To je teda možností v ty anketěSimoN píše:vyznamna serie RPG her.

To je teda možností v ty anketěSimoN píše:vyznamna serie RPG her.
Jasně je to prostě cool RPGDarK.o píše:ja nevim jak vy ale pro me THE elder scroll patri mezi me nejlepsi hry a tak i zustane!! Ta volnost ..proste vse!!
Seš prostě dobrejSaicto píše:Mno dalši buh (bohyně) Elderu je ALmexie.... když ji napadnete nemáte šanci ji zabit má kolem sebe asi 10 strážcu každyho specializovanyho na neco jinyho a silnych jako prase... ALe později se vám na konci datadisku postaví sama do cesty a vy ju musíte zabit vy máte vetsinou v ruce TRUFLAME ona HOPESFIRE což jsou dva meče(bratři).. je pekne silna a už mi dala trochu zabrat....nejlepší je na tom to že ona vám asi pulku datadisku zadava questy a na konci proti vám jde(tak to je vše o druhem bohovi THE ELDERU...)
Těch vedlejších je tam opravdu hodně ale jestli 600 tak to netuším řekl bych trochu míňSimoN píše:uz arena byla skvela i kdyz jsem to hral jen chvili a rychlost byla uuuuuf ale ted parim morrowind a je to bezvadny jen tezke hlavne ukoly budu delat vedlejsi, a tych je teda v morrowindu strasne vela naratal jsem vyse 600 ukolu ak ne 700