Diablovi jsme už dávno vypíchli oko jeho šutrem,
od normalu po inferno známí jsme tím skutkem.
Na hácéčkovém módu se Čtyři niti v řiti jmenujeme,
nenecháváme se ve štychu a vše vůkol moštujeme.
První armorem i v křiku barbar DarkTref tankuje
KryOn mu se svou mončicí vpředu sekunduje
třetí vyšívá doktor Heller s ostrou manajumou,
jištěni všichni jsme čtvrtým wizzem Yondashimou.
Nejsme tu ale sami niti, to by nebyl ten správný odvaz,
je nás tu spousty kamarádi, celý československý provaz.
Stále se těšme společnému boji za ryku našich hlasů,
nechť se nám vyhne DC, nejhorší uber všech časů.
DarkTref#2231
Odkaz na Battle Odkaz na Progress
DarkTref - Rend barbar, který si rád postojí v arcanu, plague, desecratoru. Občas je to sice o život, ale co bych pro svou partu neudělal, aby dpska nepřisla k úrazu. Leapem se stunem k elitám prostě naskočím (doufám že stihnu hodit rend než zmrznu na arcanu) a pak jim přídám ještě ground stomp. To je prostě moje.
KryOn#2377 HC PLVL 100
Tankující mončice: zpomaluju monstra o 60% pomocí creaping wave, stahuju cyklonem, uspávám na 4s, dávám serenitu na 1s nesmrtelnosti ostatním (rozmrazování), dashing strike je pro rychlý teleport do chumlů a samozřejmostí pro partu je aura na dmg, aby si mobové vzali z našeho setkání o 48% víc radosti. DPS: ta je na dvě věci, ale od toho tu nejsem.
HELLERcz#2804 HC PLVL 100
Odkaz na Battle Odkaz na Progres
Witch Doctorka (HulaHulaHC) DPS: se svojí výbavou krmím své miláčky medvědy (Zombie Charger - Zombie Bears) hordami nepřátel a elitek, k tomu si dopomáhám Ghost bombama. Jako boost damage využívám Soul Harvest s runou Vengeful Spirit + pasivky Gruesome Feast. Jako třešničkou na pomyslném dortu si dopomůžu (a celé partě) totemem s runou na regen many. Díky svému chabému EHP, pohybujícímu se kolem 600k, si během boje dopomáhám 3-vteřinovým Spirit Walkem a chybět nesmí ani pasivka Spirit Vessel (na HC je to jasná nutnost). Po mém boku se pohybuje a damageuje + stunuje Gargantuanek
Momentálně jsem na HC na paragonu 94, další paragon klepe na dveře, tak doufám, že nezaklepe na dveře dříve smrtka.
Už dříve jsem hrál za WD, kde jsem došel až na PL 73, tak snad budu v této partě tentokrát až do konce a dosáhnu, stejně jako KryOn, PL 100

Yondashimo#2674 představení postavy
Druhého wizze na HC (momentálně plvl 70) jsem rozjel tak, aby vydržel, ale i zabil (Darkness build). EHP držím nad 1M, protože díky archonovi se můžu dostat s obranyschopností ještě o úroveň výš. Pro partu dělám 123k unbuf DPS, kdy velkou výhodou je paprsek, který prosvítí walerry, moby i běžné překážky. Port v normálním i archon stavu je na HC samozřejmostí, ať už pro rychlé přesuny nebo pro únik z bordelu.