Příspěvek
od tomulkabambulka » 20.08.2017, 22:47 hod.
HCGames
A proč by to mělo být špatně? On samostatně bude fungovat, asoň trochu ano, já věřím že více, ale uvidíme. Leč party fungují, chodím s random lidmi, klidně jen ve dvou a je to závaba, větší jak sám. Samo, že to může být na build na nic, tak si udělám na solo jiný char, on guardian stejně není moc stavěný na solo hru. Aspoň mě to zabaví na dalěí měsíce... :-)
Rakciii
Při plných buffech bych měl mít 18k armor, 4,5k ES, 4,5k life, 1,2k ESr/sec, regen ES 1,4 plus 75+ redukce, 90% physical a 37% block. To je málo? Já to hraji prvně, tak netuším, ale myslel jsem si, že tohle je dost tanky.
Jinak na to solo máš pravdu, používám stone golema + animate guardian + aury dle situace.
Add Victarios Influence - ano, to jsem četl někde, tam proto musí být off aury a nebo curse
Add Prism Guardian - Já si ho vybral díky tomu že má +37% resisty, pak mám Determination(50% mana reserved) gem bez mana reserved, +2 lvl gem aury, a když tam dám další dvě aury, tak budou mít o 25% menší reserved. Žádný jiný shiled prostě takové výhody nemá, nebo jsem ho nenašel. Navíc je levný, na to co se s ním v supp/aura buildu dá udělat.
Právě díky těmto věcem jsem schopný utáhnout tolik aur (off/def) a 2-3x curse, což je dle mého (hraji týden, tak moc nevím) dost veliký buff.
Každopádně, díky moc za postřehy...
Jinak zatím expím tyhle supp gemy: Discipline, Purity of Fire/Light/Ice/Element, Clarity, Anger, Vitality, Determination, Hatred, Haste, Wrath, Enfeeble, Assasin Mask, Temporal Chains, Elementak Weaknes, tak snad jsem na nic důležitého nezapomněl, ale ono se to dá pak doexpit. Zatím jsem nesehnal Vaal Haste a nemám místo na ty off element curse.
Jinak to expení je zatím paráda, leze to pomalu, velicí bossové jsou mazec, hrát HC asi už tu nejsem, ale to spíše než buildem bych viděl na to, že jsem neutratil zatím ani jeden orb. Mám jen věci co napadali sami, tak jak jsou.