Tak se znovu hlásím...
Udělal jsem si takový seznam všeho, co chci do nové verze stihnout... a ještě mám před sebou dost práce

...ne však tolik, abych to do sedmi dnů nedokázal
Každý den toho udělám spoustu, takže to pěkně odsýpá... ale abyste nečetli jen suchý text, pár screenů přikládám...
Rune crafting... moc jsem toho o něm nepsal, takže vám to nyní vynahradím (alespoň stručně)
Z rune craftingu mohou vzniknout vždy pouze craftěné předměty (tzn. kvalita crafted) <-> budete potřebovat Most powerful essence (vzniklé rozkladem set / unique předmětů)
Předmět takto vzniklý bude mít vlastnost runy (jako by byl osocketovaný runou), bude vždy ethereal, ale zároveň bude mít vyšší životnost...
Ilvl předmětu je pevně daný, závislý na použité runě (např. El runá vytvoří vždy item s ilvlem 16, Zod zase ilvl 99)
Příklad:
Zbraň - Tal rune crafting
Pevný ilvl 24, pevná vlastnost 75 poison dmg / 5 s + náhodné vlastnosti
Craftit lze takto zbraně i brnění (ne však amulety, ringy, jewely...)
Další změna, na které jsem poslední dobou pracoval, jsou tzv. "Hint scrolly"
Jde o scrolly, které hráči pomáhají při průchodu hrou... některé naleznete, některé si budete muset koupit, každopádně se ale budou muset aktivovat, a to přes vlastnost
Heroscore
Příklad: obchodníci vám prodávají zadání questů (to už znáte), ale nově vám budou prodávat i hint scrolly k jednotlivým questům... z nich se (po aktivaci) většinou dozvíte, kde dané ingredience hledat (což není vždy úplně jasné)
Příklad z aktu 3
Po aktivaci
Hint scrolly nebudou složit samozřejmě pouze questům, ale dovíte se z nich i různé zajímavost, možnosti modu... např. se z nich dovíte, jaká existují gemwords, kteří jsou oni "vyvolení" bossové, kteří vám nábízí boss crafting, atd...
A btw... bossům v Hell Realmu (těm speciálním v nejspodnějších patrech) jsem upravil drop, nyní můžete splnit takovou menší challenge, čeká vás taková menší odměna a uvedení do děje modu... zjistíte, odkud se berou ony hint scrolly, a navede vás to na další questy

(a hlavně obtížnost... nightmare, jak jsem sliboval, bude opravdu noční můrou...)
Předběžně tedy stanovuji (a potvrzuji dřívější odhad) datum vydání Delta verze na 30.6.2014
...do té doby přeju příjemné hraní