Po delší době se zase ozývám

Pomalu ale jistě dělám na další verzi, tentokrát už bude hotový celý hell
Ale proč píšu... konečně se mi podařilo dostat se do posledního patra Hell Realmu na nightmare

Konečně... po tolika neúspěšných runech, kdy stačilo chvíli nevěnovat hře plnou pozornost, a už jsem byl pod kytkama... nutno podotknout, že se svým stylem hraní si ani nedokážu hru představit na HC... stejně jako na /players 8...
Při mém posledním (a konečně úspěšném runu) jsem narazil na pár hodně tvrdých oříšků... například
tenhle pack - Firewind je sám o sobě boss, a teď si představte, že jich na vás vybafne 7!

V tu chvíli jsem byl hodně rád za své max fire resy... meteory padaly ostošest, fissure udělal ze země hotové peklo... tohle ani nešlo odlákat a zabít postupně, nemožné zlikvidovat... musel jsem to obejít... v tom samém patře na mě vybaflo ještě
tohle. Sin Walker je samotný dost složitý na zabití, a ještě k tomu champion? Ne, děkuji

A v posledním patře mě zase přepadl tenhle
hnus...i když uznávám, že
bonusy mohly být horší... ale i ten extra fast úplně stačil. Dark Fighteři jsou v základu dost rychlí, navíc castí AD... takže fakt super. Asi bych je ale zvládl zabít, i když to bylo hodně o rychlých prstech... škoda, že jsem to nakonec podělal, a přišel o town portal do posledního patra

Nezabil jsem tedy 4 uberbossy v posledním patře, ale zvládl bych je... přesto můžu ohodnotit Delta verzi a nightmare obtížnost z pohledu hráče:
Delta verze nabízí opravdu hodně hodin hraní. Řekl bych, že víc než celá vanilla (zabití hell Baala). Extrémem je poslední lokace hry (Hell Realm), která mi bez teleportu zabrala několik hodin, než jsem ji celou proběhnul... a to jsem ani zdaleka nezabíjel vše. Ne, že by ta lokace tak strašně dlouhá a nudná... ale často se člověk zasekne, a musí vymyslet strategii

Také lokaci nelze jen tak prolétnout... je tam opravdu tma, a nevidíte ani na krok... nejednou se mi stalo, že jsem to chtěl vzít trochu rychleji, říkám si pohoda, nic tam není... prostě tou uličkou proběhnu, a najednou se nestačím divit - jsem obklíčen packem mana burn a do vteřiny jsem dole. Myslím, že pokud chce mod něčím zaujmout, není to množství změn, nová monstra, nové lokace, nové možnosti craftingu atd... ale jde o celek. A hlavně o atmosféru (kterou v D3 tak postrádám), která je opravdu tím hlavním, čím chci aby mod zapůsobil. Nevnímám to tak jen já, mám své testery, kteří mi to potvrdili.
Toť z pohledu hráče...
Z pohledu modmakera mě ještě čeká dost práce, nejbližším cílem je pro mě dokončení obtížnosti hell... úkol číslo 1. Ten očekávám, že dokončím do Vánoc. Pak mě čeká další verze, ve které bude propracovaný end-game systém. O tom se rozepíšu později. Tím bude základní verze modu hotová. Pak ještě plánuju vytvořit jakýsi datadisk pro mod, který zaujme hlavně úpravou skillů - tak, aby každý skill stál za investici dvaceti bodů. Nebo se o to alespoň budu snažit. Více pak chci se skilly obecně pracovat. A celkově bude datadisk o tom, že pustím uzdu své fantazii. Zatím se ale musím krotit a držet se původního zadání. Ke svým plánům se ale rozepíšu někde samostatně...
Mimochodem... nedávno jsem vytvořil novou verzi, zase toho trochu opravuje... a součástí této verze je malý bonus - můj WC barb

Můžete zkusit sami, jaké to je s ním v NM Hell Realmu

Jako odkaz pro stažení poslouží jako obvykle můj podpis...
Snad jsem vás trochu delším textem moc neunavil

Přeju příjemné hraní