Path of Exile - beta
Na tom CZ SK PoE foru, co sem nekdo daval link, je databaze hracu z toho fora.
http://pathofexile.mystiq.org/viewpage.php?page_id=4
http://pathofexile.mystiq.org/viewpage.php?page_id=4
Re: Path of Exile - beta
chvályhodnej úmysl, ale tragický provedení. nejenže je na stránce zobrazeno žalostně málo položek, ale filtrace prakticky nefunguje. seřadí se mi jen první stránka a po kliknutí na další se filtr vyresetuje. když kliknu nejdřív na další, a pak filtruju, jsem přesměrován na první stranu = bludnej kruh.
Taky jsem si říkal, kéž by to bylo jako tady na fóru . Myšlenka není špatná,ale chce to trochu dotáhnout do konce:)
http://www.youtube.com/watch?v=v_EcQDOUN9Y
Proč hrát PoE? Protože si můžete vyrobit svého Mike Tysona!
Pěstní marauder mě skutečně oslovil a až jednou získám potřebné předměty, určitě ho vyzkouším.
Proč hrát PoE? Protože si můžete vyrobit svého Mike Tysona!

Pěstní marauder mě skutečně oslovil a až jednou získám potřebné předměty, určitě ho vyzkouším.
Nevím, čemu říkáš začátek, ale ten build s rukavicema se dá jet od lvl 16 
Cool je ale i bez nich. Líbí se mi hlavně pohodlné aoe pobíjení monster. Nicméně už v průběhu třetího actu normalu jsem musel uznat, že je lepší přejít ze sweepu na ground slam. Zkrátka postupem hry přestává bejt pohodlný tankovat všechno kolem. Life on hit ve skillech to tak úplně neřeší, je lepší udržovat si odstup :-) A i z odstupu se daj udržovat max endurance charges.

Cool je ale i bez nich. Líbí se mi hlavně pohodlné aoe pobíjení monster. Nicméně už v průběhu třetího actu normalu jsem musel uznat, že je lepší přejít ze sweepu na ground slam. Zkrátka postupem hry přestává bejt pohodlný tankovat všechno kolem. Life on hit ve skillech to tak úplně neřeší, je lepší udržovat si odstup :-) A i z odstupu se daj udržovat max endurance charges.
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Já jsem se dostal u charge na č. 7 u frenzy, celkem dobrý boost
Bur:
nijak extra to nespěchá
teď ještě se známým hrajeme Cruel od začátku a chodím s ním a dotahuje mě s Rangerem a pak to kdyžtak zkusíme procházet dál.
Mezitím zkouším farmit gear (nedaří se mi nic nepadá) a dost možná si vezmu pod ruku strom skillů musím pořešit life :/
nijak extra to nespěchá

Mezitím zkouším farmit gear (nedaří se mi nic nepadá) a dost možná si vezmu pod ruku strom skillů musím pořešit life :/

Kripparian ve spolupraci s Curse gaming zprovoznili web s opravdu dobrymi buildy. Sice ho nejak moc nemusim, ale jsou tam buildy, ktere uz byly rozepsane stejnymi lidmi na oficialnim PoE fore a je to pekne prehledne udelane. Je jich tam pridanych zatim sice par, ale i tak to ma velkou informacni hodnotu minimalne pro novacky. Zkusenejsi hrac se zase muze nechat inspirovat nebo dostat nove napady.
http://www.youtube.com/watch?v=USQCs5w2BNE
http://www.exilepro.com/builds
Nektere jsou vylozene "cookie cutter" end game buildy a velmi narocne na naexpeni a gear. Ostatne je tam vzdy popis silnych a slabych stranek od autoru.
http://www.youtube.com/watch?v=USQCs5w2BNE
http://www.exilepro.com/builds
Nektere jsou vylozene "cookie cutter" end game buildy a velmi narocne na naexpeni a gear. Ostatne je tam vzdy popis silnych a slabych stranek od autoru.
Naposledy upravil(a) Vozi dne 05.03.2013, 10:32 hod., celkem upraveno 1 x.
Super info!Díky moc,aspoň se v tom nebudu zas tak motat:D
Necituj predchozi prispevek! - Kuki
Necituj predchozi prispevek! - Kuki
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Dík za super odkaz
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
HELLERcz píše:Bur:
nijak extra to nespěcháteď ještě se známým hrajeme Cruel od začátku a chodím s ním a dotahuje mě s Rangerem a pak to kdyžtak zkusíme procházet dál.
Este mackas ?
Kdyby nekdo hledal partu na mapy, tak si mne pridejte. Mam nick Reaper__ a momentalne lvl 78 Shadow CI crit dagger. Mapy 66-68 nejsou problem az teda na nejake silene rare s velkymi penalty pro hrace. Preferuji normalni a stredne tezke mapy. Netreba si hrat na zlatokopy a prochcipat tech par pokusu na mapu. 

Zdravim, existuje nejakej web cesky komunity POE ? Rad bych s nekym zahral s tim ze to nechci nijak hrotit (hrat 15+ hodin denne apod.) .
Hraju hardcore a mam lvl 33 shadowa kdyby nekdo mel zajem obcas zahrat, tak se klidne ozvete.
Hraju hardcore a mam lvl 33 shadowa kdyby nekdo mel zajem obcas zahrat, tak se klidne ozvete.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Mne sa lubi to, ze RedDwarf_cz netrolluje iba tu ale aj na tej stranke co si poslal HELLERcz. Mozno si nieco kompenzuje alebo mu niekto ublizil. Alebo posielať ludi do pr..le za vlastny nazor je jednoducho jeho styl.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- RedDwarf_Cz
- Wraith
Pošli odkaz, kde tam někoho posílám do pr*ele, rád bych si to připomněl.
Také jsem rozehrál PoE. Momentálně mám templáře se staffkou (jméno Bruxus) na 33. levelu na začátku 3. aktu na Normalu. Zatím to mám namixované poněkud blbě, jelikož od větších hloučků nepřátel dostávám při neopatrné konfrontaci čočku. Už u Vaala na konci 2. aktu to byl porod. Potřeboval bych odebrat pár skill pointů a dát je jinam (nejspíše energy armor a resisty). Také mi chybí nějaký účinnější plošný spell na zabití více nepřátel (zatím mám nejúčinnější Fire Trap + Chance to Ignite). Ale potřebné gemy a orby nepadají, tak se ve 3. aktu zatím jen plácám a čekám až dropnu něco, co mě posune. Ale i tak jsou dojmy ze hry zatím převážně pozitivní.
Co mě však štve, že se mi nedaří založit druhou postavu (na Default league). Ať si vyberu cokoliv a pojmenuju to jakkoliv, neustále mi to píše, že jméno charakteru už ve hře existuje. Marným zadáváním více než stovky jmen jsem strávil dohromady dost času a už to je docela frustrující. Není to nějaký bug, nebo jsem přehlédl nějakou podmínku? Do hry jsem investoval 20 dolarů a mimo jiné si zakoupil extra character slot, ale žádná změna...
Co mě však štve, že se mi nedaří založit druhou postavu (na Default league). Ať si vyberu cokoliv a pojmenuju to jakkoliv, neustále mi to píše, že jméno charakteru už ve hře existuje. Marným zadáváním více než stovky jmen jsem strávil dohromady dost času a už to je docela frustrující. Není to nějaký bug, nebo jsem přehlédl nějakou podmínku? Do hry jsem investoval 20 dolarů a mimo jiné si zakoupil extra character slot, ale žádná změna...
o zadnem bugu nevim, je to jak v D2 pokud uz jmeno existuje, tak ho proste nevytvoris. Pokud vim, tak jeste nejdou zadavat cisla do nicku