Můj nick je Yondashimo, v reálu Pavel (24let). Začal jsem hrát Diablo už od prvního dílu, takže mám k němu velmi vřelý vztah xD. Na trojku jsem se těšil jako málý kluk a koupil jsem si ho v podstatě hnedka po vydání. Začal jsem hrát na SC za Demon Huntra, ale po všech těch nerfech, mě přestal bavit a ani jsem nedosáhl nějakých větších úspěchů a přestal jsem hrát po cca 200 h. hraní. Před necelým půl rokem jsem zlanařil kamaráda (DarkTref) na Diablo a začal jsem zase hrát. Chvíli jsme hráli SC, ale zase to po chvíli nějak přestávalo bavit. Tak jsem z hecu zkusil HC (začal jsem za barba, ale později přesedlal na Wizze a ten mě baví doteď) a co se nestalo. Z Diabla se stala uplně jiná hra, nové zážitky, adrenalin, radost z věcí a hlavně radost z legendárek. Postupně jsme se seznámili se super lidma a začali jsme hodně hrát s Hellerem a Kryonem. Díky nim nás to začalo bavit mnohem víc. Nejvíc tomu určitě napomohlo, že jsme začali při hraní hodně používat Skype a můžu to všem začínajícím i pokročilým hráčům jen doporučit. Snižuje to riziko smrti, dodavá to na bdělosti a hlavně se člověk opravdu ze srdce zasmějě. Po nějaké době taky vznikla naše parta ČTYŘI NITI V ŘITI. Hrajem pro zábavu a hlavně chceme ty 100, že?:) No teda Heller a Kryon už je mají takže jim ještě jednou gratuluji a teď je řada na mě a DarkTrefovi. Já jsem tomu bohužel nejdál, protože jsem s mým prvním wizzem umřel na 56 pl. Blbě jsem hodil teleport, elitka me zmrazila a hodila podemě arcane a ani pasivka nezachránila. V tu dobu jsem myslel, že s tím seknu, ale parta mi hodně pomohla. Momentálně mám druhého wizze (když nepočítám další tři, které jsem ten den ještě stihl pohřbít. Bohužel kombinaci alkoholu a žalu ze smrti první postavy taky nedoporučuju :-D) ..
Druhý wizzard se jmenuje Yondashi a má 66 pl. Jedu archon style, takže klasika. Ale mnohé se od mé první smrti změnilo. Hodně díky wizzovi Darkness, který mi otevřel oči s EHP, armorem a resisty..hlavně díky jeho videu. Takže touto cestou moc díky. Začal jsem stavět wizze na obranu a postupně zvyšoval DMG při zachování EHP. Momentálně mám Ehp kolem 1M při 122k dmg bez buffů (s 150k). 775 resisty a 4200 armor. Snažím se zvýšit armor, ale už nevím kudy kam. Každopádně jsem 100vce blíž než kdykoli předtím a chci ji dotáhnout do konce a věřím, že ji budu mít a hlavně díky parťákům s kterýma jedu v partě a můžu jim důvěřovat a tímto jim moc děkuji ( DarkTref, Heller,Kryon, Kolmen, ViolatorCz, ....)
Zde je odkaz na diabloprogress http://www.diabloprogress.com/hero/yond ... i/30781543 a kdo by si mě chtěl přidat do friend listu na HC budu rád za každého dalšího člověka do party na expení ve světě Sanctuary.
battletag: Yondashimo#2674

Občas zde budu házet postřehy a "moudré" rady pro začínající wizze, abych taky mohl někomu pomoci