Path Of Exile
Tuto ligu jsou super challenge mtx, poslední dobré mi přišly v talisman lize a to už je nějáká doba, pak byly ještě v nejáké pozdější takové netopýří křídla, ty jsou taky fajn, jinak bída až na některé portály.
R.I.P. 27.3.2014
Re: Path Of Exile The Fall Of Oriath
Nazdar, ma-li nekdo zajem si me pridat do pratel muj nick je genocitus (LORDofANNIHILATION), hraju kazdy den abbys char RF berserker.
keby nekdo chcel roky aktivna cz/sk guilda a naberame aj novacikov https://www.pathofexile.com/guild/profile/43281, https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/659652/
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Čest nemohl by sem někdo prosím hodit nějakej beginer build (ideálně witch) minule sem to kvůli old pc musel vzdát. Ted s novým strojem by to mohlo šlapat bez problémů. Brzy bude nová liga tak za každou radu předem díky
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Jaký build si tak představuješ? Sumoner, totem, selfcast fire/cold/light jiný?
- wolowizard
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WoloWizaRD#2193
Já jsem jel v Abysses tohle: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1460817 a celkem to šlo. Až na vyšší red mapy, kde jsem od bosů dostával IK, nicméně spíše to byla moje chyba, že jsem měl málo life.
- dawemorraless
- Na-Krul
@ rakii jednou sem sejmul Malachaie dal sem nebyl ..cokoli co zvládne dá se říct uplnej nováček. Ideál asi caster před sebou nejakej bordel co to na sebe stáhne.
Wolowizard ..díky mrknu na to
Wolowizard ..díky mrknu na to
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
wolowizard - taky záleží jaké map mody si naroluješ + některé útoky je třeba uhýbat:) Kolik jsi měl life/many (co jsem koukal je to MoM build) ?
dawemorraless - tak pokud chceš jet podle buildu tak ten, co postoval wolowizard, klidně můžeš jet.
Sice se teď měnily některé skily, ale to ty asi nemusíš moc řešit. Build bude funkční s menší úpravou.
Nenáročných buildů je spousta.
Jako příklad: Spirit raging spirit/zombie Necromancer build, Multi totem Hierophant třeba Frostbolt, pokud máš rád sumonera tak nějaký Specter build atd.
Jinak pokud ti nedělá angličtina problém tak se můžeš inspirovat na webu v charakter sekci.
Stejně pokud s hrou začínáš tak si asi budeš chtít vyzkoušet vícero různých skilů/buildů než budeš vědět, co ti sedne.
dawemorraless - tak pokud chceš jet podle buildu tak ten, co postoval wolowizard, klidně můžeš jet.
Sice se teď měnily některé skily, ale to ty asi nemusíš moc řešit. Build bude funkční s menší úpravou.
Nenáročných buildů je spousta.
Jako příklad: Spirit raging spirit/zombie Necromancer build, Multi totem Hierophant třeba Frostbolt, pokud máš rád sumonera tak nějaký Specter build atd.
Jinak pokud ti nedělá angličtina problém tak se můžeš inspirovat na webu v charakter sekci.
Stejně pokud s hrou začínáš tak si asi budeš chtít vyzkoušet vícero různých skilů/buildů než budeš vědět, co ti sedne.
Můžu doporučit Cycloner rangera s Ngamahu sekerou. https://www.pathofexile.com/forum/view- ... 207/page/1 Hodně rychlý a easy build. Dá se hrát bez Xoph's amuletu (na ten jsem nafarmil materiál za pár Ex s Bisco's páskem během 4 dní). V Harbinger lize jsem s ním jezdil i T15 mapy a to jsem měl jen pětilinkovou chestu a neměl full Ascendancy.
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak musím říct že witch je celkem zábavná sem na začátku A 6 zatím beze smrti. Nicméně malej dotaz sem tam dostávám slušnou nálož..kolik HP bych měl zhruba mít momentálně mám 1330 all resy na 75% krom chaosu tam sem - 22%. To budu muset nějak poladit. Dá se to projít na jeden průchod bo je ideál se někde zastavit a chvilku pofarmit poexpit? Nemáte Skype kam chodíte chatovat o hře tak jak máme Diablo 2?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- wolowizard
- Quill Rat
- BattleTag:WoloWizaRD#2193
Rakiii - nejdřív jsem měl 2,5k life, pak lehce přes 3,300. Už jsem postarší a nestíhám uhýbat
dawemorraless - s witch to jde snadno, časem Ti přibudou další zombie (pokud je používáš) a hned tak někdo se Ti k tělu nedostane. akorát v tom grafickém bordelu spellů jsem občas přehlédl nějakou varovnou značku pod nohama a šel k zemi.
dawemorraless - s witch to jde snadno, časem Ti přibudou další zombie (pokud je používáš) a hned tak někdo se Ti k tělu nedostane. akorát v tom grafickém bordelu spellů jsem občas přehlédl nějakou varovnou značku pod nohama a šel k zemi.
dawemorraless - 1330 life není moc, ale s full rezy je to lepší. Zhruba počítej 300 life na akt, ale i tak budeš muset občas uhýbat (pokud budeš dávat MoM - Mind over matter tak stačí méně, ale to zatím nemusíš řešit).
Chaos rezisty se obtížně shánějí a obecně ve hře není zase tolik potvor, co dělají velkou chaos škodu.
Doporučuji ho mít v kladných číslech, ale zatím bych to vůbec neřešil.
Dá se to projet na jeden zátah, ale pokud nikam nespěcháš, vybíjíš lokace atd. tak stejně budeš mít o pár levelů víc než je level lokace, ale klidně můžeš v některé lokaci poexpit a pofarmit pokud je třeba, to záleží na tobě
Chaos rezisty se obtížně shánějí a obecně ve hře není zase tolik potvor, co dělají velkou chaos škodu.
Doporučuji ho mít v kladných číslech, ale zatím bych to vůbec neřešil.
Dá se to projet na jeden zátah, ale pokud nikam nespěcháš, vybíjíš lokace atd. tak stejně budeš mít o pár levelů víc než je level lokace, ale klidně můžeš v některé lokaci poexpit a pofarmit pokud je třeba, to záleží na tobě
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
taky dost pomůže nějaká obrana s šutrem cwdt (beztak je to v buildu co jedeš)
jinak jako přešlej z D3 jsem podle mě dělal nazačátku chybu, že jsem hrozně moc čistil lokace a projetí story mi připadalo nekonečný, prostě běž úkoly, sleduj monster lvl kterej by měl bejt +- jako tvůj (případně jsem rád třeba o 2 lvl napřed)
vážné expení si nechej na mapy tam to frčí jedna radost
jinak jako přešlej z D3 jsem podle mě dělal nazačátku chybu, že jsem hrozně moc čistil lokace a projetí story mi připadalo nekonečný, prostě běž úkoly, sleduj monster lvl kterej by měl bejt +- jako tvůj (případně jsem rád třeba o 2 lvl napřed)
vážné expení si nechej na mapy tam to frčí jedna radost
Hrajete ještě někdo Bestiary ligu? Zatím jsem s Cycloner rangerem na 90. levelu a nejvyšší mapy, co mi zatím padly, jsou T11. Ještě Xoph's amulet a udělat uber lab a mám kompletní build. Snad to stihnu do konce ligy. Jinak Exalted Orb je teď za 103 chaosů, to je šílený. Doufám, že to ještě výrazně spadne... Mám přes 250 chaosů, prodeje moc nejdou a potřebuju dát dohromady 6 Ex na amulet...
S poklesem kurzu ex/chaos nepočítej. Kurz se už vyrovnává se standard ligou (117c/ex).
Jinak mapky jsou na sc levný (T11 za 1c).
Jinak mapky jsou na sc levný (T11 za 1c).
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
PoE bude mít vlastní CON. Bude za rok, v listopadu a bude v Aucklandu na Novém Zélandu. Začněte šetřit
Kód: Vybrat vše
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2146364
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Path Of Exile
Jsem plný očekávání, co přijde s verzí 4.XX
Nemáte problémy s hodně propadama fps ve hře ?
Na mojí PC sestavě se mi to propadá, hra je momentálně dost nehratelná a nevím si už rady. Vyzkoušel jsem všechny možné věci, od změn v nastavení až po kompletní reinstalaci a nic nepomáhá. Už jsem psal i ticket na GGG a sice jsme si pár emailů vyměnili, ale zatím žádné řešení.
Našel jsem pár témat i na ofiko foru a problémy dosti lidem začaly od vydání verze 3.0 nebo 3.1 ... a už je to nějakej měsíc a nic se neděje
Na mojí PC sestavě se mi to propadá, hra je momentálně dost nehratelná a nevím si už rady. Vyzkoušel jsem všechny možné věci, od změn v nastavení až po kompletní reinstalaci a nic nepomáhá. Už jsem psal i ticket na GGG a sice jsme si pár emailů vyměnili, ale zatím žádné řešení.
Našel jsem pár témat i na ofiko foru a problémy dosti lidem začaly od vydání verze 3.0 nebo 3.1 ... a už je to nějakej měsíc a nic se neděje
Mně to také zlobilo po posledním patchi, ale nakonec se ukázalo, že to bylo, nejspíše, údržbou na síti u mého poskytovatele internetu.
Jsi si jistý, že to není na tvé straně, ostatní věci ti jedou v pohodě (internet, jiné hry ...) ?
Jsi si jistý, že to není na tvé straně, ostatní věci ti jedou v pohodě (internet, jiné hry ...) ?