny potřebuju ještě nějaký konkrétní plán na daný item?
Kováře mám vyexpeného na potřebný lvl.
Dík
Máš to tam přece napsaný. Potřebuješ aby ti padl plán pro kováře pak prachy a suroviny ze salvage. Máš to všechno v jednom řádku v tom odkaze co si dával...
Edit: tak né v tom odkazu, ale když si na nějakej předmět klikneš, tak u něj máš napsáno co potřebuje kovář k jeho výrobě...
Edit: tak né v tom odkazu, ale když si na nějakej předmět klikneš, tak u něj máš napsáno co potřebuje kovář k jeho výrobě...
Ok chápu, musím najít kontrétní plán.
Už to někomu droplo? Na jaké obtížnosti?
Už to někomu droplo? Na jaké obtížnosti?
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Plánky padají až na infernu.
Tedy kromě plánku na sestavení hůlky pro tajný level, která padá z Izuala i na normal :-)
Tedy kromě plánku na sestavení hůlky pro tajný level, která padá z Izuala i na normal :-)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
HC - all classes +60lvl
Zdravím, plánek mi padnul i na Nightmare. Zřejmě to byla dost veliká náhodaburrzoust píše:Plánky padají až na infernu.
Daji se i koupit v AH, nektery docela lacino (4 random vlastnosti pod 20k), nicmene dalsi urovne planu maji uz jen o random vlastnost vic, takze se to skoro ani nevyplati gamblit (plan je 10x drazsi za kazdou vlastnost plus i vyroba je x-krat drazsi).
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
@arados: heh, tak já to brál dle vlastní zkušenosti btw, mám jenom ten z Izuala a to jsem před infernem ...
My BNet profile
HC - all classes +60lvl
HC - all classes +60lvl
Ked mi dropne plan a zaregisrtujem ho u craftera mozem ten item ucraftit raz a plan zmizne alebo dany item mozem craftit stale dookola ?
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Až do zblnutiaErazer píše:Kalebo dany item mozem craftit stale dookola ?
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
az dokedy si, alebo ti nezmazu ucet
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Můžeš craftit stále dokola, jak už jednou máš plán, tak už ti u crafta nezmizí
Hm tak tj docela fail toto...burrzoust píše:Plánky padají až na infernu.
Na infernu jsem, ale nepadlo zatím nic (kromě té stafky)
zlaté craftění na d2
Do kolikátého levelu se učí craftování?
Má levlování craftera smysl? Nebo je lepší si za ušetřený prachy koupit něco na aukci? Zatím sem do něj dal jen pár šupů a nijak mi nechybí.
Momentalne moc zmysel nema. Skor po patchi, pockaj si.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
To by mě taky zajímalo, jestli to má smysl. Ani nevím na kolikátém lvl jsem do něj přestál cpát prachy, protože předměty, které jsem tehdá nemohl nosit, páč měly vyšší lvl než já, byly daleko slabší, než co jsem měl zrovna na sobě. Dneska jsem do něj narval 100 táců a pořád nic Ale rozhod jsem se že ho namaxuju už jen kvůli achievmentu.... Třeba si jednou legendarku vycraftím, když ji furt nemužu najit...
zdárek,
dneska mi dropl http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... hantom-bow plán na luk +5 random prophe, ale zajímalo by mě zda má cenu jej vubec zkoušet vycraftit když base DMG je 68–392???
Je možnost že se nějak upgradne na věc z inferna a tím pádem bude i silnější nebo bude vždycky jen jako crap z hell? má to někdo vyzkoušené?
dneska mi dropl http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... hantom-bow plán na luk +5 random prophe, ale zajímalo by mě zda má cenu jej vubec zkoušet vycraftit když base DMG je 68–392???
Je možnost že se nějak upgradne na věc z inferna a tím pádem bude i silnější nebo bude vždycky jen jako crap z hell? má to někdo vyzkoušené?