Představení wizze Yondashiho + hledání nových přátel na HC

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
diamondcz
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yondashimo#2674
Představení wizze Yondashiho + hledání nových přátel na HC

Příspěvek od diamondcz » 29.09.2013, 16:46 hod.

Zdravím, měl jsem to udělat už dávno a představit se, ale nějak jsem se k tomu něměl. Nejsem moc psací typ. Ale rád bych se touhle formou na HC komunitě představil lidem, kteří mě ještě neznají a já je, ať si můžu přídat další lidi, kterým můžu věřit při expení na mou první 100 po HC :)

Můj nick je Yondashimo, v reálu Pavel (24let). Začal jsem hrát Diablo už od prvního dílu, takže mám k němu velmi vřelý vztah xD. Na trojku jsem se těšil jako málý kluk a koupil jsem si ho v podstatě hnedka po vydání. Začal jsem hrát na SC za Demon Huntra, ale po všech těch nerfech, mě přestal bavit a ani jsem nedosáhl nějakých větších úspěchů a přestal jsem hrát po cca 200 h. hraní. Před necelým půl rokem jsem zlanařil kamaráda (DarkTref) na Diablo a začal jsem zase hrát. Chvíli jsme hráli SC, ale zase to po chvíli nějak přestávalo bavit. Tak jsem z hecu zkusil HC (začal jsem za barba, ale později přesedlal na Wizze a ten mě baví doteď) a co se nestalo. Z Diabla se stala uplně jiná hra, nové zážitky, adrenalin, radost z věcí a hlavně radost z legendárek. Postupně jsme se seznámili se super lidma a začali jsme hodně hrát s Hellerem a Kryonem. Díky nim nás to začalo bavit mnohem víc. Nejvíc tomu určitě napomohlo, že jsme začali při hraní hodně používat Skype a můžu to všem začínajícím i pokročilým hráčům jen doporučit. Snižuje to riziko smrti, dodavá to na bdělosti a hlavně se člověk opravdu ze srdce zasmějě. Po nějaké době taky vznikla naše parta ČTYŘI NITI V ŘITI. Hrajem pro zábavu a hlavně chceme ty 100, že?:) No teda Heller a Kryon už je mají takže jim ještě jednou gratuluji a teď je řada na mě a DarkTrefovi. Já jsem tomu bohužel nejdál, protože jsem s mým prvním wizzem umřel na 56 pl. Blbě jsem hodil teleport, elitka me zmrazila a hodila podemě arcane a ani pasivka nezachránila. V tu dobu jsem myslel, že s tím seknu, ale parta mi hodně pomohla. Momentálně mám druhého wizze (když nepočítám další tři, které jsem ten den ještě stihl pohřbít. Bohužel kombinaci alkoholu a žalu ze smrti první postavy taky nedoporučuju :-D) ..

Druhý wizzard se jmenuje Yondashi a má 66 pl. Jedu archon style, takže klasika. Ale mnohé se od mé první smrti změnilo. Hodně díky wizzovi Darkness, který mi otevřel oči s EHP, armorem a resisty..hlavně díky jeho videu. Takže touto cestou moc díky. Začal jsem stavět wizze na obranu a postupně zvyšoval DMG při zachování EHP. Momentálně mám Ehp kolem 1M při 122k dmg bez buffů (s 150k). 775 resisty a 4200 armor. Snažím se zvýšit armor, ale už nevím kudy kam. Každopádně jsem 100vce blíž než kdykoli předtím a chci ji dotáhnout do konce a věřím, že ji budu mít a hlavně díky parťákům s kterýma jedu v partě a můžu jim důvěřovat a tímto jim moc děkuji ( DarkTref, Heller,Kryon, Kolmen, ViolatorCz, ....)

Zde je odkaz na diabloprogress http://www.diabloprogress.com/hero/yond ... i/30781543 a kdo by si mě chtěl přidat do friend listu na HC budu rád za každého dalšího člověka do party na expení ve světě Sanctuary.

battletag: Yondashimo#2674
Obrázek

Občas zde budu házet postřehy a "moudré" rady pro začínající wizze, abych taky mohl někomu pomoci :)
Naposledy upravil(a) diamondcz dne 29.09.2013, 17:11 hod., celkem upraveno 2 x.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: Představení wizze Yondashiho + hledání nových přátel na

Příspěvek od Kuki10 » 29.09.2013, 16:51 hod.

Hoja bejku, klidne si me pridej a kdyz nebudu s tema mejma postradatelnyma, tak muze neco zajit pomlatit.:-)
Jinak GL.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 29.09.2013, 17:09 hod.

Koukám, že jsem na tom teď skoro stejně :-) Taky mám 122k dps a o chlup víc EHP. Na frozen bacha.

GL!
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 30.09.2013, 07:43 hod.

Zdare pane, tak jsem se nakonec rozhodl, že rozjedu asi taky tu vaší wiznu. Cíl: 1m PVP Dummy s DPS nad 100 k, což se mi nepovede :o)... Pořád jsem váhal mezi wdčkem a wiznou a nakonec to asi vyhrál darknessovo archon build, protože se mi zdá, že víc vydrží. Sice jsem včera při testování (byli jsme čtyři MP3) málem skapal, protože frozen, ale to bylo mojí blbostí - zbytečně jsem tlačil, když jsem neměl nahozenýho archona - moje třetí pasivka na HC, uf... Musím ale ještě posílit. Po tom co jsem jel support monka, tak je fajn občas taky někoho zabít :o) a navíc člověk nemusí pořád mačkat všecny klávesy a kolečka najednou :o). Zdar a sílu, těším se ve hře na archon party...

http://www.diabloprogress.com/hero/kryo ... a/25790596
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 30.09.2013, 09:31 hod.

Doufam ze to das na tu 100 a nebudes nucenej predcasne koncit :-)

Sent from Note II
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 30.09.2013, 10:41 hod.

Archona si uzivejte dokud to je, po itemizacnim patchi, uz nepujde asi jen tak archona udrzet (asi se nebude prodluzovat s kazdym killem) ani rychle nahodit (CM pasivka bud nebude vubec, nebo bude fungovat jinak). Ale to nejdriv za pul roku ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 30.09.2013, 11:19 hod.

Držím palce na cestě za PL100 a když budu on-line, rád pomůžu s farmičkou expů.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“