Torchlight 1 + 2
Slyšeli jste už o téhle hře?
Z gameplayů a trailerů je zjevné, že je to napodobenina Diabla III. Však na ní také pracovali Max Schaefer a Erich Schaefer, designéři Diabla I a II, údajně se na ní angažoval i Blizzard North. Hudba je občas jak okopírovaná z D2, ale co, kvalitní hudba se jen tak neohraje. Graficky trochu barevnější, takže pozor, odpůrci WoW! Výhodou oproti Diablu je zabudovaný Dungeon editor, slabinu vidím v celkové menší propracovanosti, na které si Blizzard dává tak záležet.
Co vy na to? Pro toho, kdo je líný psát do Googlu: http://en.wikipedia.org/wiki/Torchlight ; http://www.torchlightgame.com/
Z gameplayů a trailerů je zjevné, že je to napodobenina Diabla III. Však na ní také pracovali Max Schaefer a Erich Schaefer, designéři Diabla I a II, údajně se na ní angažoval i Blizzard North. Hudba je občas jak okopírovaná z D2, ale co, kvalitní hudba se jen tak neohraje. Graficky trochu barevnější, takže pozor, odpůrci WoW! Výhodou oproti Diablu je zabudovaný Dungeon editor, slabinu vidím v celkové menší propracovanosti, na které si Blizzard dává tak záležet.
Co vy na to? Pro toho, kdo je líný psát do Googlu: http://en.wikipedia.org/wiki/Torchlight ; http://www.torchlightgame.com/
Re: Torchlight
no hlavne kvoli tomu dungeon editoru ... Konecne conditios / triggers
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
To vypadá skoro jako Diablo!
To si budu muset zahrát.
To si budu muset zahrát.
Jo vypada to dost dobre a na druhou stranu je to zas neco jinyho... tou grafikou myslim a diky tomu to v podstate nema zadny HW pozadavky tkze sem rad ze si to budu moct zahrat aj na integrovany grafarne
Je to teda hodne barevne, ale kdyz se na to bude divat jako na takovou adventuru tak to neni spatne vubec
Je to teda hodne barevne, ale kdyz se na to bude divat jako na takovou adventuru tak to neni spatne vubec
The darkness determinates the light.
- Spellsword
- Doom Knight
Víte, jsou lidé co vydělávají na slávě druhých. Třeba je suprový film Transformers: Revenge of The Fallen a je i chabá, blbá napodobenina Transmorfers: The Fall of Men.
V tomhle případě je Torchlight napodobenina Diablo 3. Modely jsou hodně podobné, grafika je snad stejná, boje totálně okopírované a podobně.
Jenže v tomto případě se mi nechce toho plagiátora co to udělal nakopat do zadku, ale zahrát si jeho "Diablo 3" .
V tomhle případě je Torchlight napodobenina Diablo 3. Modely jsou hodně podobné, grafika je snad stejná, boje totálně okopírované a podobně.
Jenže v tomto případě se mi nechce toho plagiátora co to udělal nakopat do zadku, ale zahrát si jeho "Diablo 3" .
- damagedeath
- Zhar the Mad
No asi si to zahraju. Ale právě ty detaily a ta propracovanost je to, co ostatní rpg a napodobeniny od diabla odlišuje. Diablo u mě vítězí. hotovo.
Mě se nelíbí vizuální stránka. Hrát to tudíž nebudu.
Ke si pozries v diableII credits, narazis na mena stojace za vyvojom Torchlight. Takze ak si si len pozrel website a jeden trailer, nemusis hned na to kydat. To, ze nejaka banda wowtardov pod logom blizzardu spravila z diablaIII to co je teraz (kopirujuc vsetko z inych hier), zrejme vsetci prehliadaju a nadalej DIII beru za produkt ludi stojacich za DI a DII.Spellsword píše:Víte, jsou lidé co vydělávají na slávě druhých. V tomhle případě je Torchlight napodobenina Diablo 3. Modely jsou hodně podobné, grafika je snad stejná, boje totálně okopírované a podobně.
DII sa drzi prave vdaka moznosti hrat multi tcp/ip a posledne roky pvpgn / modding komunity. Za to, ze je DII modovatelne, moze prave Peter Hu, ktory sa vacsinovo podielal na vyvoji patchu 1.10 (ak nie on sam). Ak by bol v tyme d3, pochybujem ze by sme narazili na bludy ako witch doctor, no TCP/IP a pod..
Naposledy upravil(a) Tordah dne 20.10.2009, 08:34 hod., celkem upraveno 1 x.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Asi tak, nakou kopii bych v tom asi moc nevidel kdyz to delaj puvodni vyvojari Diabla puvodniho... (nebo nekteri z nich) Dalo by se rict ze Blizz krade jim napady nez opacne =P Protoze puvodne to je jejich myslenka
A vizualni stranku maji takovou schvalne a obcas i takova vec muze pomoct hratelnosti (nevim jestli jsi nekdy pred 10 lety hral nakou skakacku na PS1 treba :o) - to je pro ty co to odmitaji hrat aniz to zkusi ale to je jejich vec )
A vizualni stranku maji takovou schvalne a obcas i takova vec muze pomoct hratelnosti (nevim jestli jsi nekdy pred 10 lety hral nakou skakacku na PS1 treba :o) - to je pro ty co to odmitaji hrat aniz to zkusi ale to je jejich vec )
- damagedeath
- Zhar the Mad
wowtardi?! to se mi moc líbí
Já si to zahraju, ale stejně asi budu nakonec smažit d2 dokud nevyjde d3
Já si to zahraju, ale stejně asi budu nakonec smažit d2 dokud nevyjde d3
Uz jen den a budu mit zas co hrat pokud jim nespadne server
Tak Torchlight vyslo a musim rict parba jak svin iablo 8)
Je tam i pekne poresena otazka zlata co se vydatne resilo tady v novinkach, je to tam tak ze tam treba vypadne 20 hromadek jako v DII ale kdyz jednu z nich zvednete tak se sebere treba 5 hromadek vedle sebe... myslim ze perfektne poresene
Pak musim rict ze atmosfera je na tom velmi dobre, zvukove je az za DII
No proste fakt se jim to povedlo a doporucuju kazdemu zahrat, navic demo je pekne dlouhe, jeste jsem ho ani nedohral
Osobne me to hodne pripomina DII ale v jinacim kabate s ruznyma vychytavkama Dokonce aj gemy tam jsou atd, proste hodne aspektu z DII je tam prejatych a vylepsenych me prijde... tkze kdo ma rad DII tak je to pro nej jako stvorene
Je tam i pekne poresena otazka zlata co se vydatne resilo tady v novinkach, je to tam tak ze tam treba vypadne 20 hromadek jako v DII ale kdyz jednu z nich zvednete tak se sebere treba 5 hromadek vedle sebe... myslim ze perfektne poresene
Pak musim rict ze atmosfera je na tom velmi dobre, zvukove je az za DII
No proste fakt se jim to povedlo a doporucuju kazdemu zahrat, navic demo je pekne dlouhe, jeste jsem ho ani nedohral
Osobne me to hodne pripomina DII ale v jinacim kabate s ruznyma vychytavkama Dokonce aj gemy tam jsou atd, proste hodne aspektu z DII je tam prejatych a vylepsenych me prijde... tkze kdo ma rad DII tak je to pro nej jako stvorene
- damagedeath
- Zhar the Mad
To se raději budu trápit na Singlu v Avalonu, mě to trošku zklamalo už tím, že je to taková kopie, že se to snaží těžit taky z toho, že d3 ještě nevyšlo.
Souhlas, skvělá gameska.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
damagedeath píše:To se raději budu trápit na Singlu v Avalonu, mě to trošku zklamalo už tím, že je to taková kopie, že se to snaží těžit taky z toho, že d3 ještě nevyšlo.
Kopie? No nevim jak dlouho se ta hra vyvijela, ale kazdopadne to delaj puvodni tvurci DII atd tkze jestli je neco neceho kopie tak mozna tak DIII tohohle :o) ale opacne bych to fakt nevidel, me to taky prijde jako kopie vzhledem k tomu ze jsem o te hre driv neslysel a drive videl traileri na DIII, ale je jasne ze ta hra je starsi a vyvojari puvodni... uz se to tu probiralo btw... :coje:
Lego, plne suhlasim Atmosfera je vyborna!!
Kolko MB ma vase demo? Mam za sebou par questov ale zatial som nenarazil na viditelny koniec demaca Level 11 Vanquisher
Kolko MB ma vase demo? Mam za sebou par questov ale zatial som nenarazil na viditelny koniec demaca Level 11 Vanquisher
- delosombres
- Wraith
Torchlight - vývoj od roku 2008, ohlášeno po Diablu 3.Lego píše:Kopie? No nevim jak dlouho se ta hra vyvijela, ale kazdopadne to delaj puvodni tvurci DII atd tkze jestli je neco neceho kopie tak mozna tak DIII tohohle :o) ale opacne bych to fakt nevidel, me to taky prijde jako kopie vzhledem k tomu ze jsem o te hre driv neslysel a drive videl traileri na DIII, ale je jasne ze ta hra je starsi a vyvojari puvodni... uz se to tu probiralo btw... :coje:
Diablo 3 - vývoj od roku 2001, restart 2005, ohlášeno před Torchlightem.
Takže těžko. Btw, nedělají to jen tvůrci Diabla, ale lidi, co dělali Mythos a FATE a Torchlight vypadá jako FATE v.2.0. Mythos sem nehrál, ale FATE byla slabota. Mě to spíš připadá, že oni něco vykradli z Diabla 3, ale klidně ať si kopírujou, to by mě nevadilo. Mě vadí, že to vypadá víc jak FATE než Diablo a FATE byla fakt blbost.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Spellsword
- Doom Knight
Tak už se to stahuje, jen si počkat, až se mi notebook vrátí ze servisu. :?
Tato hra je vytvořena pro hráče Diabla, kteří si chtějí nějak zkrátit čekání na D3. Něco jako příprava na několikahodinové vysedávání u PC.
Tato hra je vytvořena pro hráče Diabla, kteří si chtějí nějak zkrátit čekání na D3. Něco jako příprava na několikahodinové vysedávání u PC.
No dobre je me celkem jedno kdo co zkopiroval... me staci ze si mam co zahrat co se podoba DII/III nez vyjde DIII, navic to rozjedu aj na notesu vpoho
A mozna ze to vypada jako fate, ale zalezi na tom jestlis to hral nebo ne. Hrani jednoznacne pripomina DII a ta predelana hudba z Tristramu z DI ve me opravdu vyvolava mraz v zadech a vzpominky na uzasne DI... :o)
Demo me zabiralo 800MB a full verze 500MB (trochu divne ), dal nez na 7 lvl sem se v demu nedostal, kazdopadne po instalaci full se me zachovaly vsecky savy atd a mohl jsem v pohode pokracovat
A mozna ze to vypada jako fate, ale zalezi na tom jestlis to hral nebo ne. Hrani jednoznacne pripomina DII a ta predelana hudba z Tristramu z DI ve me opravdu vyvolava mraz v zadech a vzpominky na uzasne DI... :o)
Demo me zabiralo 800MB a full verze 500MB (trochu divne ), dal nez na 7 lvl sem se v demu nedostal, kazdopadne po instalaci full se me zachovaly vsecky savy atd a mohl jsem v pohode pokracovat
Tak jsem teda Torchlight stáhnul a dal ho k hraní bratrovi. Vydržel jsem se dívat ani ne půl hodiny a pak mě to přestalo bavit. Nejvýznačnějším znakem téhle hry je totiž JEDNOTVÁRNOST. Doufám, že takhle nedopadne i D3.