Já to začal hrát rovnou hardcore a mám už za sebou 3 ripy.
Za čarodějku (zaměřenou na lightning bolt) to šlo v blood mooru velmi špatně. Ty potvory s koncentrací mi ji poprvé při prvním kontaktu na 3 hity zabili. Druhý pokus dopadl o poznání lépe. Vcelku dobře jsem nafarmil (pouze players 1) v Cold plains na babiznách, které sice měly podobný potenciál zabít jako ti zombíci s koncentrací, ale šly celkem dobře zabít. Pak od 4. do 7. levlu jsem farmil na Rakanishuovi, jeho minioni dávali super expy a byl jsem schopen se vrátit na zombíky. Šlo to tak dobře, že jsem si u rohatců ve stony field zapomněl hlídat zdraví a ripl.
Pak jsem vyzkoušel paladina a za něj to šlo přesně naopak. Blood moor ušel, babizny v cold plains byly utrpení a na Rakanishua jsem si troufl jen jednou a stačilo. Komtesa byla ukrutná s tím exploding arrow a holy firem. Zrovna tak její zombičí strážci s knockbackem, které jsem zprvu považoval za dost slabé v porovnání se všemi novými šampiony, ale když se ztratí v davu, jsou velmi nebezpeční. Dole v hrobech to šlo krásně, ale stopka mi byla vystavena v underground passage, protože jsem byl obklíčen asi 10 psy, kteří na mě čarovali ten nechutnej bonewall a až pozdě jsem si uvědomil, že dává dmg...mě i monstrům, než jsem umřel, tak jen mě.
Každopádně tento mod je skvělej