Baldur's Gate
Baldur's Gate séria je moja srdcovka pri ktorej som strávil rovnako, ako nie viac času ako pri D2. Ešte doteraz sa k tomu pravidelne raz do roka vraciam a ani po rokoch táto hra nestratila svoje čaro. Nedávno vyšla Enchanced edícia, prerobená a vylepšená BG1 aj s datadiskom. Ak si urobím prestávku od D3 tak idem na to
Sú tu ešte nejaký fanúšikovia tejto podľa mna jednej z najlepšiích RPG série ?

S4 Monk 1100+
Re: Baldur's Gate
Jsem
Vzpomínám na ty hodiny strávené s touto parádní hrou. Asi ji zase někdy rozjedu, docela jsi mě na to nalákal :-)

HC grál: 537/516 (-21)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
No Ku*(pííp
)va
Kolik za tu Enhanced Edition chtějí
Jinak mým takovým snem by bylo to rozjet v partě. Naprosto ultimátní RPG zaručeno.

Jinak mým takovým snem by bylo to rozjet v partě. Naprosto ultimátní RPG zaručeno.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
20 dolárov za to chcú čo je podľa mna v pohode cena. Čo som pozeral tak to obsahuje aj vylepšený multiplayer, nejaká forma matchmaking ktorá by mala uľahčiť MP hry, ale neviem, treba skúsiť, može to byť velmi zaujímavé 

S4 Monk 1100+
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kde jsou ty doby - kdy byla hra na 5-ti cédech a pařan je musel neustále vyměňovat. Verze na x cédech je ztracena v čase, ale na DVD (v bordelu mezi ostatními cédy/DVD... na něž sedá pomalu ale jistě prach) mají Balduři 1,2 (plus datadisky) svoje čestný místo. To byla ta správná neopakovatelná/nepopsatelná atmosféra.
We are knights who say... NI!
chystá se BG remake, mají na tom dokonce pracovat lidi z bejvalýho Black Isle, tak uvidíme... ale jinak pro mě nejlepší RPG z tohoto prostředí od BI je Planescape: Torment, tomu BG s atmoškou nesahá ani po kotníky (a teď si můžete zaspamovat
)

Souhlasím. Svět PT je prostě úžasný. Díky komunitnímu financování snad znovu zažijeme podobné chvíle jako dříve u těchto legendárních her. U mě zůstane vždy na prvním místě Fallout (I+II), ale Planescape, BG a Arcanum jsou hned v závěsu.
- SkoroPaladin
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
JJ - Planescape byl/je taky suprózní (ale na mě je svět Planescapu krapet neortodoxní).
We are knights who say... NI!
To už je vec názoru. Mne zase učarovala viac atmosféra BG, do sveta PT som sa nevedel nikdy poriadne dostať
Každopádne sú to hry s nezabuteľnou atmosférou, taktiež sa mi ešte doma niekde povaľuje ta 5-CD verzia BG. A nesmieme zabudnúť na IWD 

S4 Monk 1100+