Můj nový necro:
Necromancer
Level: 13
Build: Není vyhraněn
Build jsem žádný nezvolil proto, že ještě nevím, jak všechny skilly a kletby budou fungovat... to teprve otestuju
Začátek byl nejtěžší. Jakmile jsem sehnal luk a nějaké to základní vybavení, šlo to mnohem lépe. Pomocnice však pomohla nejvíc - jakmile jsem si ji mohl najmout, udělal jsem tak

. V Blood Moor se velmi pěkně expí, pak jsem se přeštěhoval na Cold Plains - expil jsem dál, a hurá na Corpsefireho

Dostal co zasloužil, neřád jeden

(video:
http://www.youtube.com/watch?v=qHkG6wNX ... e=youtu.be)
Jako další mě čeká Blood Raven a Bishibosh, tak snad to nějak zvládnu
Bishibosh dal celkem zabrat, nejdřív jsem musel zabít jeho miniony, kteří se od něj zrovna moc odtrhnout nechtěli...
S Blood Raven byla sranda, zombíků bylo všude kolem dost, takže jsem měl pomocí CE co odpalovat

(btw padl první Crafting Point)
Bonebreaker a jeho minioni dávali hodně velké "šlupky", použil jsem Bone Wall pro uvěznění v jejich místnůstce a s mercyní to kropil z dálky... a opět CE

Bohužel kostěná bariéra dlouho nevydržela a brzy se kostry dostaly ven, cca 5, s Bonebreakerem v čele... pozabíjeli mi všechno, ale nakonec jsem upižlal jeho miniony a jeho si nechal nakonec, ale to jsem si už skočil do města pro mercyni

Rakanishu - s ním jsem si dal honičku, potřeboval jsem ho odlákat od minionů, ale nakonec zhebnul a jeho minioni s ním... ale neříkám, že to bylo jednuduché
Dále mě čeká Dark Wood a Tristram, kterého se docela bojím...