Příspěvek
od Garn » 23.02.2011, 00:23 hod.
Zrovna pohodlné ovládání a balanc obtížnosti byl obrovský problém u Falloutu 3 (fakt jsem ještě nežral hru, kde se inventář (aka Pipboy) otevírá 1vteřinovou animací, po 100. otevření už to fakt prudí) i Oblivionu. Jediné co bych z těchto her respektoval by byl Fallout New Vegas kdyby osekali ze 3 lokace, které do toho světa vůbec nepatří, fixli těch 1000 bugů a neudělali to jako kopii Oblivionu, ale dali tomu vlastní engine. Já když už hodnotím hry, tak se snažím je hodnotit co nejvíc komplexně, jak z hlediska hardcore, tak casual hráče, jak grafickou stránku, tak herní mechanismy. Ale tak to je pořád můj názor. Jen se mi zdá, že lidi, kteří to takto neberou, dělají z průměrných her trashe a z trashů legendy.
A menší offtopic - k Falloutu 3 by nikdo nic neřekl, kdyby se to nejmenovalo Fallout. S původní hrou to má asi tolik společného jako Big Mac s hovězím steakem.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.