Neverwinter
Jo je to ve skutečnosti tak , jak píšeš. Nic extra inovativního nečekat. Je to prostě rubačka, mačkání skillů, klikání myší. ALe baví to
HW nároky jsou pohoda, grafika je rozumný kompromis, není to vysloveně žádný průser, je koukatelná, líbivá.
HW nároky jsou pohoda, grafika je rozumný kompromis, není to vysloveně žádný průser, je koukatelná, líbivá.
Re: Neverwinter
Copak to nemusí vadit, že hra používá staré a prověřené principy, to je v poho. Rád slyším, že grafika je slušná, podle videí se mi líbí její styl.
Už jste rozhodnutí, s jakou rasou/třídou půjdete do open bety? Já uvažuju o trpasličím klerikovi .
Už jste rozhodnutí, s jakou rasou/třídou půjdete do open bety? Já uvažuju o trpasličím klerikovi .
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
Tak já jsem jasnej Gr.weapon fighter
To já úplně jasno ještě nemám...
Jen blbě hledám nebo na českym webu, resp. v českym jazyce není žádná fan stránka výhradně pro Neverwinter? Docela bych tam zakotvil a sosal info .
Jen blbě hledám nebo na českym webu, resp. v českym jazyce není žádná fan stránka výhradně pro Neverwinter? Docela bych tam zakotvil a sosal info .
Nic takoveho zatim neni.
Jinak nevite jak to bude s postavama ktere jsem hral v beta vikendech? Ceka je full wipe? Premyslim jestli dneska hrat nebo ne zda to ma cenu :-)
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Jinak nevite jak to bude s postavama ktere jsem hral v beta vikendech? Ceka je full wipe? Premyslim jestli dneska hrat nebo ne zda to ma cenu :-)
Wipe bude na 100%, nevidim jediny duvod, proc by nemel byt. To by v ramci open bety museli zavest mikrotransakce a plynule prejit na bezny rezim (model PoE). Porad mne docela zajima povaha tech mikrotransakci, aby to nebylo treba jako v pripade Dungeons and Dragons Online, kde si lidi mohli koupit rasu, ktera mela vyhodu v podobe maximalnich statu a byla tak silenjsi atd. Nerad bych tady videl podobny P2WIN system. Nevadi mne investovat penize do hry, kdyz mne bude bavit. Nicmene nerad bych hral postavu s nejakou slabsi rasou jenom abych zjistil, zda je to hra pro mne nebo ne. Zatim se spekuluje, ze budou k nakupu nejake tokeny na respec.
EDIT: Necekal jsem od toho zadne velke PVP, ale vypada to OK. Ta instance Helm Hold a boj s tim bossem vypada taky pekne.
http://www.youtube.com/watch?v=P1u1kuGwboQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZwPdx5PecOc
Nicmene "sneak assasin" v ESO to u mne asi vyhraje, ikdyz to bude tezke rozhodovani, protoze casove urcite nebude mozne hrat oba tituly.
EDIT: Necekal jsem od toho zadne velke PVP, ale vypada to OK. Ta instance Helm Hold a boj s tim bossem vypada taky pekne.
http://www.youtube.com/watch?v=P1u1kuGwboQ
http://www.youtube.com/watch?v=ZwPdx5PecOc
Nicmene "sneak assasin" v ESO to u mne asi vyhraje, ikdyz to bude tezke rozhodovani, protoze casove urcite nebude mozne hrat oba tituly.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 16.04.2013, 00:20 hod., celkem upraveno 1 x.
Pokud budou fungovat mikrotransakce jako např. u LOTRO , tak v tom problém nevidím . Tam se platí více méně jen za kosmetické upravy atd . Nic co by ovlivňovalo sílu charakteru nebo tak podobně . Ale kdo ví ...
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Máte představu o craftu? Bude tam a jak bude propracovaný,čí důležitý? Na craftu jsem ujížděl NWN1 na Kandelábrii ;-)
Kua Kandelábrie nejvíc . Nejhezčí vzpomínky na RP ! Hned bych si to zopakoval .
- Fru-fru
- The Butcher
Hej, to máš pravdu! Fakt jsem si to užil...škoda, že to nejde zopakovat. Ideální věk (můj), ideálně málo povinností a super kámoši okolo sebe...Njn, krásně se vzpomíná.
Tak open beta je konečně tu :-)
Ani mi nemluv, jsem ve frontě na 8000 místě, jen jsem si odskočil na oběd a bum, po 15 minutách mě to vykoplo z5 do queue :/. Ale hra je velice příjemná, porodní bolesti snad brzy odezní a bude šlapat jak švýcarské hodinky
- Fru-fru
- The Butcher
Mno já mám zatím Great weapon mastera na 9lvlu a zatím jsem ve fázi testování bez názoru. Hra není zlá, zatím mě za kule nechytla, ale tak je to možná lepší - většina her co mě baví od začátku jako šílená, tak rychle přestane bavit.
Takže zatím jsem zvědavý co z toho bude - až budu mít více poznatků (9 lvl je fakt málo) - tak písnu něco podrobnějšího. Zatím pánové a dámy...
Takže zatím jsem zvědavý co z toho bude - až budu mít více poznatků (9 lvl je fakt málo) - tak písnu něco podrobnějšího. Zatím pánové a dámy...
Určitě to chce vylevlit pak přibývají nové a nové věci
Já mám 13 lvl Control wiza a baví mě to ale strašně mi to připomíná Teru...
- Fru-fru
- The Butcher
Mě to zas připomíná Line age, ale to jsem vydržel hrát asi hoďku, nezvládl jsem ten japonskej přístup a japonský trpaslíky ...
Jinak můj weapon Master je na 12 lvlu.. Pocity ze hry zlepšují
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Jinak můj weapon Master je na 12 lvlu.. Pocity ze hry zlepšují
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Ano je to a bude to free. A probiha open beta, cili muzes verejne betu otestovat
Já to dnes nainstaoval a jsem na serveru Dragon