Cactus, tallrasha - ban + varování
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Cactus: offtopic, flame, nerespektování správce fóra, navíc tady takovéhle lidi prostě nechci - trvalý ban
tallrasha: offtopic, flame, nerespektování správce fóra - veřejné varování
viz: http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... 6&start=20
tallrasha: offtopic, flame, nerespektování správce fóra - veřejné varování
viz: http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... 6&start=20
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Re: Cactus, tallrasha - ban + varování
Tak mi dej taky ban
Respekt si za takové rozhodnutí nezasloužíš
Respekt si za takové rozhodnutí nezasloužíš
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Nerad bych tu provozoval nějaké vlezdoprdelkovství, ale z informací, které grammy poskytl, mi to osobně přijde jako velmi správné rozhodnutí.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes.
Grammator se ptal jen jedné strany...píše tam bludy.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Qoliker: Být tebou bych se do toho nevměšoval.
Jen prosím o jednu věc. Nerad bych aby se to zde orzrostlo v nějakou velkou hádku, kterou si můžete řešit přes PM.
Jen prosím o jednu věc. Nerad bych aby se to zde orzrostlo v nějakou velkou hádku, kterou si můžete řešit přes PM.
Přečetl jsem si wall of text, řekl jsem svůj názor, tím mé "vměšování" končí.damagedeath píše:Qoliker: Být tebou bych se do toho nevměšoval.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Chápu, neber moji reakci zle, jen z určitých zkušeností vím, že tato nevinná vměšování většinou končí hodně špatně.
Pokud bych si přečetl jeho post, nic víc o tom nevěděl a pokud je zde povolené banovat na základě toho, že se někdo někomu nelíbí, tak bych s banem také souhlasil. Založil jsem topic, kde jsou mé mírné korekce toho co napsal.Qoliker píše:Nerad bych tu provozoval nějaké vlezdoprdelkovství, ale z informací, které grammy poskytl, mi to osobně přijde jako velmi správné rozhodnutí.
Hmm je to celé nějaké fishy. >_<
Damagedeath měl, zdá se, pravdu, a neměl jsem se k ničemu, do čeho řádně nevidím, vyjadřovat, omlouvám se a prosím berte to, jako bych nic nepsal.
Damagedeath měl, zdá se, pravdu, a neměl jsem se k ničemu, do čeho řádně nevidím, vyjadřovat, omlouvám se a prosím berte to, jako bych nic nepsal.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
neptal sem se ani jedné strany, vycházel sem z toho co psali předtím a z toho co mi řekli jiní...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ok klidně si za tím stůj. Mě tvůj názor moc nezajímá, ale nech mě, ať se k tomu také vyjádřím. Přestaň mi prosimtě cenzurovat příspěvky, protože to je nechutné co tu předvádíš. Pouze vysvětluji v čem je tvůj názor špatný a ty mě zcenzuruješ, aby nevyšla pravda najevo. Ok když to nechceš číst, tak to nečti, ale neupírej toto právo ostatním. Založil jsem topic znovu. Klidně ho locki, nebo přidej k locknutému originálnímu topicu, ale jsme snad lidi a necháme druhého člověka vyjádřit ne?
jen bych se rád omluvil a nevim kde, tak asi to tady to bude nejlepší, takže se omlouvám. už sem měl ten příspěvek rozepsanej a nedalo mě se nazastat člověka, který toho pro diabláky tolik udělal... lži, pomluvy a poškozování za účelem zvýšení si ega prostě nemám rád...Grammator píše: tallrasha: offtopic, flame, nerespektování správce fóra - veřejné varování
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pánové (je to mířeno nejen k vám dvěma), řeknu to jednou a naposled, pokud chcete něco řešit, tak prostřednictvím PM zpráv, klidně i mě osobně, pokud vám něco vadí. Jen už prosím přestaňte s tím bordelem, nebo to budeme řešit jinak.
Žádám o otevření topicu Konflikt na FWD Grammator tam uvádí lži absolutně mimo realitu a rád bych uvedl věci na pravou míru,vyjadřovat se chci převážně k věcem které mohu podložit logama ze serveru nebo realmu.
Dále žádám odbanování Cactuse a od Grammatora veřejnou omluvu za lži které poškozují mne i server.
Po PM nic rozebírat nehodlám,Grammator se nerozpakoval veřejně lhát (ať vědomě nebo nevědomě) tak nevím proč já bych k němu měl brát ohledy.
Dále žádám odbanování Cactuse a od Grammatora veřejnou omluvu za lži které poškozují mne i server.
Po PM nic rozebírat nehodlám,Grammator se nerozpakoval veřejně lhát (ať vědomě nebo nevědomě) tak nevím proč já bych k němu měl brát ohledy.
Prozatím tohle téma uzamknu, nerad bych byl aby tu byl další flame z toho. O té věci debatujeme v private sekci, až to dořešíme dáme vám vědět, zda se bude něco měnit v trestech.