Torchlight 1 + 2

Další hry z rodiny RPG.
Odpovědět

Hlasování: Co si o Torchlight myslíte?

Super, lepší než Diablo!
16
12%
Dobrá hra, ale na Diablo nemá.
66
50%
Nic moc, ale ukrátím si jejím hraním čekání na D3.
22
17%
Slabá napodobenina, hrát ji nebudu.
19
14%
Hrůza!
9
7%

Celkem hlasů: 132

Garn
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kontaktovat uživatele:
Re: Torchlight

Příspěvek od Garn » 10.11.2009, 17:20 hod.

Tak tak daleko ještě nejsem. Zatím mám 20. lvl, 21. patro. V pazourech mám unique pistoli 162 dps s +27 health on hit a max crity dávám kolem 1300 +/- 200 do více targetů. Sranda je, že většina creepů má tak 300-500HP. Jo a nahrál jsem to za 3 hodiny. By mě zajímalo, kde Bonuswebáci vzali těch svých 10 hodin na celou hru...to chci vidět.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Spellsword
Doom Knight
BattleTag:Spellsword#2546

Příspěvek od Spellsword » 10.11.2009, 17:41 hod.

Já hraju 11 hodin a final bosse jsem už zabil. A to jsem občas byl AFK, tak je možný, že to mám za 10 hodin dohraný. :)

Já se v nějakých buildech a tak nevyznám, ale skily si vylepšuju tyto: Slash Attack (silný úder dvouma mečema). Dual Wielding (víc damage při použití dvou zbraní), Adventurer (o 20% víc expů, goldů a fame), Martial Weapons Expertise (větší damage sečnou zbraní), Block and Parry (šance 20% na blokování úderu i beze štítu) + nějaké skilly na levelu1-3. Taktika je taková, že běhám okolo nepřátel a potom je jednou ranou - Slash Attack - složím na zem. :)
S posledním bossem byla sranda, škoda že na Easy byl tak jednoduchej, už jsem začal Hard, snad to bude lepší.

[cara][/cara]

:!: :arrow: Lidi, pokud uvidíte ženskou jménem Goldenrod - ve městě na sever u truhly - tak ji vyfakujte a nechte být! Ta ***** vám nabídne, že u ni můžete odložit nějaký item, ale vaše postava se zničí - s jinou postavou si ten item můžete vzít. Já jsem musel postavu opravovat s Hex Editorem, jestli se to taky někomu stane, tak pište mě, nebo jděte sem:http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=5&t=2531

Lego
Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 10.11.2009, 21:33 hod.

lidi nedivte se kdyz to hrajete na tak low obtiznost... nekdo tu v kometarich psal jak jsou tam udelany obtiznosti v porovnani s diablem, kazdopadne pokud chcete hrat tak normalne tak je dobra obtiznost vyssi nez normal... jinak se pak nesmite divit ze davate moby na 1 ranu... jinak mam marksmanku na 24 lvl za asi tak 17 hodin hrani (ta obtiznost se projevi aj na dobe hrani) a max crit okolo 4-5k...

a jestli je Torchlight primitivni rpg s primitivnim ovladanim a vlastne ze to ani neni rpg tak to same se v tom pripade da rict aj o diablu - prtz krom grafiky je to v podstate diablo II + III, az na to ze je to trochu zjednodusene ale princip je stejny a hafo podobnosti tam je taktez ...
The darkness determinates the light.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 10.11.2009, 22:00 hod.

Příběh osekanej na kost, RPG systém osekanej na kost, grafika osekaná na kost. Prostě se mi to nelíbí. Ať na to koukám ze které chci strany nevidím v tom nic "extra". Nebaví mě to. Dohraju na nejnižší obtížnost a odložím na pohřebiště. Radši si znova zahraju Crysis. Místy mi přijde víc RPG než Torchlight.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Tordah
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tordah » 10.11.2009, 23:38 hod.

ok tak si sa vyjadril uz pred tym. ked chces na to stale kydat lozni si antitorchlight topic. Alebo sa do toho nenut, a pusti si crysis.

Suhlasim s nazorom ze po par leveloch to pride monotonne, ako zberatel nemam v stash vela miesta (uniky/sety) ale na tom nepostavim vsetky svoje argumenty. Stale mozem veci prehadzovat na muly alebo skusit iny build. (a rychlost levelovania je prijemna, oproti takemu diablu)

S vydanim boli neskutocne fofry a az na par krajnych pripadov hlavnym nedostatkom je "iba" dlhy loading time.

rozohrane 3 vanquisherky, dve su dead (very hard HC!) tretia caka na vikend.

pribeh je jednoduchy, priamociary, rpg system - skills / stats - ako vsade. Zaujimave ze Teamfrotress2 grafika sa paci, esteju ju okopirovala nejaka debilna strielacka (no offense), ale ak sa pouzije v rpg tak je to zakonite zle.
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 11.11.2009, 09:05 hod.

Odpusť, nevšiml jsem si, že toto je topic velebící Torchlight až do nebe, moje chyba. Ale nejvíc se mi stejně líbilo 27. patro :lol: :lol: :lol:

Lego
Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 11.11.2009, 13:39 hod.

Grafika neni osekana, je proste udelana kreslene, nic vic, nekomu se to libi nekomu ne
jako vyhodu to ma nizky pozadavky, je to jen vec rozhodnuti

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 11.11.2009, 13:48 hod.

Tomu, že má hlaveň pušky tvar kvádru, říkám osekaná grafika. I kreslená grafika může vypadat dobře. (viz Borderlands) Toto je WoW grafika uvedená do krajnosti. (proti té nic nemám, WoW jsem hrál dlouho) Jsem zvědavej na ten jejich multiplayer.

delosombres
Wraith

Příspěvek od delosombres » 11.11.2009, 13:59 hod.

Multiplayer implementován nebude, údajně se to nevyplatí. Bude se dělat rovnou na MMO které je plánované až za 18-24 měsíců. No nevim, ale to už bude čas na Diablo 3. Docela čára přes rozpočet těm, kdo tvrdili, že než vyjde Diablo 3, tak Torchlight už bude plně vychytaná hra s mulťákem a bude konkurencí. Asi těžko.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-

AJey
Gorebelly

Příspěvek od AJey » 11.11.2009, 14:18 hod.

hra je to prijemne oddechova .. bez zadnych zakysu na prijemne odreagovani... buildy tam jdou delat prijemne ulitle pro me je v pohode 80%
D3Pedia.cz

Lego
Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 11.11.2009, 20:51 hod.

Proste bych tak rekl ze kvalita teto hry je primo umerna casu co byla vyvijena, ale mohla by byt vice komplexnejsi...

Hrus
Fallen Shaman

Příspěvek od Hrus » 12.11.2009, 16:37 hod.

Tem, kdo rikaj, ze to ma osekanou grafiku a pribeh, se jen smeju. Grafika>D2 a bezi to i na kompech bez 3d grafiky (me staci onboard grafarna) a slabsich noteboocich. SUPER. A je to hack n' slash, jestli chcete pribeh, jdete si zahrat nejakou adventuru nebo textovku, ja chci rubat a veskery kecy u questu zasadne odklikavam.

Pokud uz kritika, tak jedine za malo (pouzitelnych) skillu a nepruhledny popis zvysovani damage, kdy moc nechapete jake vlastnosti na predmetech/skilly mate vlastne sbirat, abyste zvysili damage output.
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found

Spellsword
Doom Knight

Příspěvek od Spellsword » 12.11.2009, 16:49 hod.

S tou grafikou má Hrus naprostou pravdu. :wink: Mělo by být víc takových her.

Lego
Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 12.11.2009, 16:54 hod.

To zvysovani dmg je snad jeste jednodusi nez u Diabla II :) Proste vsechno sazis do jednoho atributu podle toho jestli jedes na blizko (str) nebo na dalku (dex pro nemagice a magic pro castery) a pak jen 2-3 skilly co pouzivas xP

Spellsword
Doom Knight

Příspěvek od Spellsword » 12.11.2009, 16:59 hod.

V jednoduchosti je krása. :)

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 12.11.2009, 17:52 hod.

Tak last boss se mi sekl v textuře, tak jsem ho rozstřílel zdálky mno, trochu mě to ubralo z nadšení nad pokořením hry stejně jako dost trapný "Oh yeah, you're the best!" závěrečný dialog. Pobavila mě ale věta "Your reward is the victory", u které jsem se opravdu s chutí zasmál. Přišel jsem na spoustu much, blbostí a bugů, ale radši to sem nebudu vypisovat, protože by mě zdější Torchlight fans asi umlátili svými TL čepicemi. Je pravda (jak psali na hrej.cz), že do 30. patra to je takovej delší tutorial, pak to začne. Bohužel ne nic moc extra, jen je tam tak 10x víc monster a ten Black Palace (kopie Chaos Sanctuary) nebo jak se to jmenuje se promění ve slušná jatka. Last boss těžce zklamal...ani by nemusel být těžší, ale snad aspoň trochu nápaditější. Jediný co jsem od něj viděl byl summon draků, koster, pak plošňák a pak ještě jeden plošňák, takovej červenej, kterej byl přes celou obrazovku, ale neubralo mi to ani HP. Pak ještě předváděl něco jako vysátí duší z těch draků, což jsem myslel, že ho healne, ale nevypadalo to. Monstra od toho 30. patra začínají být pěkně podivná. Ti skeletoni mají cca 300-400 HP a dávají rány někdy za 60 a někdy za 300. Ti draci mají 1200HP a dávají za 80. Boss dával taky za 60, občas za 100, takže wtf? Padlo na něj 20 health lahví, které jsem ale chlastal pravidelně, i když jsem měl plno HP - jen pro sichr - a 22 mana lahví. Uspamoval jsem ho tím odrážecím se šípem. Normal hity do něj šly kolem 1200-1500 a crity kolem 4500. Určitě má redukci dmge, protože do ostatních jsem dával víc. Akorát ten déšť šípů jsem ještě používal na ty skeletony.

So, that's all, folks. Jen mé postřehy ze hry, kritizovat radši už nebudu. :-)

Spellsword
Doom Knight

Příspěvek od Spellsword » 12.11.2009, 18:25 hod.

A víš, že mám úplně stejný názor na toho bosse? :)

Lego
Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 12.11.2009, 20:46 hod.

Tak daleko jeste nejsem jinak bych jeste rad poznamenal ze pokud jsi to hral na easy tak ty hpcka a dmg sou na jinych obtiznostech uplne jine, stejne jako to ze byl easy atd souvisi s obtiznosti, ne nevychytanosti hry
pro porovnani na hc v cca 25. patre maji low potvory okolo 1500hp

Spellsword
Doom Knight

Příspěvek od Spellsword » 13.11.2009, 19:05 hod.

A víte, že je Editor pro hru? :) Jmenuje se TorchED, stáhl jsem si ho a řeknu vám, že se od Construction Setu v Morrowindu nebo Oblivionu hodně líší. Nechápu v něm vůbec nic. :)

Spellsword
Doom Knight

Příspěvek od Spellsword » 07.12.2009, 14:15 hod.

Torchlight bude mít Diablo III mod! http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/pc/torc ... medium=rss

Navíc jsem někde viděl modifikaci interface, takže inventář vypadál úplně jako v D3.

Odpovědět

Zpět na „Další RPG“