Identifikace predmetu
Nasel jsem predmet, ale musim ho identifikovat. Kde?
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Identifikace predmetu
Klikni nanho pravym tlacitkom mysi a pockaj
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
ešte 3x založ topic a 2x sa spytaj do toho topicu kde uz ti odpovedali ....Barbis píše:Nasel jsem predmet, ale musim ho identifikovat. Kde?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
mi rozum nebere na co ten pravy klik tam vobec aplikovali, o com to je?Tib3rian píše:Klikni nanho pravym tlacitkom mysi a pockaj
Aby ostalo to skryté čaro, že čo sa schováva za neidentifikovaným predmetom,... zároveň ale nechceli aby človek nosil milion zvytkov. Takže to spravili takReitak píše:mi rozum nebere na co ten pravy klik tam vobec aplikovali, o com to je?Tib3rian píše:Klikni nanho pravym tlacitkom mysi a pockaj
Měli to normálně udělat na svitky a knížky.. Jak portal, tak identifikaci.. Zas to jen usnadnili. Stejně jako se statama, stejně jako se skillama
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
Dekuji za odpoved.
Andros: A co je jako složitýho na tom jít za cainem, aby ti identifikoval všechny itemy? Mě to spíš přijde otravný. Tohle není žádný zjednodušení, stejně jako systém skillů, ale o tom se nemá cenu s tebou bavit, protože o tom prostě nic nevíš .
Cain mi zadnou nabidku k identifikaci nedal.
,... on mu dal príklad z diablo 1ky,... tak to bolo vtedy ;pBarbis píše:Cain mi zadnou nabidku k identifikaci nedal.
To byla reakce na Androse, který má pocit, že v D2 když jsi musel chodit identifikovat za Cainem, tak to bylo strašně složitý a zvládl to jenom Hardcore progamer...
V D3 Cain neidentifikuje. Identifikuješ si všechno sám kliknutím pravým tlačítkem.
V D3 Cain neidentifikuje. Identifikuješ si všechno sám kliknutím pravým tlačítkem.
Ne asi Pretocil jsem vsechny dily, zase tak spatne na tom nejsem. Jen jsem momentalne nevedel jak identifikovat. Vse kolem je mi jasne. Ja nemam cas projizdet fora a pidit se. Chodim do prace a doma mam take dost prace. Takze jestli nekdo ma cas valet se na Forum a pak se mi zde vysmivat, tak prosim at radsi ani neodepisuje, jiste se najdou slusnejsi kteri radi odpovi. A jako ze odpovedeli a tem Dekuji.
Já mluvil o svitcích ne o cainovi. Zjednodušování nutně neznamená, že je hra lehčí. Myslel jsem zjednodušování principů. (určitě nebyly svitky pro hardcore hráče nebo cos to vyblil)..kojot píše:Andros: A co je jako složitýho na tom jít za cainem, aby ti identifikoval všechny itemy? Mě to spíš přijde otravný. Tohle není žádný zjednodušení, stejně jako systém skillů, ale o tom se nemá cenu s tebou bavit, protože o tom prostě nic nevíš .
Já měl teda lepší pocit z toho, když jsem našel modrej či žlutej předmět a musel jsem ho identifikovat. Bylo to takový překvapení než že hned ze země vidíš, že ta věc je 'of reptile' 'of bear' .. Hrozný zwowkaření.
Ashes to ashes, dust to dust - From dust you were made and to dust you will return.
Wowko jsem nehrál, takže mi to tak nepřijde. Stejně nevím o co ti jde. Magic je trash. A u rare, set, legendary itemů je to stejný, akorát sebou nemusíš tahat svitky. Stejně to bylo akorát otravný. A pořád nechápu co je na tom zjednodušenýho, ty mechanismy jsou úplně stejný. Žádný proncipy se nezjednudušily...
Jsem tak premyslel nad tim, jestli to s tou identifikaci neni tak, ze kdyz kliknete na predmet, tak se vam staty toho predmetu vygeneruji nejakym randomem. Jsem asi uplne mimo co? Nicmene mi to prislo jako logicky duvod, proc zachovat identifikaci.