Tak sem dneska hrál první pár lokací v PathOfExile. Hele je to dobrý. Je to hoooodně dobrý.
Líbí se mi styl jakým se ta hra ubírá na rozdíl od D3. Několik zajímavých postřehů se mi líbily.
1) Nejsou šípy. Respektive je jich nekončno. Na druhé straně toulec jako předmět stále existuje a třeba přidává 2 - 3 fire demage na výstřel. => odpadlo nudné sbírání šípů, a bylo přidáno mnohem víc zábavy se sbíráním toulců a vylepšování.
2) Revidovaný systém lahviček. Máte 5 slotů na lahvičky. Ty jsou jako předměty a dají se vylepšovat. Každá lahvička má 20 charges, napití ubere 9 charges. Zabitím příšery se charges postupně doplňují.
=> něco jako systém health orbů, ale na rozdíl od nich neruší v prostředí. A nabízí to možnost vylepšení a většího volnosti pro hráče.
3) Nejsou peníze. Je směný obchod. +Existují curency items, to jsou cené itemy stylu armor shard. =zlepší armor o x%. Pokud si chcete koupit na začátku třeba luk, zaplatíte jeden scroll of identity a jeden scroll of portal.
Ze začátku to člověku přijde divný, ale funguje to dobře.
Kdyžtak kdo se chce přidat tak se zaregistruje, náhodně se losuje vstup do bety každých 5 minut (multiple mail/accout mají ošetřeno).
Navíc tady je topic českého osazenstva.
http://www.pathofexile.com/forum/view-t ... 81/page/14
Kdyžtak se tam ozvěte. Já sem tam dostal klíč docela rychle.