Path of Exile - beta

Další hry z rodiny RPG.
Zamčeno
Y0G1
Burning Soul
Re: Path of Exile - beta

Příspěvek od Y0G1 » 18.02.2013, 12:50 hod.

Tak casual ako casual , nenuti to cloveka do nicoho takze v podstate je to casual , ale zaroven rozbehnut novu postavu je urcite zlozitejsie ako v d3

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 18.02.2013, 13:46 hod.

Prijde na to, cemu rikas rozbehnout. Muzu si rozjet, co chci a jak chci, v tom mi nic nebrani. Otazka je, jak budu efektivni. Za sebe muzu rict, ze jsem si kazdou ze svych peti rozjetych postav naplanoval. Prvni obtiznost se da asi dohrat i ignorantskym zpusobem, druha uz pochybuju a treti urcite ne.

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 18.02.2013, 14:12 hod.

rozbehnu tak ze povies kamaratovi aby ta potiahol na 60 v ah si nakupis veci a uz len expis paragona.

Fru-fru
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 18.02.2013, 23:02 hod.

Mno POE mi přijde výrazně těžší než D3. Jako není to žádná hardcore uber těžká hra, ale své nároky má. Už je zmiňované plánování passiv pointů, když to zkazíš, můžeš postavu na vyšších obtížnostech zahodit...Leda by zavedli v microtransakcích restart pointů...ale nic takového nikdo nikde nepíše. End content nemohu posoudit, jsem na lvlu 46 a hrou zcela lehce jako nůž máslem neprojíždím, ale jde to v poho a zábava to je...Ale k D3 se časem vrátím, asi spíš po datadisku nebo přidání nového contentu typu uber bossové...
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 18.02.2013, 23:12 hod.

End game by to mozno chcelo nieco ako nekonecny dung , alebo skladanie map ako je v Poe [uber bossovia niesu end game content pre mna napr]

Bur
Wraith
BattleTag:Hambi#2904

Příspěvek od Bur » 19.02.2013, 16:23 hod.

hele trochu blbý dotaz z mé strany,ale je nějak co-op(parta) limitovaný od určitého lvl nebo se může jít hned společně od začátku.Předem díky za odpověď.
Obrázek

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 19.02.2013, 16:56 hod.

S těma pasivkama to není tak hrozný, stačí nakoupit pár orbů na respec point a můžeš si opravit build.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 19.02.2013, 18:12 hod.

Bur píše:hele trochu blbý dotaz z mé strany,ale je nějak co-op(parta) limitovaný od určitého lvl nebo se může jít hned společně od začátku.Předem díky za odpověď.
Objevíš se na prvním levelu (a dále na začátku dalších obtížností) v lokaci, kde uděláš druhý level a za pár minut (3-5) jsi ve městě. V té úvodní lokaci se nemůžeš potkat s žádným parťákem. Partu můžeš mít od prvního levelu, ale potkáte se nejdříve na druhém. Od prvního města dál se můžeš partit s kým chceš (osoba z friendlistu či veřejná parta, viz oznamovací tabule ve městě) a můžete spolu běhat kdekoli.

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 20.02.2013, 17:36 hod.

ok super pro info můj nik hambuscz,kdyby nekdo chtel zahrat
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 20.02.2013, 23:58 hod.

Kdyby chtel nekdo zahrat, tak muj nick je Reaper__

Momentalne lvl 47 Shadow (CI crit dagger build) a nez sezenu lepsi gear a budu si moci dovolit vzit CI, tak se jeste zapotim docela :)

sgtmajfoley
Doom Knight
BattleTag:sgtmajfoley#2877

Příspěvek od sgtmajfoley » 21.02.2013, 09:26 hod.

Ja hram za ele tank rangera (lvl 34) a zatial to je pohodicka, zomrel som iba 2x. Na zaciatku lebo som zacal HC a chcel som si dat veci z duelistu z SC tak som sa nechal zabit a potom druhy krat ked som zapol hru isiel do nejakej lokality a odisiel som od PC. :D

Len obcas su tie mapy docela rozsiahle a ked clovek nema waypoint niekde a chce tam ist znova tak ho zdrzuju mobky.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)

>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 21.02.2013, 15:05 hod.

tak ja rozjel shadow ,ale nejak divne do intelectu,protoze jsem zmaten ze stromu:)Nasledujici varianta bude asi witch,tam se ten intelect asi vyuzije lepe i kdyz vim,že se dají chary kombinovat.
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 27.02.2013, 09:02 hod.

Kousnul jsem se v Cruel obtížnosti na konci aktu 3.
Tak kdyby někdo chtěl se mnou zahrát a jít na hlavního bosse, tak si přidejte: HELLERhammer

2H marauder
Obrázek

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 28.02.2013, 11:32 hod.

Já se teďka prokousavám s partou lidí na cruel obtížnost někde v 2act.,takže si myslím,že do víkendu tam dojdu(práce),jinak by to šlo rychleji.Mám se ti ozvat,až to bude aktuální nebo to spěchá?
Obrázek

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 01.03.2013, 07:10 hod.

Ja zatial valim rangera solo [obcas s kamosom] cruel 2 obtiaznost a celkom easy uvidime co 3akt a mercilles

RedDwarf_Cz
Wraith

Příspěvek od RedDwarf_Cz » 01.03.2013, 16:46 hod.

Pohodička končí 3 aktem merc. Pak se uvidí, jestli jste dobře, či ne, investovali body. A hlavně není pohodička piety na konci.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 01.03.2013, 18:21 hod.

Na merc tedy nejsem, ale Piety je opravdu zajímavej boss. Při prvním setkání s ní jsem absolutně nechápal, co se děje, a proč už jsem potřetí mrtvej :D Pak jsem ji za sloupem chvíli pozoroval a pochopil, co se vlastně děje. Mám rád, když mě hra takhle zaskočí. Když jsem na ní šel s další postavou, zvolil jsem taktiku, která by mohla fungovat i později. Jednoduše jsem čekal, že jí ten boost vyprchá, pak stála chvíli na místě, párkrát jsem si bouchnul, ona se nadopovala, já se ukryl za sloup, kam za mnou nešla, nebo jsme ho chvíli obíhali a takhle dokola. Hráli jsme si trošku na schovávánou :-]

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 01.03.2013, 18:44 hod.

Ale o tom to je:) vše si člověk musí zasloužit
Obrázek

Vozi

Příspěvek od Vozi » 01.03.2013, 20:41 hod.

RedDwarf_Cz píše:Pohodička končí 3 aktem merc. Pak se uvidí, jestli jste dobře, či ne, investovali body. A hlavně není pohodička piety na konci.
Prvni vetsi zkouska jsou bandit lordove na merci a pak vaal. 3. akt na merci se docela da a Piety mne ale ceka a zatim jsem zvolil radeji jeste pofarmit. Muj Shadow CI crit dagger je orientovany na end game a hodne zavisly na gearu.

Hraji to na defaul hlavne z duvodu, ze neverim svemu providerovi a proste nepotrebuji umrit kvuli vypadku netu. Navic to farmeni a vylepsovani postavy v PoE je na neskutecne dlouho a umrit se da velmi snadno, kdyz se clovek chvili nesoustredi. Navic zboznuji poradne dmg dealery a penalizace -15% expu je az nad hlavu a clovek se stejne snazi za kazdou cenu neumrit. :)

Nick: Reaper__ takze si mne pridejte, kdo chcete

Bur
Wraith

Příspěvek od Bur » 02.03.2013, 10:41 hod.

Nebylo od věci,kdyby někdo udělal nějaký seznam lidí, nebylo by to k zahození
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Další RPG“