ZOMB,od verzie 1.09 som vyskúšal asi všetky módy čo sú na D2 ,každý bol v niečom iný ale ani pri jednom som nevydržal tak ako pri classic D2.Veľmi rád si vyskúšam tvoj mód keď bude dokončený ,vyzerá to že to bude fakt pecka

inak,mal by som jeden návrh ,rád som hral necromancera,mám rád ten pocit že keĎ hrám singleplayer tak niesom na všetko sám .. čo keby si dal každej postave nejakého pomocníka ? Napr. Assassinka by mala 2 vlkov ,nemuseli by byť overpowered ale proste aby single player hráči mali pocit že niesú na všetko sami

dávali by nejakú auru napr. attack rating + 50% ,proste všetko tak urobiť aby to bolo vyvážené keďže dávaš do módu silné skupinky elite nepriatelov ktorý budú výrazne silnejší v skupine ako sám barbar napr.

Nemusíš to brať vážne ,ale to by bol pre mňa svätý mód keby každá postava mala nejakú pomoc okrem merca ,keďže aj nepriatelia budú ťažší

.. Proste,nikdy som nehral rád za Barbara,lebo na hell to je sakra ťažké aj s ohromnou defense práve preto že je hlavný target a okrem merca nemá žiadnu pomoc ..

Proste vyvážiť postavy aby mali pomocníkov a zbytočné skilly dať inej postave ..napr. necrovi by sa hodila nejaká defensive aura ktorá je v classic zbytočná lebo ju nkto nepoužíva ...všetci hrajú fana,might ... a takisto necro nevyužíva všetky curses ,iným postavám by sa tiež zišli nejaké

Takže aby som to zhrnul , keby si pre nás singleplayer hráčov nejako skombinoval skilly medzi postavami a vyvážil ich ,pridal nejakých pomocníkov do hry pre každú postavu a na hell a nightmare pridal nejaké fakt elite skupiny nepriateľov so silnými skillami a aurami,ručím ti že ten mód by som hral dlhé roky ja,a dalších 5 mojich kamarátov ktorý chcú to isté v hre a práve pre nevyváženosť a zbytočné skilly postáv ktoré by mohli pomôcť iným prestávajú hrať d2.