Fraxi:
1) Bohužel zde je ten problém v přechodu mezi akty

A portál jako je v Durance of Hate level 3 je hardcoded -> tudíž by nešel jen tak lehce naklonovat

To by už bylo jednodušší naklonovat prostředí aktu 2 do aktu 1, jak jsem původně zkoušel

Ale skončilo to nakonec tím, že jsem z toho udělal Some really bad voodoo here!
2) To jsem nechal u setů a unikátů, u run je tam drop z 1.13
3) S dropem run určitě výš než jak je tomu v 1.13 jít nechci. Run si budeš vážit podobně jako ve vanille.
Hellu bych se nebál (jako hráč teda ano

)... jde totiž o to, že ne každý hell dohraje

NM v Is Alive bude jako Hell ve vanille, a tedy hell bude plnit funkci end-game obtížnosti. Proto bych řekl si plno lidí Is Alive vyzkouší, protože jim přijde hell v klasice už příliš jednoduchý...
3) Vím o tom, jak na tom děláš, super práce

Často to využívám

Na bugy se podívat můžu, sám jsem o tom dneska přemýšlel... třeba takové Inferno - zdvojnásobit škody

Na Fend a jiné se podívám... u Cloak of Shadows bych chtěl například odstranit rostoucí trvání účinku, protože kvůli němu jsem tento skill se svojí Lady nemaxoval - nevyplatilo se to. Ohledně těchto rozhodnutí se však chci poradit i s Tebou a ostatními, sám o tom rozhodovat nechci (ne jen u CoS)
4) To doufám
Attia:
Melee chary... není to taková nevýhoda... ona ta tma v modu dělá své, to samé nová mapa v Hell Realmu

Tohle je jedna z věcí, kterou teď nemohu odhadnout... uvidím, jak na tom budou v gamma verzi na normalu, z toho odvodím situaci na NM a hellu

Jak už jsem psal, u skillů se chci nejdříve poradit...
Takže:
Zdvojnásobit dmg u Inferna? (ve vanille je reálné poloviční zobrazovanému dmg)
Cloak of Shadows - nastavit pevné trvání účinku na 8s?
Peti u druida - povolit vyvolávání vlků a medvěda současně?
-poznámka: Teď je to tak v Is Alive nastavené a je to kvůli tomu, že pety samotné jsem neposílil, kdežto globálně nepřátelská monstra ano...
Golemové u necra - povolit vyvolání všech současně?
Rád bych, abyste i vy přispěli svými návrhy... nemůžu si na vše vzpomenout sám
Děkuji za příspěvky a já jdu hrát, abych měl co točit a o čem informovat